Keskustelu:Kornell Divini

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tämä on artikkelin ”Kornell Divini” keskustelusivu.

Tämä sivu on tarkoitettu keskusteluun artikkeliin liittyvistä muutoksista, ei keskusteluun artikkelin aiheesta. Jos haluat keskustella aiheesta, tee se yleisen keskustelun foorumilla tai Jedipedian IRC-kanavalla. Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~). Paina tästä aloittaaksesi uuden osion.

[+/–]

Kapinallisen tietolaatikko[muokkaa wikitekstiä]

Miksi Divinille on laitettu kapinallisen tietolaatikko? Eihän hän kuitenkaan esiinny yhdessäkään SW teoksessa tietääkseni kapinallisten puolella. Wookieessa oli sama kummajainen, mutta miksi meidän olisi toistettava heidän omituisuuksiaan? --Dionne Jinn 21. kesäkuuta 2008 kello 16.54 (UTC)

Näitä virheitä sattuu, kun tietoja kopioi suoraan Wookieepedista. En nyt jaksa lukea artikkelia, koska eilinen ilta meni tietystä syystä hieman pitkäksi ja nyt siitä on muistona ihana päänsärky. Viitsitkö muokata artikkeliin oikean tietolaatikon muuttamalla tuon "Kapinallinen" kohdan joksikin toiseksi ("Keisarillinen", "Henkilö" vai mikä hän ikinä onkaan). Joka tapauksessa painun takaisin pehkuihin. --Ufsark 22. kesäkuuta 2008 kello 05.06 (UTC)
Joo, hyvää juhannusta vain! Eiköhän "henkilö" ole lähinnä oikeata, hänen uskollisuutensa keisarillisille oli kuitenkin melko pakotettua.--Dionne Jinn 22. kesäkuuta 2008 kello 07.24 (UTC)
Kävin jättämässä samaisen kysymyksen Wookieen puolelle, joskin vähän pidemmällä selityksellä ja viitaten siihen, että siellä oli muillekin Death Starin hahmoille lätkitty erikoisia infolaatikkovärityksiä. Jos sieltä tulee joku hyväksyttävä vastaus, niin sitten voidaan muuttaa väritys täälläkin.--Dionne Jinn 22. kesäkuuta 2008 kello 08.01 (UTC)