Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Calo Nord

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Calonordprofile.jpg
Calo Nord
Elämäkerralliset tiedot


Kuollut

3956 eYt

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Pituus

1,5 metriä

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)

Calo Nord oli kuuluisa palkkionmetsästäjä Vanhan Tasavallan aikaan. Hän teki yhteistyötä Davik Kangin kanssa, minkä ansiosta hän nousi uransa huipulle.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varhaiset vaiheet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Calon vanhemmat myivät hänet nuorena orjuuteen, mikä toi Calolle paljon traumaattisia kokemuksia, jotka vaikuttivat vahvasti hänen tulevaisuuteensa. Orjana hän oppi olemaan kylmäsydäminen ja armoton, joten kuudentoista vuoden ikäisenä hän tappoi omistajansa ja omat vanhempansa. Tämän johdosta useat palkkionmetsästäjät alkoivat jahdata häntä, mutta Calo seurasi heitä oppien heidän taitojaan ja alkoi tappaa palkkionmetsästäjiä yksi kerrallaan. Pian hänen päästä luvattu palkkio poistettiin.

Palkkionmetsästäjänä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hän ryntyi pian palkkionmetsästäjäksi ja tutustui Davik Kangiin, joka otti hänet Exchangen palvelukseen. Tämän johdosta Calon arvostus nousi ja hänestä tuli yksi pelätyimmistä palkkionmetsästäjistä koko galaksissa. Hän käytti tulonsa aseisiinsa, jotta hän kykenisi suorittamaan tehtävänsä yhä paremmin. Hän löysikin saaliinsa aina, eikä antanut heille armoa, vaikka useat yrittivät tarjota hänelle rahaa. Calo myös tilasi hänelle erikseen tehdyn haarniskan ja tappoi sen tekijän, jotta puku pysyisi ainutlaatuisena.

Samalla kun Darth Malak pommitti Tarista, Calo auttoi Davikia taistelussa Revania vastaan, joka yritti varastaa Davikin aluksen, Ebon Hawkin, paetakseen planeetalta. Calo ja Davik eivät kuitenkaan pärjänneet entiselle sithlordille ja lopulta hautautuivat rautaromun alle, kun hangaari sai osuman Malakin tulituksesta. Calo kärsi useista vammoista ja melkein kuoli, mutta hänen onnistui paeta paikalta. Davik kuitenkin sai surmansa ja Calo vannoi kostoa Revanille.

Kun Calo viimein parantui vammoistaan, hän solmi sopimuksen sithien kanssa, jotka myös halusivat tappaa Revanin sekä tämän kumppanin, Bastila Shanin. Calo uskoi, ettei heistä olisi hänelle vastusta, mutta aliarvioi pahasti Revanin voiman. Vaikka Calolla oli mukanaan voimakkaimmat löytämänsä palkkasoturit, Revan kumppaneineen voitti heidät helposti ja Calo sai surmansa. Kuultuaan tästä, Darth Malak lähetti seuraavaksi oman oppilaansa, Darth Bandonin, Revanin ja Bastilan perään.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]