Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

Drelfin

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 13. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Drelfin
Elämäkerralliset tiedot


Kuollut

0,5 ABY

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)

Galaktinen Imperiumi

Drelfin oli keisarillisen turvallisuustoimiston upseeri. 0,5 ABY hän tuli tähtituhoaja Reprisalille auttamaan taistelussa Shelshan sektorin paikallisia kapinallisia vastaan. Eräs operaatioista oli Teardropin verilöyly.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tutkittuaan tallenteita Teardropin tapahtumista, hän tuli siihen tulokseen, että iskujoukkojen sotilas Daric LaRone oli tahallaan ampunut harhaan, kun häntä oli käsketty ampua kaupungin siviiliväestöä. Hän syytti LaRonea avoimesti petoksesta ja koetti pelotella tätä painamalla aseensa tämän päätä vasten. LaRonen taistelurefleksit heräsivät ja pian Drelfin oli riisuttu aseista. Drelfin raivostui ja veti pistoolinsa esiin ampuakseen LaRonen, mutta jälleen iskusotilaan taistelutaidot osoittautuivat paremmiksi. KTT:n majuri joutui ammutuksi omalla aseellaan ja kuoli välittömästi.

Iskusotilaat piilottivat hänen ruumiinsa peittääkseen rikoksensa. Drelfinin kuolema kuitenkin pakotti LaRonen tovereineen pakenemaan, minkä seurauksena heistä tuli Tuomion kätenä tunnettu vigilante-ryhmä.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]