Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.Tämä artikkeli on hyvä artikkeli.

Tunnistamaton Uuden tasavallan amiraali

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. tammikuuta 2022
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Queicon.png

Tämän artikkelin nimi on pelkkä otaksuma.

Vaikka tämä artikkeli perustuukin viralliseen tietoon Star Wars Legends -jatkumosta, artikkelin nimi on puhtaasti otaksuttu.

[+/–]
Tunnistamaton Uuden tasavallan amiraali
Ruumiilliset tiedot


Sukupuoli

Mies

Kronologiset ja poliittiset tiedot
Aikakaudet

Uuden tasavallan aikakausi

Liittoutuma(t)

Uusi tasavalta

Kuule, jos löydät itse aluksen niin yritän kasata omia miehiäni auttamaan sen miehityksessä. Mutta sen parempaan en tosiaan pysty.
―Amiraali luutnantti Judder Pagelle, tämän pyydettyä resursseja moffi Kentor Sarnen jäljitykseen[lähde]

Tämä miespuolinen amiraali oli Uuden tasavallan puolustusvoimien jäsen, joka palveli Uuden tasavallan alkuvuosina. Vuonna 8 jYt hän komensi taisteluosastoa, joka valtasi Katholin sektorin pääkaupungin planeetta Kal'Shebbolin ja syrjäytti Katholin sektoria hallinneen keisarillisen sotalordin, moffi Kentor Sarnen, vallasta. Planeetan onnistuneen valtaamisen jälkeen amiraali sai käskyn edetä Minosin tähtijoukkoon ja yhdistää voimat Sarin Virgilion komentamien joukkojen kanssa, minkä jälkeen he saivat käskyn lähteä Bozhneen sektoriin auttamaan amiraali Ackbaria taistelussa toisen Imperiumin sotalordin joukkojen kanssa. Ennen lähtöään Kal'Shebbolista amiraali määräsi henkilöstöä ja tarvikkeita siirrettäväksi CR90-korvetti FarStariin, joka oli saanut tehtäväkseen jäljittää moffi Sarnea tämän paettua Kal'Shebbolissa käydyn taistelun aikana.

Elämäkerta[muokkaa]

Meillä on kolme päivää aikaa lopetella täällä ennen kuin meidän on määrä lähteä Minosin tähtijoukkoon, noutaa Virgilion ryhmä ja suunnata uuteen taisteluun.
―Amiraali välittää taisteluosaston Ackbarilta saamat käskyt luutnantti Judder Pagelle[lähde]

Tämä amiraali palveli Uuden tasavallan puolustusvoimissa Uuden tasavallan alkuaikoina. Vuonna 8 jYt hänet sijoitettiin johtamaan taisteluosastoa, jonka tehtävänä oli vapauttaa Kal'Shebbol. Planeetta oli moffi Kentor Sarnen hallitseman Katholin sektorin pääkaupunki. Sarne oli keisarillinen upseeri, joka oli perustanut oman imperiuminsa keisari Palpatinen kuoltua Endorin taistelussa neljä vuotta aiemmin. Uusi tasavalta oli kuullut huhuja, että hänellä olisi hallussaan eksoottisia aseita ja tuli siihen tulokseen, että Sarnen valtakunta täytyi tuhota. Pagen kommandot suorittivat kommandoiskun planeetalla sammuttaakseen planeetan suojakilven amiraalin johtaessa joukkonsa taisteluun moffi Sarnen joukkoja vastaan.

Suojakilven sammuttaminen onnistui, minkä jälkeen amiraali käytti tilaisuuden hyödykseen ja hänen taisteluosastonsa valtasi Kal'Shebbolin. Sarne onnistui kuitenkin pakenemaan syvälle Katholin sektoriin mukanaan suurin osa joukoistaan. Uuden tasavallan saatua planeetan haltuunsa luutnantti Judder Page, kilven sammuttaneen kommandoryhmän johtaja, otti amiraaliin yhteyttä. Hän välitti amiraalille tiedon, että huhut Sarnen eksoottisesta teknologiasta olivat totta ja pyysi resursseja Sarnen jäljittämiseen ja hänen eliminoimiseen. Amiraali joutui kuitenkin hylkäämään hänen pyyntönsä, sillä hänellä ei ollut ylimääräisiä aluksia. Lisäksi hänet oli määrätty lähtemään Kal'Shebbolista kolmen päivän kuluttua kohtaamaan Sarin Virgilion joukot Minosin tähtijoukossa ja sitten suuntaamaan Bozhneen sektoriin auttamaan amiraali Ackbaria toisen aluetta terrorisoineen keisarillisen sotalordin päihittämisessä. Hän suostui kuitenkin antamaan jonkin verran miehistöä tehtävään, jos Page löytäisi aluksen.

Page onnistui löytämään aluksen—CR90-korvetin, jota Sarne oli muokannut raskaasti omiin tarkoituksiinsa ja jonka he nimesivät FarStariksi. Amiraali piti lupauksensa ja myönsi henkilöstön siirron ja jopa tähtihävittäjälentueen tehtävän tueksi. Page kuitenkin joutui siitä huolimatta käyttämään siviileitä Kal'Shebbolista täyttääkseen aluksen miehistövaatimuksen. Kolme päivää Kal'Shebbolin taistelun jälkeen amiraali johti joukkonsa Minosin tähtijoukkoon kohtaamaan Virgilion joukot käskyjensä mukaisesti.

Persoonallisuus ja ominaisuudet[muokkaa]

Kyllä, olen kuullut kaikki huhut. Jos minulta kysytään, niin koko juttu vaikuttaa tyypilliseltä Ulkokehän hölynpölyltä. Tai tarkoitukselliselta harhaanjohtamiselta Imperiumin puolelta.
―Amiraali luutnantti Judder Page, Sarnen uudesta eksoottisesta teknologiasta[lähde]

Tämä amiraali oli Uudelle tasavallalle uskollinen upseeri, pätevä komentaja ja taistelu-upseeri. Hän piti sanansa ja siirsi henkilöstöä sekä tarvikkeita taisteluosastostaan tukemaan FarStarin tehtävää luvattuaan tehdä niin, jos Page onnistuisi varustamaan aluksen tehtävää varten. Vaikka hän ymmärsi Pagen tarpeen lähteä moffin perään, hän vähätteli väitteitä siitä, että sotalordilla olisi eksoottista teknologiaa, pitäen sitä pötypuheena tai tarkoituksellisesti vääränä tietona.

Kulissien takana[muokkaa]

Tämä amiraali esiintyi Timothy Zahnin kirjoittamassa novellissa The Saga Begins, joka julkaistiin West End Gamesin roolipelikirjassa The DarkStryder Campaign. Amiraalia ei koskaan nähdä, mutta hän käy keskustelun luutnantti Judder Pagen kanssa yhteysradion välityksellä.

Esiintymiset[muokkaa]