Keskustelu käyttäjästä:JokuVaan 1

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 16. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

no[muokkaa wikitekstiä]

tein sit tämän jokuVaan 1 kun ei hyväksynyt sitä vanhempaa

Tervetuloa[muokkaa wikitekstiä]

Tervetuloa Jedipediaan, JokuVaan 1![muokkaa wikitekstiä]

Seuraavat sivut olisi hyvä lukea ennen muokkauksen aloittamista:

Foorumeita:

Muut hyödylliset linkit:

Wiki.png

Muistathan allekirjoittaa kommenttisi keskustelusivuilla käyttäen neljää tildeä (~~~~). Huomioithan myös että on kiellettyä poistaa tekstiä keskustelusivuilta ilman arkistointia.

Hauskoja hetkiä muokkauksen parissa ja olkoon Voima kanssasi! --DARTH SIDIOUS 2 (Contact) 22. heinäkuuta 2010 kello 15.53 (EEST)

Tiedosto:Anakin.skywalker.jpg[muokkaa wikitekstiä]

  1. Lähteeksi ei kelpaa Google-kuvahaku. Tiedät luultavasti itsekin, että se on Kloonien hyökkäys.
  2. Tekijää ei tarvitse täyttää jollei kuva ole fanityö.
  3. Lisenssi on tässä tapauksessa {{kuvakaappaus}}.

-- 1358 (Keskustelu) 24. heinäkuuta 2010 kello 15.37 (EEST)

Thänx[muokkaa wikitekstiä]

kiitos tiedosta :d en tajunnu eka sitä lisenssii ! Tämän allekirjoittamattoman kommentin jätti JokuVaan 1 (keskustelu – muokkaukset).

  • Tallensit taas tiedon ilman tietoja Jedipediaan. Tämä rikkoo Jedipedian käytäntöjä, ja voi johtaa muokkausestoon. Kun seuraavan kerran tallennat tiedoston Jedipediaan, ole hyvä ja täytä vaaditut kohdat. Kiitos. -- 1358 (Keskustelu) 25. heinäkuuta 2010 kello 21.25 (EEST)
Lisäksi tiedostoilla pitäisi olla aina jokin tarkoitus, eikä niitä tulisi latailla muuten vain. Eli siis ne tulisi olla jotain artikkelia tai muuta sivua varten, johon ne sitten laitetaan näkyviin. --DARTH SIDIOUS 2 (Contact) 25. heinäkuuta 2010 kello 23.01 (EEST)
Vielä pari asiaa. Älä lisää ns. "pikselimäärää" tiedoston nimeen, kuten esim "250px-tiedostonnimi.jpg". Jos luot artikkelin, pelkkä tietolaatikko ei riitä. Sinun pitää myös kirjoittaa ainakin johdanto, lisätä esiintymiset, lähteet ja luokat. -- 1358 (Keskustelu) 25. heinäkuuta 2010 kello 23.12 (EEST)

joo[muokkaa wikitekstiä]

Sori, en eilen ehtinyt kirjoittaa myrkristä enempää tietoja kun episode IV alkoi:> yritän hankkia lisä tietoja planeetasta ja pyrin kirjoittaa siihen. joo ja kyl mä sit laitoin niitä kuvia myrkr planeettaa ja obi wan kenobi sivulle, JokuVaan 1 26. heinäkuuta 2010 kello 14.01 (EEST)

Hei. Wookieepedia ei ole kunnollinen lähde ja lisenssi Jedipedian tallentamiisi tiedostoihin. Voit hankkia kunnollisen ja oikean lähteen sekä lisenssitiedot Wookieepedian tiedoston tiedoista. Kiitos. —LRP;840 (Ota yhteyttä) 26. heinäkuuta 2010 kello 14.50 (EEST)'

Tervetuloa Jedipediaan[muokkaa wikitekstiä]

Hei ja tervetuloa Jedipediaan! Toivottavasti innostut touhusta, sillä meillä on pieni pula aktiivisista käyttäjistä. Huomasin, että tuosta artikkelistasi puuttui esiintymiset, lähteet sekä luokat, jotka artikkelissa tulee olla. Esiintymiset ja lähteet voit kopioida Wookieepediasta vastaavalta sivulta ja ne voit kopioida omien otsikkkojensa alle. Luokan voit lisätä kirjoittamalla [[Luokka:Luokan nimi tähän]] artikkelisi loppuun. Lisäksi pyydän sinua tarkistamaan mahdolliset kielioppivirheet tekstistä ennen tallennusta. Lisäksi huomasin, että olit laittanut valosapeli-artikkelin suositeltu sivu-äänestykseen. Sen kielioppia ja muotoilua tulee parantaa ennen kuin se voi saavuttaa suositellun sivun kriteerit. Ne voit katsoa täältä. Jos haluat tehdä suositellun sivun, voit vaikka kääntää sellaisen Wookieepediasta. Pidäthän nämä mielessä kun toivottavasti jatkat muokkailua ja tervetuloa Jedipediaan minunkin puolestani :) X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 26. heinäkuuta 2010 kello 20.00 (EEST)

  • Saanen kysyä miksi vastustit K-3PO:ta suositelluksi sivuksi? Vastustin kyllä sitä itsekin, mutta sivuja ei saa vastustaa ilman syytä. Et myöskään saa äänestää yhteisön äänestyksissä ennen kuin sinulla on yli 50 sivumuokkausta. Ja jos oikeasti haluat viedä Valosapelin suositelluksi, kannattaa katsoa äänestyssivua ja korjata virheet. :) -- 1358 (Keskustelu) 27. heinäkuuta 2010 kello 13.15 (EEST)

Anteex[muokkaa wikitekstiä]

Anteex en tajunnu: ). siis sillon :d tota mä vastustin siksi, etten tiedä että kyseinen droidi on olemassa. ja en muistanu sitä 50 muokkausta juttuu..