Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.

Petranakin areena

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Petranakin areena

Petranakin areena, tunnettuna myös nimellä Oikeuden areena, tai yleisesti tunnettuna Geonosialaisten teloitusareena, joka oli Geonosialaisten hupiareena, jonne keräännyttiin ihailemaan esityksiä, että myös tehokas tapa hankkiutua eroon vangeista. Suosituimpia näytöstyyppejä oli päästä hirviöitä areenalle ja panna ne taistelemaan joko sotilaiden tai sitten sidottujen vankien kanssa.

Kauppiaille, jotka etsivät Geonosisiltä vaihtokauppaa, on oiva tilaisuus vaihtaa eksoottisia petoja Geonosialaisten kauppatavaroihin. Geonosialaiset ovat kaupanneet areenalle mm. Acklayt, Nexut ja Mongworstit.

Itse areena oli luonnollinen muodostuma Geonosisin luonnollisista materiaaleista kuten kivestä. Yksityiskohdat kuten portit tai katsomot olivat Geonosialaisten valmistamia. Areenan lattia oli luonnollisesti aavikon hiekkaa. Matalimmat seinämät sisältivät muinaisia kaiverruksia Geonosialaisten vanhoista taisteluista sekä muista tapahtumista. Vesitapahtumia varten areenalle oli mahdollista laskea vettä.

Areenalta oli yhdistetty valtava maanalainen tunneli Separatistien salaiseen Droiditehtaaseen, jonka lähellä taas oli droidien säilytyskammiot.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Petranakin areenan halkileikkaus

Petranakin areena muistuttaa paljon Rooman muinaista Kolosseumia.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]