Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.

Mat Rags

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Mat rags.jpg
Mat Rags
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Corellia

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Silmien väri

Siniset

Mat Rags oli miespuolinen ihminen Corelliasta, ja asui Tatooinessa sekä Naboon taistelun, että galaktisen sisällissodan aikana.

Mat Rags saapui Mos Espaan metsästääkseen krayt lohikäärmeitä, kutsuen itseään parhaaksi pedon metsästäjäksi koko galaksissa. Ollessaan Mos Espassa, Rags kohtasi jedimestari Qui-Gon Jinnin, joka etsi hyperajo generaatoria. Qui-Gonin ystävällisyys Mat Ragsia kohtaan sai hänet anteliaaksi, ja metsästäjä antoi Jedille harvinaisen krayt lohikäärmeen hampaan, avustamaan ja tuomaan onnea tämän hyperajon etsinnöissä.

Boonta Eve Klassiko rakettirekikisojen aikana Rags työskenteli rakettireki mekaanikkona ansaitakseen elantonsa. Hänen lohikäärmeenmetsästys harrastuksensa ei tuottanut tarpeeksi hyvään palkkaa.

Galaktisen Imperiumin valtakautena Mat Rags asui yhä Mos Espassa, auttaen paikallisia harjoittelemaan metsästäjiksi. Hän kantoi krayt lohikäärmeen kynsiä kaulansa ympärillä, metsästäjän statussymbolina. Hän jatkoi kehuskeluaan hänen suurimmasta kaadostaan, villistä rankorista Dathomirissa. Hänen rehentelynsä oli hyvin tylsistyttävää niile, jotka tunsivat hänet.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä Star Wars Episode I: The Phantom Menace pelaajalla on useita eri mahdollisuuksia Mat Ragsin suhteen. Ystävällisen puheen sijaan Qui-Gon voi yksinkertaisesti olla edes puhumatta Ragsille tai moittia tätä tämän itsekehuskelustaan, tai vaihtoehtoisesti jopa surmata Ragsin.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ulkopuoliset linkit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]