Tämä artikkeli kertoo todellisesta asiasta tai henkilöstä.

Star Wars: The Essential Atlas Online Companion

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Star Wars: The Essential Atlas Online Companion on artikkelisarja virallisella Tähtien sodan verkkosivustolla, jota ovat julkaisseet The Essential Atlasin kirjoittajat Jason Fry ja Daniel Wallace. Artikkelit ovat luetteloita The Essential Atlasin liitteessä esiintyvistä aurinkokunnista, mutta monista aurinkokunnista on mainittu sektori, jossa ne sijaitsevat, mitä julkaistussa kirjassa ei tehdä. Luettelot ovat tarkoitettu dynaamisiksi dokumenteiksi, joita päivitetään korjaamaan virheellistä tietoa, lisäämään yksityiskohtia olemassaoleviin sijoituksiin ja lisäämään paikkoja, kun uusia teoksia julkaistaan. Online Companion sisälsi myös Modin tekemiä karttoja galaksin sektoreista.

Atlasin toinen kirjoittaja Jason Fry on kertonut TheForce.netin Jedi Council Forumsilla, että Online Companionin tietokannassa aurinkokunnat oli nimetty tunnettujen taivaankappaleiden eikä oikeiden aurinkokuntien nimien mukaan, ja että tietokannan luettelon ei ollut tarkoitus luoda uusia aurinkokuntien nimiä tai kumota olemassaolevaa jatkumoa.[1] Hän kertoi myös aikomuksestaan luoda kotiplaneettoja useille lajeille niiden nimiin perustuen.[2]

15. maaliskuuta 2011 julkaistiin kartta Keskikehän sektoreista ja uusi liite. Liite sisälsi sektoritiedot Keskikehän aurinkokunnista, aiemmista versioista unohdetut aurinkokunnat sekä kokonaan uudet aurinkokunnat (mukaan lukien The Clone Warsissa esiintyneet).

Tiedosto:Jason Fry email 1.png
Sähköposti, jossa vahvistetaan, että The Essential Atlas Online Companioniin on tulossa päivitys.

Jason Fry kertoi sähköpostissa, että liitteen päivitys ja Laajentumisalueen sektorikartat tultaisiin julkaisemaan, ja että Atlasin aineisto on saatavilla osoitteessa starwars.com/atlas. Nämä päivitykset julkaistiin 25. lokakuuta 2012.

11. kesäkuuta 2014 Jason Fry tarjosi Wookieepedialle HD-version aiemmin julkaistusta Laajentumisalueen sektorikartasta. Hän kertoi myös, että Lucasfilm Ltd. hyväksyi uusien päivitysten ja sektorikarttojen julkaisun.[3]

Sektorit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aurinkokunnat (alueittain)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Verkkopäivitykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Karttagalleria[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Essential Atlas and Galactic Cartography: Official Discussion Jedi Council Forumsissa (alue Literature; lisännyt Senator_Cilghal 11. syyskuuta 2009 17:52; haettu 29. marraskuuta 2013)
  2. The Essential Atlas and Galactic Cartography: Official Discussion Jedi Council Forumsissa (alue Literature; lisännyt jasonfry 11. joulukuuta 2007 7:59; haettu 29. marraskuuta 2013) (linkki varmuuskopioon) (kuvakaappaus) ”I wouldn't get your hopes up re alien homeworlds, beyond simple stuff like the Planetnamian species getting a Planetnamia on the map or things Dan and I can account for with a relatively quick reference.”
  3. Sähköpostikeskustelu Jason Fryn ja Hk 47:n välillä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]