Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi uuden jediritarikunnan aikakaudella.

BlasTech Industries

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
BlasTech.png
BlasTech Industries
Organisaation tiedotTytäryhtiöt
Päärooli(t)

Aseidentuottajayhtiö

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Aikakaudet
Liittoutuma

BlasTech Industries (tai BlasTech) oli yksi galaksin suurimpia ja tuottoisimpia aseenvalmistajia, ja sen kilpailijat olivat Merr-Sonn Munitions, Inc sekä SoroSuub Corporation. BlasTech johti yksilöllisten tuliaseiden sekä kevyen kenttätykistön tuotannoissa.

BlasTech oli suosittu sen sädeasetuotannosta, mutta se valmisti myös paljon tähtilaivojen aseita, kuten turbolaaseritykkejä, ionikanuunoita sekä ohjuksia.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kloonisotien riehuessa pitkin galaksia, BlasTech Galaktisen Tasavallan armeijan kloonisotureiden sädeaseet. Kun taas Galaktinen Imperiumi nousi valtaan, BlasTech jatkoi tuotantoaan. Yhtiö suostui tekemään Imperiumin armeijan kanssa sopimuksen, muttei antanut heille yksinoikeutta tuotteisiin. BlasTech möi aseita kenelle tahansa, jolla oli rahaa niitä ostaa. BlasTech myi aseita myös kapinallisille galaktisen sisällissodan aikana.

Huolimatta yhtiön totaalisesta itsenäisyydestä Imperiumin täydellisestä kontrollista, joka hallitsi tuon ajan galaktisia suuryhtiöitä, BlasTechin valmistama E-11-sädekivääri pääsi Imperiumin iskujoukkosotilaiden sivuaseeksi ja todelliseen suosioon. Myös monet muut BlasTechin suunnittelemat aseet päätyivät Imperiumin asearsenaaliin, ja kestivät Imperiumin jäänteiden ja uuden imperiumin ajoille asti kestävyytensä turvin.

BlasTech Corporation oli BlasTech Industriesin divisioona, joka valmisti ja tuotti henkilökohtaiset ja armeijan käyttöön tarkoitetut sädeaseet.

Tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Henkilökohtaiset etäisyysaseet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

BlasTech Industriesin mainos.

Raskaat kaukoaseet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]