Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.

Outbound Flightin siirtokunta

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 13. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Tämä artikkeli kertoo siirtokunnasta. Saatat olla etsimässä muita Outbound Flight -sanan merkityksiä.

Outbound Flightin siirtokunta oli nimitys yhteisölle, jonka muodostivat Outbound Flightin tuhosta ja pakkolaskusta selvinneet siirtolaiset. Yhteisön hallinto perustui samaan malliin, jolla yrityksiä yleensä johdettiin, sillä sen jäsenet olivat pyrkineet pakenemaan Galaktista Tasavaltaa hallinneesta byrokratiasta.

Yhteisö oli jakaantunut kahteen osaan: Selviytyneisiin, jotka olivat alkuperäisen miehistön jäseniä pakkolaskun tapahtuessa ja Siirtolaisiin, jotka olivat syntyneet Redoubtissa. Yhteisön hallinnossa oli edustajia molemmista ryhmistä ja neuvostoa johti Johtaja, joka oli yhdessä neuvoston kanssa vastuussa poliittisten päätösten teosta.

Yhteisön lainvalvojia kutsuttiin Rauhansäilyttäjiksi ja heidän johtajansa oli Kansan vartija. Yhteisö oli tiukka siitä, että he karkottivat kaikki Voimalle herkiksi epäillyt karanteeniin ja tai D-kolmeen.

Chissien löydettyä siirtokunnan 22 jYt se hajaantui ja selviytyneet siirrettiin Käden Imperiumiin. Vanhimmat ja arvostetuimmat eivät olleet halukkaita lähtemään, mutta heille ei annettu vaihtoehtoja.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]