Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.

Connerin verkko

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 21. heinäkuuta 2024
(Ohjattu sivulta Connorin verkko)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Connerin verkko oli Conner Ship Systemsin kehittämä ammuksena laukaistava ase. Verkko avautui laajaksi, sähkövaraukselliseksi verkoksi. Osuessaan alukseen se aiheutti oikosulun kaikissa toimivissa sähköjärjestelmissä ja rampauttaen aluksen siten tehokkaasti.

Alusvaras Niles Ferrier suosi Connerin verkkoa aseenaan, sillä se pystyi rampauttamaan aluksen aiheuttamatta sille fyysistä vahinkoa. Verkot olivat myös helpompia käytettäväksi kuin saman asian ajaneet ionikanuunat. Pieniä Connerin verkkoja saattoi myös käyttää tunkeilija-ansoina, missä tarkoituksessa ne saattoivat osoittautua jopa tappaviksi.

Chissien laajennuspainotteiset puolustusvoimat käyttivät kilometrinlevyisiä shokkiverkkoja, jotka toimivat samalla periaatteella, mutta olivat huomattavasti suurempia, kuin Galaksisessa Tasavallassa 27 eYt käytetyt Connerin verkot. Cennerin verkoista oli olemassa myös suoraan ihmisiä vastaan käytettävä versio, jonka saattoi laukaista taisteluhaarniskaan kiinnitetystä aseesta.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]