Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.

Kaerobanin tukikohta

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kaerobase.jpg
Kaerobanin tukikohta
Yleiset tiedot


Sijainti

Rathalay

Kronologiset ja poliittiset tiedot
Aikakaudet

Uuden tasavallan aikakausi

Liittoutuma

Kaerobanin tukikohta oli salakuljettajakomentaja Kaerobanin tukikohta ja linnake Rathalaylla. Se oli myös Luminin piraattien toimintatukikohta.

Suunnittelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaerobanin tukikohta oli taiteellisesti suuniteltu, ja siellä oli suuret määrät vesiputouksia ja muuta veteen liittyvää. Suoraan tärkeimmän päälaskeutumisalustan lähellä oli "uima-allas" vesiputkouksineen sekä lähellä oli pieni kanttiini. Massiivisen vesiputouksen yllä näkyi taivaanranta, lisäksi tukikohdan keskuksen sisällä oli laaja tankki, jossa oli kolme kappaletta drugoneita. Tukikohdan pääporttien lähistöllä oli myös suuri markettikompleksi.

Kaerobanin piilopaikka oli koti hänen piraattiensa operaatioille sekä hänen omalle artefaktikokoelmalleen, joten sen täydennyksiin kuului ainakin neljä tähtihävittäjää ja DX-9 kuljetusalus. Jotkut osat tukikohdasta oli omistettu suurten rahtilastien liikuttamiseen.

Museo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttää tutulta...
Mara Jade nähdessään 8t88:n pään tukikohdan sisällä[lähde]

Yksi paikan huomattavimpia asioita oli Kaerobanin artefaktigalleria, johon hän oli vienyt kokoelmansa. Museossa oli paljon tuttuja tavaroita, kuten droidi 8t88:n pää tai vaiheen 1 tumman sotilaan kypärä. Tänne Kaerobanin joukot toivat jediholokronin, jonka he olivat varastaneet Uuden Tasavallan korvetilta, jota Mara Jade suojeli (10 jYt). Kun päägalleriasta mentiin vähän sivummas, tultiin huoneeseen, jossa oli samoja tiiliä, joita löytyi Jedien laaksosta.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 10 jYt Kaerobanin piraatit hyökkäsivät Uuden Tasavallan CR90 -korvetin kimppuun ja ryöstivät sieltä Mara Jaden suojeleman jediholokronin. Kuitenkin Mara Jade tunkeutui piraattien alukseen ennen kuin se lähti. Näin Mara pääsi Kaerobanin tukikohtaan sisään, varasti takaisin holokronin ja sitten varastamallaan piraattialuksella pakeni.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaerobanin tukikohtaa varten on luotu kokonainen taso Star Wars: Jedi Knight: Mysteries of the Sith -videopeliä varten.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]