Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Lorgal

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Lorgal
Elämäkerralliset tiedot


Kuollut

n. 3956 eYt

Ruumiilliset tiedot
Laji

Rodialainen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Ei ole

Silmien väri

Mustat

Lorgal oli Tasavaltaa vastustanut terroristi. Hän oli vastuusta yli tusinasta pommituksesta ja satojen siviilien kuolemista.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jedien sisällissodan aikaan, Lorgan saatiin kiinni ja vangittiin Tasavallan lähetystöön Manaanilla, mistä hänet oli määrä kuljettaa oikeudenkäyntiin Coruscantille. Useat häntä vahtineet sotilaat toivoivat Lorgania kuolleeksi ja tästä syystä hänet eristettiin suojakentällä, joka piti hänet vankina sekä suojasi häntä ulkopuolisilta. Lorgal oli osittain tyytyväinen tähän käänteeseen sillä hän kykeni pilkata Tasavallan henkilöstöä joutumatta pelkäämään näiden kostoa ja päästessään viimein oikeudenkäyntiinsä, hän saisi mahdollisuuden antaa vallankumouksellisen viestinsä kuulua koko galaksille.

Hän luultavasti kuoli Genoharadanin agenttien toimesta ennen oikeudenkäyntiään. Tällä salaisella järjestöllä oli halua pitää Galaktinen Tasavalta hengissä ja täten teki sen likaiset työt salaa. Potentiaalisena uhkana Tasavallan vakaudelle, Lorgalista tulikin järjestön palkkionmetsästäjien kohde.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Star Wars: Knights of the Old Republic -videopelin vaihtoehtoisessa pimeän puolen tehtävässä, Revan saa Genoharadanilta tehtäväksi tappaa Lorgal Manaanissa. Revan tapaa Lorgalin suojakenttänsä takana ja hänen täytyi etsiä muita tapoja rikollisen tappamiseksi. Hän sitten salaa murtautui vankilan tietokoneisiin (tai käytti T3-M4:ää tähän) ja uudelleenohjelmoi Lorgalin häkin teloittamaan vankinsa. Halveksien rodialaista terroristia, Tasavallan vartijat katsoivat muualle, kun Lorgal kuoli kiljuen.

Vaihtoehtoisesti Revan suuttui Lorgalille niin paljon, että kuristi tätä Voimaa käyttäen tuskaiseen kuolemaansa. Tämä veti sithlordia yhä enemmän Voiman pimeälle puolelle.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]