Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi uuden jediritarikunnan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi perinnön aikakaudella.

Komentosilta

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 4. lokakuuta 2023
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tämä artikkeli tarvitsee lisää lähteitä ja/tai esiintymisiä.

Ole hyvä ja päivitä lähteet ja esiintymiset, ja poista sitten tämä huomautus.

TPM-CGYoda.jpg

Mestari Qui-Gon, vielä muuta sanottavaa onko teillä?

Tämä artikkeli, tai osa siitä, vaatii laajennusta.

Lisätietoa saatat löytää artikkelin keskustelusivulta. Kun olet mielestäsi laajentanut artikkelia tarpeeksi, voit poistaa tämän mallineen.

[+/–]

Komentosilta, myös tunnettu komentokantena oli rakennus, joka oli joko kiinnitetty tähtialuksen runkoon tai suoraan runkoon. Komentosilta löytyi likipitäen jokaiselta galaksin tähtialukselta ja sota-alus. Komentosilta oli yleensä aluksensa keskipiste, ja se toimi sen ensisijaisena komentoasemana. Komentosillalta aluksen kapteeni pystyi syöttämään hyperavaruuskordinaatit sen astrogaattoriin, antamaan ohjauskäskyjä. Jos alus osallistui taisteluun pystyi sillalla laatimaan taktiikoita ja käyttämään sen aseistusta.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]