Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.

Loh'khar

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 30. maaliskuuta 2023
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Loh'khar
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Ryloth

Ruumiilliset tiedot
Laji

Twi'lek

Sukupuoli

Mies

Silmien väri

Punaiset

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)
Jos sinun tarvitsee kysyä, mistä sain sen, et todella halua sitä.
―Loh'khar[lähde]

Loh'khar the Finder oli miespuolinen twi'lek kauppias ja hankintaspesialisti. Hän kuului FarStarin miehistöön, kun alus metsästi moffi Kentor Sarnea. Hänellä oli ilmiömäinen taito hankkia lähes mikä tahansa tarvittava esine, hieman esineestä riippuen, minuuttien tai tuntien aikana.

Elämäkerta[muokkaa]

Varhainen elämä[muokkaa]

Loh'khar väitti karanneensa Rylothilta paetakseen häntä vastaan järjestettyä klaanin salajuonta. Hän hankki kevyen rahtialuksen ja ryhtyi galaktiseksi kauppiaaksi tuoden ja vieden tavaraa lukuisilta planeetoilta. Hän asettui asumaan jollekin planeetalle, mielellään lähelle kaupungistuneita avaruussatamia, jossa muodosti ostoverkoston, mikä auttoi häntä hankkimaan tarvitsemansa tavarat. Lopulta hän aina muutti seuraavaan paikkaan ja aloitti verkostoitumisen alusta.

Erään sellaisen kaupan aikana hän sai haltuunta kolme turazzan munaa. Kun munat kuoriutuivat, niistä syntyi kolme turazza-siskosta, jotka kiintyivät Loh'khariin. Twi'lek nimesi siskokset Rizzaliksi, Vizzaliksi ja Nizzaliksi ja hyödynsi heitä työvoimanaan, lähettäen turazzat hoitamaan asioitaan tai keräämään tarvitsemiaan tietoja.

Galaktisen sisällissodan aikana Loh'khar hankki voittoja käymällä kauppaa sekä Galaktisen Imperiumin että Kapinaliiton kanssa. Hän osallistui Thellan johtaman kapinallisten soluttautujaryhmän pelastamiseen Keladasta järjestämällä näille kuljetuksen pois planeetalta Platt Okeefen ja tämän Last Chancen mukana. Kaupankäynti hidastui Uuden tasavallan nousun jälkeen, mutta ei käynyt kannattamattomaksi. Käyttäessään kevyttä risteilijäänsä tukikohtana Loh'khar kävi kauppaa Kal'Shebbolilla, mutta hänen yrittäessään käydä kauppaa moffi Sarnen kanssa, tämä varastikin twi'lekin aluksen. Loh'khar oli kuitenkin tyytyväinen, ettei ollut joutunut suoraan vankilaan ja perusti kauppapaikan tärkeimpään avaruussatamaan, jossa saattoi käydä kauppaa muutamien siellä vierailleiden rahtialusten pilottien kanssa.

FarStarilla[muokkaa]

Kun Uusi tasavalta ilmoitti, että he etsivät miehistöä FarStarille Loh'khar ilmoittautui vapaaehtoiseksi luutnantti Judder Pagelle. Page kuitenkin kieltäyty tarjouksesta epäillen, ettei Loh'kharilla ollut mitään taitoja, jotka olisivat tarpeellisia tehtävän aikana. Kuitenkin onnistuttuaan hankkimaan kovaan käyttöön tarkoitettuja turbolaserin tehokondensaattoreita, joita FarStar sattui juuri tarvitsemaan, Loh'khar onnistui vakuuttamaan Uuden tasavallan siitä, että hänen taidoilleen ja diplomaattiselle kyvykkyydelleen olisi tarvetta.

Esiintymiset[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]