Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

Aratech Repulsor Company

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 21. heinäkuuta 2024
(Ohjattu sivulta Aratech)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Aratech svg.png
Aratech Repulsor Company
Organisaation tiedot
Päärooli(t)

Droidien ja aseidenvalmistajayhtiö

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Aikakaudet
Liittoutuma

Aratech perustettiin ennen vuotta 4000 eYt, ja valmisti muiden teknologisten asioiden rinnalla tarkka-ampujakivääreitä ja G0-T0-infrastruktuurirakennusjärjestelmän droideja, mukaan lukien pahamaineisin yksikkö, joka tunnettiin nimellä G0-T0 tai "Goto". Yhtiö oli jatkuvasti vastakkain laajemman Czerka Corporationin kanssa, jonka he näkivät konservatiivisenä ja moraalittomana. Kun useat G0T0-yksiköt kapinoivat Galaktista Tasavaltaa vastaan 3946 eYt, huono julkisuus ajoi yhtiön lähes konkurssiin. Yhtiön seuraava yritys droideihin liittyen oli BRT supertietokone. Vielä toinen epäonnistuminen, niin Aratech hylkäsi droidialan ja siirtyi repulsioteknologiaan.

Nyt Aratech Repulsor Company -nimellä, yhtiö siirsi tukensa Galaktiselle Tasavallalle kloonisotien aikaan. Heidän mahdollisesti suosituin projekti oli 74-Z-kiituripyörä, joka säilyi Tasavallan läpi jopa Galaktisen Imperiumin hallintokaudelle asti.

Huomattavat tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kulkuneuvot ja alukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Droidit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]