Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.

Drunost

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 15. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Drunost
Astrograafiset tiedot
Alue

Siirtokunnat[1]

Sektori

Shelshan sektori[2]

Aurinkokunta

Drunostin aurinkokunta[1]

Koordinaatit

M-9[1]

Fyysiset tiedotMaasto yleisesti
Tärkeimmät kohteet ja paikat

Consolidated Shippingin ostoskeskus[2]

Yhteiskunnalliset tiedot
Tärkeimmät kaupungit

Conso City[2]

Liittoutuma
Kiva pieni syrjäkulman planeetta, jolla sattuu olemaan Xonsolidated Shippingin keskus ja myymälä, mikä tarkoittaa että saamme sieltä kaikki varusteet ja polttoaineen, jotka tarvitsemme.
Daric LaRone[lähde]

Drunost oli Shelshan sektorissa ollut planeetta. Planeetan pääkaupungin, Conso Cityn lähettyvillä sijaitsi Consolidated Shippingin hallinnoima kauppakeskus, jonka ansiosta Drunost oli erinomainen paikka hankkia varusteita ja polttoainetta. Vaikka planeetta oli virallisesti Galaktisen Imperiumin vallan alaisuudessa, suurin osa siitä oli maatalousmaiden ja yhtiöiden omistamien kaupunkien peitossa. Drunostia asuttivat sekä ihmiset että muukalaiset. Galaktisen sisällissodan aikana Kapinaliiton huoltoväylä kulki planeetan kautta. Samoihin aikoihin planeetalla tavattiin myös piraattien toimintaa, johon myös BloodScareina tunnettu ryhmä oli sekaantunut.

Kulissien takana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Timothy Zahn loi Drunostin ensimmäistä kertaa vuonna 2007 Allegiance-romaaniaan varten. Myöhemmin planeetta sai oman osion The Complete Star Wars Encyclopediassa 2008. Lisätietoja planeetan sijainnista annettiin The Essential Atlas Online Companionissa, vaikka itse planeettaa ei mainita.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]