Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

DLT-20A-sädekivääri

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 28. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Dlt20A.jpg
DLT-20A -sädekivääri
Tuotannolliset tiedot
Valmistaja

BlasTech Industries

Malli

DLT-20A -sädekivääri

Tyyppi

Raskas sädekivääri

Käyttö ja historia


Aikakaudet
Liittoutuma

DLT-20A -sädekivääri oli BlasTech Industriesin valmistama sädekivääri, jota käytettiin paljon galaktisen sisällissodan aikana. Asetta käytti yleisesti Galaktisen Imperiumin iskujoukot. Murhanhimoisen droidipalkkionmetsästäjän, IG-88:n tiedettiin myös käyttäneen tätä asetta.

BlasTechin DLT-20A oli pitkäpiippuinen kivääri (jota joskus nimitettiin "pitkäaseeksi"), jossa oli yläpuolelle kiinnitetty etäisyysmittari sekä sähköinen tähtäin. Aseen liipasimen edessä oli tulituskondensaattori ja voimanlatausjärjestelmä. Siinä oli myös Galven-piiripiippu jossa paljon jäähdytysaukkoja. Tämä oli yksi harvoista sädeasemalleista, joihin tehtiin magnatominen kestävä kahva, joka piti aseen pääosin käyttäjän otteessa.

DLT-20A oli kehittelyltään ja muodoltaan samanlainen kuin A280-sädekivääri ja E-17D -tarkka-ampujakivääri, joita erityisesti Kapinaliitto suosi.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuten monet klassisen trilogian aseet, tämäkin on osa osalta koottu tosi-maailman aseiden osista, kuten piippu on Browing M1917 konekivääristä, ja toiminnot ja liipaisimensouja ovat brittiläisestä STG44 konepistoolista. Olkapäätukki ilmenee tekaistuksi Industrial Light & Magicin välinetuotanto-osastolta.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]