Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Arren Kae

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Arren Kae
Elämäkerralliset tiedot


Kuollut

3960 eYt

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Nainen

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)
Oppilaat

Revan

Arren Kae oli jedimestari, joka tunnetaan yhtenä Revanin mestareista. Kun hänen salainen suhteensa Yusanikseen tuli ilmi, hänet erotettiin jedeistä. Tämän jälkeen hän liittyi entiseen oppilaaseensa mandalorialaissodissa ja katosi taistelun aikana.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Micalin ja Kreian mukaan, Arren Kae oli jedimestari ja yksi Revanin useista opettajista. Hänellä oli salainen rakkaussuhde sekä lapsi, jonka hän onnistui pitää salassa jedeiltä vuosikymmenen ajan. Hänen rakastajansa oli senaattori ja kenraali, Yusanis. Lopulta jedit saivat tietää kaksikon suhteesta ja Kae erotettiin jedien joukosta.

Kun Revan saapui Kaen luokse pyytäen tätä liittymään mandalorialaissotiin, tämä suostui ja Yusanis seurasi häntä sotaan toimien kenraalina ja yhtenä sodan suurimmista sankaresta. Heidän lapsensa tunnettiin myöhemmin Briannana, yhtenä jedimestari Atriksen palvelijoista.

Ei tiedetä, että mitä Arrenille lopulta tapahtui, mutta tämän oletetaan kuolleen taistelussa Malachor V:llä. Hänen ruumistaan ei kuitenkaan koskaan löydetty.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]