Keskustelu käyttäjästä:JouMan206

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 13. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Keskusteluarkistot: 1 | 2 | 3 | 4

Muokkausmäärät[muokkaa wikitekstiä]

En tiedä mistä saat päähäsi että voit kiertää käytäntöjä näin, mutta miten keksit antaa Suurmestarille luvan myöntää muokkausmitaleja? Käytäntö sanoo nimenomaan että ylläpitäjä myöntää mitalit, ja olemme äänestäneet tästä. -- 1358 (Keskustelu) 9. toukokuuta 2010 kello 06.31 (UTC)

Keksin sen siitä, etten itse jaksanut hoitaa hommaa ja pyysin Suurmestaria hoitamaan sen puolestani. Käytäntö on luotu sitä varten, ettei mitaleita myönnetä yltympäriinsä koko ajan. Tässä ei nyt kuitenkaan ollut kyse siitä, joten big deal. Kaiken lisäksi voisimme nyt vain olla tyytyväisiä niistä mitaleista ja lopettaa sen pilkuntarkan viilaamisen ja riitelyn käytäntöjen noudattamisesta.
Jutellaan aiheesta huomenna lisää IRCissä.
--JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 9. toukokuuta 2010 kello 20.58 (UTC)

Kiltti[muokkaa wikitekstiä]

Kun lähdet kääntmään Darth Zannahin kaltaista pitkää projektia, käytä mielummin alasivua kuin lyöt kokonaisen englanninkielisen elämäkerran artikkeliin. Se on ruma, minkä lisäksi se antaa väärän kuvan wikimme kielestä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2010 kello 17.30 (UTC)

C'mon, siinähän lukee että työn alla, sitä paitsi Ecks ja minä hoidamme sen hetkessä pois alta. --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 10. toukokuuta 2010 kello 17.32 (UTC)
Suosittelen silti alasivun käyttämistä, vaikka kuinka on työn alla. Ja mitä tarkoitat "hetkessä"? Tämän illan aikana?--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2010 kello 17.36 (UTC)
Eipä nyt nosteta tästäkin asiasta kauheaa vöyhötystä. En jaksaisi käyttää alasivua koska en todellakaan näe tarvetta sellaiselle, mutta käytetään nyt että pääsen muokkaamaan rauhassa.--JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 10. toukokuuta 2010 kello 17.40 (UTC)
Vaikka eipä sellaisen tekeminen nyt iso juttu olekaan :P --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 10. toukokuuta 2010 kello 17.41 (UTC)
Hetki on tietysti noin puoli tuntia - kaksi kuukautta pitkä aika :P -- 1358 (Keskustelu) 10. toukokuuta 2010 kello 17.43 (UTC)
Miksi englanninkielinen teksti on yhä artikkelissa, vaikka teit alasivun?--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2010 kello 17.54 (UTC)
Katso uudestaan. ;) -- 1358 (Keskustelu) 10. toukokuuta 2010 kello 17.55 (UTC)
Kiitos.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2010 kello 17.56 (UTC)

Nipotusta. Tämä vielä kostetaan >:-))) --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 10. toukokuuta 2010 kello 18.01 (UTC)

Ooo... Tärisen pelosta. Mutta vakavasti puhuen: tiedät minun tekevän pitkiäkin käänösprojekteja välillä suht nopeasti, mutta voitko väittää minun lätkineen pitkiä englanninkielisiä tekstejä artikkeleihin odottamaan kääntämistä? Et edes tiedä, miten paljon käytän alasivuja, koska en tallenna läheskään kaikkia joita käytän "käännösalustoina". Avaan alasivun, käännän tekstiä siellä ja kopioin sen lopulliseen sijoituspaikkaansa tallentamatta käyttämääni alasivua.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2010 kello 18.10 (UTC)
No joo, totta. Onhan se toki käytännöllisempääkin käyttää alasivua kuin sutaista muutoksia itse artikkeliin joka pysyy siten myös tilastojen kärkipäissä syyttä suotta. Ja eihän se alasivun luominen viekään kuin sekunnin ;) Kiitti vinkistä, näin myöhässä sitten :D

--JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 10. toukokuuta 2010 kello 18.50 (UTC)

Muuten mukavaa, kun et ollutkaan poissa juhannukseen saakka, sain taas nauraa tuolle laulullesi..;-)--darsha 16. toukokuuta 2010 kello 08.01 (UTC)

No hei, tervetuloa takaisin sullekin! :D Ja tiedän kyllä itsekin että lyriikat ovat perseestä ;Dd --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 16. toukokuuta 2010 kello 21.03 (UTC)
Oletkos koskaan yrittänyt runoilla englanniksi? Se vasta kamalaa puuhaa onkin, koska mokomat painottavat toista tavua, kun suomalaiset laittavat sanan painon ensimmäiselle tavulle... Kutsuvat sitä "iambic pentametre"-nimellä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 16. toukokuuta 2010 kello 22.12 (UTC)
En runoilla tavallaan, mutta biiseihin olen kirjoittanut enkunkielisiä lyriikoita (mikä on melkein sama asia). Se ei ole itse asiassa kovin vaikeaa kun sen osaa, itse sen kuin ladon riimejä peräjälkeen ja vola! ;) Tämä voi tietty olla tyyppikohtaistakin; itse en ole itse asiassa ikinä edes välittänyt siitä että paino on eri tavulla. :D --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 17. toukokuuta 2010 kello 13.05 (UTC)

