Käyttäjä:Kreivi Wolter

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kreivi Wolter.jpg
Kreivi Wolter
Elämäkerralliset tiedot
Syntymäpäivä

21.5.1992

Syntymäpaikka

Nousiainen

Asuinpaikka

Nousiainen ja Masku, Suomi

Ruumiilliset tiedot
Sukupuoli

Mies

Pituus

aika pitkä

Hiusten väri

Ruskeat

Silmien väri

Sinivihreät

Yleistä tietoa
Ammatti

Amis

Harrastukset

pyöräily, lenkkeily

Käyttäjälaatikot
Wiki.png Tämä käyttäjä osallistuu jeditehtävä Punalinkkeihin.

Kreivi Wolter on keskitason Star Wars-fani ja Jedipedia-käyttäjä. Hän laskeutui Jedipediaan 9.6.2008.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kreivi Wolter tutustui Jedipediaan englannin kielisen Wookiepedian kautta. Kun hän eräänä päivänä Wookiepediassa surffaillessaan hoksasi suomen kielisen linkin, hän klikkasi sitä. Päästyään Jedipedian etusivulle hän tyrmistyi Wookiepedian ja Jedipedian valtavaa eroa: Jedipedia oli täynnä punaisia linkkejä, artikkelit olivat tynkiä ja kielisasu oli kömpelöä. Viimeinen pisara oli "Tiesitkö, että..." sivulla esitetty väite, jonka mukaan Grievous olisi surmannut Shaak Tin Näkymättömällä kädellä (kyseinen kohtaus kyllä esiintyy Sithin koston poistetuissa kohtauksissa, mutta kohtaus luokiteltiinkaanoniin kuulumattomaksi). Lopulta Kreivi päätti liittyä itse Jedipediaan.

Luonne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kreivi Wolter on siviilissä sympaattinen ja hiljainen, ehkä vähän liiankin, mutta netissä hän uskaltaa... ehkä liiaksikin. Jedipediaa hän yrittää parhaansa mukaan muokata siistin ja asiantuntevan Wookiepedian kaltaiseksi. Hänen ehdottomasti lempihahmonsa on Dooku, joka näkyy hänen nimessäänkin.

Muokkaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kreivi Wolter muokkaa lähinnä suomentaen Wookiepedian kautta. Suomennosmahdollisuuksiahan on useita (hänen suosikkiesimerkkinsä: Darth Vaderin kommentti Kendal Ozzelista "He is as clumsy as he is stupid." suomennettiin "Hän on kömpelö ja tyhmä.") , eikä hän aina tiedä, miten joku asia on suomennettu aidossa suomenkielisessä versiossa. Kuka tahansa on vapaa korjaamaan nämä mahdolliset virheet.

Suosikkini[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]