Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Hulas

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 20. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Hulas
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Duro

Ruumiilliset tiedot
Laji

Rodialainen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Ei ole

Silmien väri

Mustat

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)

Genoharadan

Hulas oli yksi Genoharadanin neljästä johtajasta, joka yritti suostutella Revania liittymään organisaatioon tavatessaan tämän Manaanilla.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun Hulas kuuli Revanin vaiheista ja tämän taistelusta Calo Nordia vastaan, hän yritti suostutella tätä tappamaan Vorn Daasradin, Rulaan Prolikin sekä Ithorak Guldarin.

Hulas ei kuitenkaan kertonut Revanille, että nämä kolme olivat hänen ohellaan Genoharadan johtajia. Heidän kuolemansa myötä Hulas voisi yksin hallita organisaatiota, joka oli mahdollisesti jopa Exchangea voimakkaampi, sillä useimmat galaksin asukkaat pitivät Genoharadania pelkkänä myyttinä tietämättä sen toiminnasta.

Ei tiedetä, että hyväksyikö Revan tarjouksen, mutta murhien johtaessa pimeälle puolelle, on oletettavaa, että Revan kieltäytyi.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

KotOR-pelissä pimeää puolta seuraavalla pelaajalla on mahdollisuus hyväksyä Hulasin ehdotus. Tällöin, tapettuaan muut järjestön johtajat, Revan palaa Hulasin luo, joka paljastaa entiselle sithlordille totuuden. Pelaajalla on sitten mahdollisuus päästää Hulas johtamaan järjestöään tai vaatia tätä tilille petturuutensa johdosta. Tämän seurauksena Hulas ja Revan sopivat kaksintaistelusta Anchorheadin edustalla Tatooinella.

Saavuttuaan kaksintaistelupaikalle, petollinen Hulas paljastaa Genoharadaniin kuuluvien sotilaitten joukon, joka hyökkää Revanin kimppuun. Nämä eivät kuitenkaan pärjää Revanille, joka tappaa kaikki kimppuunsa hyökänneet, myös Hulasin, jättäen Genoharadanin ilman johtajaa.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]