Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Dia

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Dia.jpg
Dia
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Taris

Syntynyt

3956 eYt

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Nainen

Hiusten väri

Ruskeat

Silmien väri

Ruskeat

Dia oli Tarisin yläkaupungin kantiinissa tarjoilijana työskennellyt ihmisnainen.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Työskennellessään kantiinassa, Dia sai Holdan-nimisen rikollismiehen huomion osakseen. Kun Holdan yritti vietellä häntä, Dia iski miestä vibroterällä, mikä sai tämän sekä nolostumaan että raivostumaan. Tämän seurauksena Holdan asetti palkkion Dian päästä ja Dian täytyi piileskellä asunnollaan.

Tavattuaan Revanin Dian kohtalo kääntyi. Entinen sithlordi kykeni suostuttelemaan Holdanin luopumaan Dian päästä lupaamastaan palkkiosta. Dia kuitenkin luultavasti kuoli pian tämän jälkeen, kun Darth Malakin komentama sithlentue pommitti kaupunkia.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Star Wars: Knights of the Old Republic -videopelissä on kolme tapaa Holdanin taivuttelemiseksi. Pelaaja voi maksaa hänelle 200 krediittiä palkkion lakkauttamiseksi, suostutella hänet ilman maksua tai Bastila Shan voi käyttää Voimaa suostutellakseen Holdania.

Vaihtoehtoisesti pimää puolta seuraava pelaaja voi tappaa Dian ja kerätä palkkion hänen päästään. Mikäli Carth on pelaajan mukana, hän vastustaa toimintaa, jolloin pelaaja voi vastata "Minä en välitä oikeudesta, haluan vain krediittejä".

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]