Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.

Arani Korden

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Arani Korden
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Naboo

Syntynyt

48 eYt

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Nainen

Hiusten väri

Ruskeat

Silmien väri

Siniset

Kronologiset ja poliittiset tiedot
Aikakaudet
Liittoutuma(t)

Arani Korden oli theediläisen aatelisen tytär.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aranilla oli kyltymätön seikkailun ja jännityksen nälkä sekä taipumusta joutua aina pulaan. Hän oli juonikas ja itsevarma minkä lisäksi hänellä oli loistava huumorintaju. Hän kävi Theedin kuninkaallista koulua. Aikaisemmin hän, Galak, Rorworr ja Rann I-Kanu saivat Rannin mestarilta tehtäväkseen etsiä Theedin läheltä huhutun salakuljettajien piilopaikan. Eräs Aranin yhteyshenkilöistä selvitti paikan sijainnin muutamassa päivässä. Saamastaan sijainnista Arani tovereineen löysi salakuljettajien piilon, jota johti Saidle Frex. Aranin seurue kukisti Frexin ja tämän jengin vapauttaen kaapatun arkeologian professorin Tasrach Bohin samalla.

16-vuotiaana hän oli vähäisessä roolissa puolustaessaan Naboota Kauppaliiton hyökkäykseltä 32 eYt, jolloin hän osallistui Naboon vastarintaliikkeeseen.

Vuosikymmentä myöhemmin Arani huomasi joutuneensa keskelle kloonisotia seuratessaan taistelun kulkua hologrammista Kelkon katsellessa tapahtumia suoraan elektrokiikareilla. Tasavallan tappion jälkeen Arani oli Keisarillisessa kaupungissa yhdessä Kelkon kanssa yrittäen harhauttaa keisarillisia sillä välin kun heidän rodialainen toverinsa pyrki pakoon.

Kulissien takana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Star Wars Roleplaying Game sääntökirjassa "Luokat" osiossa tämä hahmo on nimetty "Arani Kardeniksi". Vaikka hahmoluokiltaan monipuolinen, Arani Karden, on aatelinen, mutta Arani Kordenin luokka on "scoundrel". Tämä on myös nuorempi. Tämä virhe on myöhemmin korjattu Saga Edition Core Rulebookissa, mtuta Kordenin luokka on silti aatelinen.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]