Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.

Tipoca Cityn sotilaskompleksi

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 1. heinäkuuta 2022
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sotilaskompleksin sisustaa.

Tipoca Cityn sotilaskompleksi oli suurin kloonisotilaiden koulutuskeskus Kaminolla. Se tunnettiin muodollisesti nimellä Kloonien sotilaskoulutuskeskus, ja sitä käytettiin kloonisotilaiden taistelukoulutukseen ennen kloonisotia sekä konfliktin aikana.

Ominaisuudet[muokkaa]

Taisteluharjoitusareena.

Sotilaskompleksi oli sijoitettu erääseen Tipoca Cityn uloimmista kupuja muistuttavista rakennuksista, ja se kattoi suurimman osan koko rakennuksesta. Sisimmät huoneet toimivat kaminolaisten valvojien, virkamiesten ja tiedemiesten komentokeskuksina, ja aluksille tarkoitettu hangaari oli lähellä sitä.

Kompleksi itse sisälsi lähinnä opiskelu- ja harjoitustiloja, ja myös suuria huoneita simulaatiotaisteluita varten. Ylempiä kerroksia voitiin nostaa ja laskea, ja näin saatiin erilaisia harjoitustiloja, ja joistain alueista voitiin tehdä jopa stadioneita taistelutaitojen testaamista varten. Suurissa taistelusimulaatiohuoneissa voitiin jäljitellä useita erilaisia ympäristöjä repulsionosteen, ilmakehä- ja tuulikoneiden ansiosta. Kompleksiin kuului myös edistyneiden kloonien akatemia, nukkumaparakit, automaattiset keittiöt, kunnostustilat, ruokailusalit ja jopa salainen ARC-sotilaiden koulutuskeskus. Hangaareissa oli aina valmiina kuljetusaluksia valmiina viemään klooneja taisteluihin ympäri Galaksia.

Esiintymiset[muokkaa]

Kaanonittomat esiintymiset[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]