Keskustelu Jedipediasta:Palauttajat

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. huhtikuuta 2024
Versio hetkellä 8. syyskuuta 2016 kello 18.54 – tehnyt --miki-- (keskustelu | muokkaukset) (→‎Epäaktiiviset palauttajat)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tämä on sivun ”Jedipedia:Palauttajat” keskustelusivu.

Tämä sivu on tarkoitettu keskusteluun artikkeliin liittyvistä muutoksista, ei keskusteluun artikkelin aiheesta. Jos haluat keskustella aiheesta, tee se yleisen keskustelun foorumilla tai Jedipedian IRC-kanavalla. Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~). Paina tästä aloittaaksesi uuden osion.

[+/–]

Poistettujen sivujen palauttaminen

Kuuluuko poistettujen sivujen palauttaminen myös palauttajaoikeuksien piiriin? Vai onko se vaihtoehto vain ylläpitäjillä ja byrokraateilla? --Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. marraskuuta 2009 kello 22.04 (UTC)

Palautusoikeudet mahdollistavat vain ja ainoastaan palauta/rollback-painikkeen käyttämisen listanäkymissä (Tuoreet muutokset, tarkkailulista yms. listat). Kaikki muut oikeudet, kuten oikeus poistaa sivuja tai palauttaa poistettuja sivuja, ovat ylläpitäjien oikeuksia. Lisätietoja löytyy sivulta Toiminnot:Käyttäjäryhmien oikeudet. --Jack Phoenix (Contact) 15. marraskuuta 2009 kello 22.34 (UTC)

Epäaktiiviset palauttajat

Pitäisikö epäaktiivisilta palauttajilta poistaa oikeudet? LuKenobista, Suurmestarista tai SnakeQ:sta ei ole kuulunut aikoihin. Snake käväisi, mutta häipyi taas melkein heti. Kaksi muuta...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. lokakuuta 2015 kello 19.53 (UTC)

En nyt suoranaisesti heidän oikeuksiaan halua evätä, mutta kyllä minua vähän ihmetytti aluksi kun näin heidän nimensä siellä. Tuskin he kyllä oikeuksien kaventamisestakaan pahastuisivat poissaolonsa vuoksi. Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 20.02 (UTC)
Ja palauttajan oikeudet ne voi saada takaisin, jos palaavat ja osoittavat että tahtovat jatkaa pidempään kuin pari päivää.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. lokakuuta 2015 kello 20.06 (UTC)
Jep, ehkäpä nuo voisi sieltä poistaa. Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 20.07 (UTC)
Ehdotan, että edellämainituilta poistetaan palautusoikeudet ja jatkossa oikeudet poistetaan, jos palauttaja ei muokkaa vuoteen. --miki-- Avaa yhteys 7. lokakuuta 2015 kello 20.10 (UTC)
Tehdään vaikka sitten näin. Ja jos Dionne haluaa napsia niitä epäaktiivisten oikeuksia pois, on hänellä minun hyväksyntäni. SnakeQ kävi täällä pistäytymässä, joten jos uusi käytäntöuudistus menee läpi, ei häneltä silloin voi sen puitteissa poistaa oikeuksia. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 7. lokakuuta 2015 kello 20.13 (UTC)
Tuo on totta. Mutta kaksi muuta, joista ei ole kuulunut useampaan vuoteen tuskin oikeuksiaan kaipaavat. Kuis muuten Xd, koska se on viimeksi muokannut?--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. lokakuuta 2015 kello 20.18 (UTC)
Ecks kävi kommentoimassa foorumikeskustelua Wookieepedian linkeistä pari kuukautta sitten. Mutta jos tarkoitetaan nimenomaan artikkelimuokkauksia, niin SnakeQ muokkasi vain omaa käyttäjäsivuaan ja kävi Käärmeen Cantinassa. Silloin pitäisi poistaa myös Xd1358:n oikeudet (edellinen artikkelimuokkaus toukokuussa 2014). --miki-- Avaa yhteys 7. lokakuuta 2015 kello 20.22 (UTC)
Ihmettelen asiaa enemmän huomenna. Nyt en jaksa. Buona notte, amici!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. lokakuuta 2015 kello 20.29 (UTC)
Buona notte signora Jinn! Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 20.35 (UTC)
Mutta koska tässä on sanottu, että tarkoitetaan vain artikkelimuokkauksia? — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 7. lokakuuta 2015 kello 22.24 (UTC)
Ei milloinkaan. Siksi mainitsinkin asiasta, koska olisi hyvä päättää, vaaditaanko nimenomaan artikkelimuokkauksia vaii mitä tahansa muokkauksia. --miki-- Avaa yhteys 8. lokakuuta 2015 kello 06.01 (UTC)
Se, ettei jaksa tehdä artikkelimuokkauksia, ei tarkoita sitä, että kenenkään oikeuksia pitäisi lähteä poistamaan. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 8. lokakuuta 2015 kello 06.35 (UTC)

Tämäkin keskustelu on tainnut unohtua kaikilta? Eli poistammeko epäaktiivisten palauttajien oikeudet ylemmän keskustelun mukaisesti? --miki-- Avaa yhteys 5. syyskuuta 2016 kello 16.13 (UTC)

Oikeuksiahan päätettiin ryhtyä poistamaan, mutta koskaan ei päästy yhteisymmärrykseen siitä, tulisiko vuoden sisällä tehdyt muutokset sisältämään ainoastaan artikkelimuokkaukset vai kaikki muokkaukset. Koska wikin toimintaan osallistuminen ei vältsiin vaadi artikkelimuutoksia, en ole muuttanut kantaani asiassa. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 5. syyskuuta 2016 kello 19.30 (UTC)
Kyseisillä käyttäjillä ei ole minkään sortin muokkauksia yli vuoteen, joten oikeudet voi joka tapauksessa poistaa. Missään vaiheessa en ole vastustanut sitä, että kaikki muokkaukset lasketaan, joten mikä tahansa muokkaus vuoden aikana sopii minullekin. --miki-- Avaa yhteys 5. syyskuuta 2016 kello 20.26 (UTC)
Minun puolestani sen voisi ottaa linjaukseksi. Sen linjauksen puitteissa kuitenkin kaikki muut palauttajistamme Obi-adi-jinniä lukuun ottamatta menettäisivät työkalut. Mutta, toisaalta, mitäs eivät muokkaa. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 5. syyskuuta 2016 kello 21.38 (UTC)
Ja ainahan he voivat pyytää oikeuksiaan takaisin, jos palaavat aktiivisiksi. --miki-- Avaa yhteys 6. syyskuuta 2016 kello 10.38 (UTC)
Nyt kun käytäntöä on muutettu niin pitäisikö työkalujen poistamiseen liittyen ryhtyä oikein joihinkin toimenpiteisiinkin? — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 8. syyskuuta 2016 kello 15.58 (UTC)
Mikään pakkohan ei ole, koska käytännössä lukee "voidaan poistaa", mutta ylemmän keskustelun mukaisesti näin halutaan tehdä, joten viesti Jackin/Dionnen keskustelusivulle johtanee asian etenemiseen. --miki-- Avaa yhteys 8. syyskuuta 2016 kello 18.54 (UTC)