Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi uuden jediritarikunnan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi perinnön aikakaudella.

Pulsar Skate

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 20. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Pskate.jpg
Pulsar Skate
Tuotannolliset tiedot


Malli

Baudo-luokan tähtijahti

Tekniset tiedot
Pituus

37.5 metriä[1]

Megavalo

70 MGLT[1]

Huippunopeus (ilmakehässä)

1,200 km/h[1]

Moottori(t)

Kaksoisionimoottori[1]

Hyperajo
  • Luokan 1.0[1]
  • Tukiluokka 7.0
Aseistus

Laserkanuunatykki (1)

Miehistö

Pilotti (1)[1]

Matkustajat

8[1]

Lastitilat

35 metritonnia[1]

Kulutustarvikkeita

1 kuukaudeksi

Käyttötiedot
Rooli(t)

Salakuljettaja-alus

Aikakausi
Liittoutuma

Uusi jediritarikunta

Omistaja(t)
Komentaja(t)

Pulsar Skate oli Booster Terrikin omistama muunneltu Baudo-luokan tähtijahti.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oletettavasti Terrik hankki Pulsar Skaten jossakin vaiheessa ennen 19 eYt:tä, kun hän käytti varastettua Starwayman-nimistä rahtialusta. Hän nimesi aluksen merieläimen mukaan, joka muistutti alusta ja käytti sitä mausteen salakuljetustoiminnassaan.

Näinä varhaisina aikoinan yksi Pulsar Skaten turvasatamista oli Gus Tretan avaruusasema Corellian sektorissa, missä Terrikin ystävät Jagged ja Zena Antilles pitivät tankkausasemaa.

7 eYt Pulsar Skate oli jälleen Gus Tretassa, kun Loka Hask ja hänen Bonestar piraattinsa tuhosivat tankkausaseman tappaen samalla Wedgen vanhemmat. Booster onnistui viemään aluksensa turvaan samalla, kun hänen apupilottinsa Polipe piteli nuorukaista lentokannella.

Pulsar Skate.

Kun Booster pidätettiin hänen tyttärensä Mirax otti haltuunsa isänsä järjestöstä sen, joka ei langennut Jorj Car'dasin käsiin ja jatkoi Pulsar Skaten käyttämistä toiminnassaan. 7 jYt alus joutui keisarillisen sulkuristeilijän, Black Aspin hyökkäyksen kohteeksi, mutta Konnalentue pelasti sen. Mirax ja hänen apupilottinsa Liat Tsayv suostuivat käyttämään Skatea Uuden tasavallan salakuljetustoiminnassa ja se olikin merkittävässä osassa toimitettaessa baktaa Krytos viruksen vaivaamaan Coruscantiin.

Mirax jatkoi Pulsar Skatella lentämistä vielä senkin jälkeen, kun hän oli mennyt naimisiin Konnalentueen pilotin, Corran Hornin kanssa. Silloin hänestä tuli pääasiassa tähtienvälinen taidevälittäjä. Hän kuitenkin yhä auttoi miestään ja tämän ystäviä. Vuonna 25 jYt Mirax käytti Pulsar Skatea viedäkseen Luke Skywalkerin, Anakin Solon ja Mara Jade Skywalkerin Vortexiin etsimään Daeshara'coria.

40 jYt Pulsar Skate osallistui Hornin ja Antillesin perheiden evakuoimiseen Corelliasta, kun Dur Gejjen kääntyi Wedgeä vastaan Corellian toisen kansannousun aikana.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]