Keskustelu mallineesta:Henkilö

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. tammikuuta 2022
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tämä on sivun ”Malline:Henkilö” keskustelusivu.

Tämä sivu on tarkoitettu keskusteluun artikkeliin liittyvistä muutoksista, ei keskusteluun artikkelin aiheesta. Jos haluat keskustella aiheesta, tee se yleisen keskustelun foorumilla tai Jedipedian IRC-kanavalla. Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~). Paina tästä aloittaaksesi uuden osion.

[+/–]

Ihan kiva[muokkaa]

Näin äkkiä tämä tekniikka tehdä tietolaatikkomalline on ihan jees, mutta näyttää siltä, että siinä on vielä joku bugi. Ainakin täällä on hullunkurinen väririvi keskellä tietolaatikkoa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. kesäkuuta 2015 kello 11.20 (UTC)

Joo, huomasin itsekin. Jos ensimmäinen kenttä väliotsikon jälkeen on tyhjä, niin väliotsikko on kahdella rivillä. En tiedä, mikä tuon aiheuttaa, mutta yritän korjata sen. Myöskään kuvakoon automaattinen rajoittaminen ei toiminut, joten se on edelleen määriteltävä. --miki-- Avaa yhteys 15. kesäkuuta 2015 kello 11.33 (UTC)
Ok. Toivottavasti kummallisen rivituplauksen syy selviää. Itse en oikein osaa auttaa, kun ei toi koodaaminen ole mikään mun vahva alani.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. kesäkuuta 2015 kello 11.36 (UTC)