Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Ludo Kresshin hautakammio

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
EntranceOfLudoKresshTomb.jpg
Ludo Kresshin hautakammio
Yleiset tiedot


Sijainti

Korriban

Rakentaja(t)

Sithit

Kronologiset ja poliittiset tiedot
Aikakaudet

Vanhan Tasavallan aikakausi

Liittoutuma

Sithit

Ludo Kresshin hautakammio oli sithlordi Ludo Kresshille rakennettu hauta. Se oli louhittu shyrackien luolaan Korribanilla. Hautakammion ja luolan muut alueet erotti kuilu, jonka pystyi ylittää luonnollisesti syntyneellä sillalla.

Siltaa vartioi muinoin terentatek, jonka Revan tappoi auttaakseen Thalia Mayta pakenemaan luolasta. Revan ei kuitenkaan ollut tietoinen hautakammiosta ja poistui luolasta. Hautakammio oli täynnä pimeän puolen energiaa, jotka loivat paikalle sattuneille näkyjä. Useat jedit, jotka astuivat kammioon, menettivät järkensä näkyjen johdosta ja usein tappoivat matkakumppaninsa.

Myöhemmin Meetra Surik astui hautakammioon. Sen sisällä hän näki näyn Malakista, joka värväsi jedejä mandalorialaissotiin. Karkotettu jedi ei suostunut liittymään Malakiin ja tämä hyökkäsi yhdessä muiden harhakuvien, mukaanlukien Bastila Shanin, kanssa jedin kimppuun häviten taistelun. Syvemmällä kammiossa, hän kohtasi useita shyrackeja.

Lopulta karkotettu jedi näki toisen muistoistaan syntyneen näyn, joka sijoittui toiseen Dxunin taisteluun. Hän tapasi muutamia häntä palvelleita Tasavallan sotilaita, jotka yrittivät ylittää miinakenttää taistellakseen mandalorialaisia vastaan. Jedi käveli miinakentän läpi ja voitti mandalorialaiset taistelussa. Hän sitten kohtasi näyt Kreiasta, Atton Randista, Bao-Durista ja T3-M4:stä. Hauta-arkun luona hän vielä kohtasi taistelussa Darth Revanin ja päihitettyään tämän, jedi tutki Ludo Kresshin arkkua poistuen viimein paikalta.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]