Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Gonto Yas

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 28. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Gonto Yas
Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Harmaat

Gonto Yas oli vanha pazaakin pelaaja, jonka Revan tapasi Ahtossa 3956 eYt. Kun Revan kysyi häneltä tietoja kadonneista selkatheista, Gonto pyysi tiedosta 200 krediittiä, mutta Revan luultavasti kieltäytyi. Hän myös kertoi Revanille Sunryn suhteesta Elassa Hurosiin maksutta, vaikka tämä olikin vain vahinko.

Gonto sanoi, ettei ollut kiinnostunut Sithien imperiumista eikä Galaktisesta Tasavallasta, eivätkä nämä olleet kiinnostuneet hänestä, mikä sopi hänelle hyvin. Kun Gonto kuuli sithien hyökkäyksestä Dantooinelle, hän pilkkasi jedien tappiota Revanille tietämättä tämän olevan jedi.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Star Wars: Knights of the Old Republic -videopelissä, pelaaja voi uhkailla Gontoa saaden tämän kertomaan kadonneista selkatheista ilman summan maksamista. Tämä luonnollisesti vetää pelaajaa enemmän Voiman pimeälle puolelle. Omituisesti myös Voimalla suostutteleminen vetää pelaajaa pimeälle puolelle.

Mikäli pelaaja voittaa hänet useaan otteeseen pazaakissa, Gonto kieltäytyy pelaamasta sanoen, ettei hänellä ole tarpeeksi varaa.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]