Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.

Anti-sotilas

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 28. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Anti-keisarillinen kloonisotilas ampuu 501. legioonan iskusotilasta.

Anti-sotilaat olivat kloonisotilaita, joita käytettiin viimeiseksi kloonisotien jälkeen, jotka olivat puhtaasti Jango Fettin klooneja. He olivat sekä viisaudeltaan edistyneitä ja vauhdikkaasti kasvatettuja Kaminolla linjan huipputason kloonausvarustuksella ja uusilla kloonausprosesseilla, joita ei oltu vielä lailla hyväksytty kloonisotien aikana.

Kun Galaktinen Imperiumi nousi galaksin hallitukseksi, suurin osa jo Galaktista Tasavaltaa palvelevista kloonisotilaista muuttuivat iskusotilaiksi. Kuitenkin kullakin anti-keisarillisten sotilaiden pääkloonaajalla oli oma ohjelmansa luomuksiaan varten. Kapinaa Imperiumina vastaan suunniteltiin ei-huomattavissa kloonauskeskuksissa Kaminon Tipoca Cityllä. Uusi kloonien sukupolvi, joka taistelisi ja murhaisi omia keisarillisia aseveljiään tulivat maailmaan täysin kasvaneina melkein vuosikymmenen Imperiumin valtaanjulistuksen jälkeen.

Anti-keisarilliset kloonisotilaat käyttivät Vaiheen I kloonihaarniskaa, sillä heidät loi kaminolaiset kloonaajat, jotka alunperin tuottivat sotilaita Tasavallan suurarmeijalle. Kuitenkin ilmenee, että kaminolaiset onnistuivat hankkimaan harvoille sotilaille vaiheen II kloonihaarniskan. Heidän värimerkintä oli vihreä ja suurin osa heistä koulutettiin rakettisotilaiksi. Ketjutaseita käyttävät edistyneet tiedustelukommandot olivat myös tärkeässä roolissa ylösnousussa sisäisemmän tehtaan puolustajina. Anti-sotilaat, jotka muodostivat vastarinnan käyttivät DC-15A -sädekiväärin ja DC-15X tarkka-ampujakiväärin yhdistelmää.

Anti-sotilaat eivät kuuluneet mihinkään viralliseen organisaatioon, sillä he kasvoivat yksityisesti ja laittomasti. Heidän tarkoituksensa oli taistella omana "kapinakloonien" joukkona ja niin heidän tuottajansa pysyivät nimettöminä.

On silti kiistelty, kuka pani kloonit aloitteelle tai keitä nämä kapinanhimoiset sotilaat oikeastaan olivat. Kuitenkin on luultu että he olivat tulossa pahemmin Imperiumin valvonnan alaisiksi. Tuolloin-hallinnut pääministerin Lama Sun ei koskaan todettu olleen missään tekemisissä tämän kapinan kanssa.

Viimein seitsemän vuotta Imperiumin aikakauden alusta eteenpäin ja kloonisotien lopun jälkeen anti-keisarilliset kloonisotilaat tekivät heidän yhden ja ainoan vastarinnan verisessä Kaminon taistelussa. Kloonaajat, jotka olivat juuri sotaanvalmistautumispisteen alla olivat yllättyneitä kun 501. legioonan iskusotilaat selvittivät juonen ja aloittivat massiivisen hyökkäyksen Tipoca Cityyn.

Boba Fett, toinen klooni oli palkattu johtaaman iskujoukkoja taisteluun, sillä hän itse oli syntynyt ja hänet oli koulutettu Tipoca Cityssä ja hänellä oli odottamaton strateginen etu. Kun keisarilliset joukot saivat vallatuksi kummatkin kloonauskeskukset, loput antisotilaat koottiin ulko-ovijalustoille ja teurastettiin. Kenenkään anti-keisarillisen kloonisotilaan ei tiedetä selvinneen. Heidän luojiaan varten anti-sotilaiden ruumiit tuhottiin räjähdyksessä ja heidän todelliset suunnitelmat pysyivät mysteerinä.

Anti-keisarillisten kloonisotureiden takia Imperiumin iskujoukkoihin alettiin kloonien lisäksi värvätä tavallisia miespuolisia ihmisiä sekä klooneja muista kuin Jango Fettin mallista.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]