Harhoja kai..[muokkaa wikitekstiä]

mutta kysyn silti: onko Xd:een käyttäjä- ja keskustelusivut häipyneet jonnekin, vai kuvittelenko omiani?--darsha 12. kesäkuuta 2010 kello 14.45 (UTC)

Lokista päätellen joku on nimettömänä poistanut ne ja Xd:n oikeudetkin. Varmaankin taas Wikian järjestelmävika. Korjaan asian kuitenkin hetimitten, ei hätää. ;) --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 12. kesäkuuta 2010 kello 21.58 (UTC)

Kiitos.[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos. -- 1358 (Keskustelu) 7. heinäkuuta 2010 kello 18.28 (UTC)

Toistan: olen pahoillani tästä, mutta tämä kuuluu hommaan.. Ymmärrän, jos tahdot rähjätä minulle (mikä selvästi on lähellä),enkä estä sinua mikäli haluat. Toivon kuitenkin että ynmärrät oikeuksien poiston tapahtuneen Jedipedian edun nimissä. En tykkää käyttää ensisijaisena vaihtoehtona hyvien muokkaajien potkimista viroistaan, mutta loppujen lopuksi olemme täällä rakentamassa toimivaa yhteisöä sekä tietosanakirjaa, ja jos joku sen aikoo estää, näin on tehtävä. Mikäli haluat vielä keskustella kanssani aiheesta, voit toki mielihyvin ottaa minuun yhteyttä esimerkiksi IRCissä tai sähköpostilla. Nyt minun on ikävä kyllä palattava töideni ääreen. Hyvää illanjatkoa. --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 8. heinäkuuta 2010 kello 17.19 (UTC)
Yritin tutkia lokeja ja muokkaustilastoja, mutten löydä selitystä oikeuksien poistolle. Jos joku viitsii, asiaa voisi selventää tässä. Haluaisin pysyä perillä asioista (olen kaamea kyylä) ;)--Suurmestari 11. heinäkuuta 2010 kello 16.45 (UTC)
Ei uteliaisuus mikään synti ole, älä turhaan pyytele anteeksi. :) Ja selvennystä tilanteeseeen voit saada esimerkiksi vilkaisemalla poistoäänestystä: Foorumi:YSA:Poistettavat ylläpitäjät/Xd1358. Miellyttävää yön jatkoa. ;) --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 12. heinäkuuta 2010 kello 00.32 (UTC)
Byrokraattisuus-syytteissä olen samaa mieltä, mutta tätä DS2:n argumenttia en allekirjoita: "...epäaktiivisuus ei nyt mitään haittaa tai ole syy ylläpitäjän statuksen poistoon. Mutta se, että epäaktiivisuus johtuu siitä, että ylläpitäjä tavoittelee suosiota tällä foorumilla jo usevampaan kertaan kirotusta Wookieepediasta (tai mistä tahansa muualtakin), on eri asia". Eli jos käyttäjä on kunnianhimoinen myös Wookieessa on siis väärin? Tämä erityisesti vaivaa minua, koska olen muokkaajana Wikipediassa toimiessani kohdannut vainoa Hikitaustani takia. Hikissä minua taas arvosteltiin, koska olin kunnianhimoinen Wikissä. En itse näe tässä mitään ongelmaa. Tämä juttu ei varmaankaan kuuluisi JM:n keskustelusivulle, mutta halusinpa vain mainita siitä, jos joku senkin osaisi perustella tai selventää.--Suurmestari 12. heinäkuuta 2010 kello 15.22 (UTC)
Tännehän sinä tulit kysymään aiheesta, joten tänne se kai kuuluukin. ;) Ja olen suhteellisen samaa mieltä kanssasi, että toisessa wikissä toimimista ei pitäisi sotkea tähän sillä se olisi jo "wikin perusteella syrjintää". Voisit kysäistä aiheesta DS:ltä, hän ehkä voi hiukan selventää kommenttiaan mikäli sille on tarvetta; minähän en hänen mielipiteitään voi hänen puolestaan selittää. Käytännössä katsoen DS esitti vain mielipiteensä, mutta mikäli tuo perustelu vaivaa taikka on puuttellinen, hänen äänensähän voidaan hylätä äänestyksestä huonojen perustelujen takia. Mutta kysäisepä asiasta ensin DS:ltä, niin nähdään mistä oikein oli kyse. ;) Hyvä että on joku joka huolehtii oikeuden toteutumisesta näinäkin hetkinä. (Y) Peukut pystyssä. --JouMan206 ( Mielipidepalsta | Ansioluettelo | Roska ) 12. heinäkuuta 2010 kello 23.37 (UTC)

AT-ST[muokkaa wikitekstiä]

Kantaa, pliis! --LuKenobi Roskapostilaatikkoni - Töhertelyni 26. syyskuuta 2010 kello 20.04 (EEST)