Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

DLT-19 raskas sädekivääri

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 20. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Dlt-19.jpg
DLT-19 raskas sädekivääri
Tuotannolliset tiedot
Valmistaja

BlasTech Industries

Malli

DLT-19 raskas sädekivääri

Tyyppi

Sädekivääri

Fyysiset ja tekniset tiedotKantama

Yli 10 kilometriä

Käyttö ja historia


Aikakaudet
Liittoutuma

DLT-19 raskas sädekivääri oli BlasTech Industriesin tuottama ja valmistama suosittu sädekivääri, jota käytettiin Galaktisen Imperiumin aikoihin. Sitä käyttivät useimmiten Imperiumin armeijan iskusotilaat tai tavalliset sotilaat.

DLT-19 ei ollut läheskään yhtä suosittu tai hyvintunnettu kuten tavanomainen E-11-sädekivääri, koska sen lataamiseen ja sillä ampumiseen kului enemmän aikaa. DLT-19 oli kuitenkin paljon tehokkaampi ja sillä oli paljon pitempi ampumaetäisyys kuin E-11:llä, ja joskus DLT-19 kivääristä saatettiin virittää jopa tarkka-ampujakivääri. DLT-19 kiväärillä ammuttiin alas kiitureita ja jopa kevyitä ilmakiitureita.

4-LOM käytti yleensä DLT-19 sädekivääriä.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DLT-19 raskas sädekivääri oli muotoiltu tosi-maailman saksalaisesta MG34 konekivääristä. Nämä aseet ovat lähes samoja, paitsi että tosi-maailman versio ampuu paljon nopeammin (noin 900 ammusta minuuttia kohden) ja DLT kivääriin on maalattu musta takaosa.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]