Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Queedle Molto

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Queedle.jpg
Queedle Molto
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Ando

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ithorialainen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Ei ole

Silmien väri

Siniset

Queedle Molto oli kiituriajaja, joka kisasi Ahton radalla. Hän tapasi muistinsa menettäneen Revanin 3956 eYt.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun Queedle tapasi Revanin, tämän etsiessä reittiä Tähtiahjolle, Queele kertoi ongelmistaan hänelle. Queedle oli kyvykäs kiituriajaja, muttei kyennyt pysymään muiden kilpailijoiden mukana, koska hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa ajokkinsa päivittämiseen. Anteliaana jedinä, Revan antoi uudelle tuttavuudelleen 500 krediittiä, joilla Queedle osti tarvitsemansa osat kiituriinsa.

Hieman myöhemmin Revan palasi Ahton kiituriradalle ja sai tietää Queedlen voittaneen Manaanin sektorin mestaruuden. Queedlen aika mestarina ei kestänyt kauaa, kun Revan osallistui kisoihin päihittäen Queedlen ennätyksen. Hän kuitenkin pysyi kiitollisena Revanille, koska tämä oli auttanut häntä nousemaan paremmalle sijalle kiituriajajien joukossa.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Vaikka Queedle on ithorialainen, kaksi paikallista sithsotilasta kutsuvat häntä Akvalishiksi. He myös mainitsevat tämän kotiplaneetaksi Andon. On mahdollista, että pelin valmistajat ovat luulleet Queedlea aqualishiksi, koska näillä lajeilla on pelissä samanlainen ääniraita.
  • Mikäli pelaaja päihittää Queedlen ajan antamatta tälle päivityksiin tarvittavia krediittejä, Queedle päättää jättää kiituriajot kokonaan.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]