Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

Korlo Brightwater

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 18. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Korlo Brightwater.jpg
Korlo Brightwater
Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen[1]

Sukupuoli

Mies[1]

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)

Korlo Brightwater oli miespuolinen ihminen, joka palveli Galaktista Imperiumia tiedustelusotilaana kutsutunnuksella TBR 479. Kun hänen ystävänsä Daric LaRone surmasi keisarillisen turvapalvelun majuri Drelfinin, Brightwater joutui vastahakoisesti pakenemaan muiden paikalla olleiden iskusotilaiden, Taxtro Graven, Joak Quillerin ja Saberan Marcrossin kanssa välttyäkseen turvapalvelun kostolta. Seuranneiden kuukausien aikana hän kuitenkin palveli uskollisesti osana karkureiden muodostamaa Tuomion kättä, ja heidän jäätyään lopulta kiinni komentajakapteeni Thrawnin agenteille hän oli tovereidensa tavoin valmis siirtymään tämän palvelukseen Käden Imperiumiin.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

0,5 ABY Korlo Brightwater palveli tähtituhoaja Reprisalilla tunnuksella TBR 479. Kommennuksellaan Teardropissa Brightwater palveli luutnantti Natromin alaisuudessa yhdessä Tibren nimisen toisen tiedustelijan kanssa Reprisalin iskujoukkojen ollessa tuhoamassa oletettua kapinallisten tukikohtaa. Hänestä tuli Tuomion kädeksi kutsutun ryhmän jäsen yhdessä Daric LaRonen, Taxtro Graven, Saberan Marcrossin ja Joak Quillerin kanssa. Yhdessä he pakenivat Reprisalilta majuri Drelfinin kuoleman vuoksi.

Persoonallisuus ja ominaisuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ja koska tämä idiootti tunkesi ohitseni ohjaamoon juuri, kun kaasu alkoi virrata sisään. He luultavasti löysivät hänet istumasta pilotin paikalta, kun ehtivät sisälle.
―Joak Quiller Brightwaterista[lähde]

Brightwater oli Imperiumille uskollinen sotilas ja tovereitaan vastahakoisempi ryhtymään karkuriksi.[1] Tuomion käden jäsenenä hän kuitenkin oli valmis ottamaan suuria riskejä suojellakseen tovereitaan ja otti vastaan jopa kidutusta ystäviensä sijasta.[2]

Toimiessaan osana tovereidensa itsenäistä rauhanturvaryhmää Brightwater keräili mielellään pieniä muistoesineitä heidän suorittamistaan tehtävistä. Hänellä oli ainakin Vanhan tasavallan aikainen druggat onnenkolikkonaan—hän tosin menetti sen annettuaan sen epähuomiossa Luke Skywalkerille tälle lainaamansa varustevyön mukana—sekä troukreeiden LaRonelle lahjoittama veitsi.[2]

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]