Quatra

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 18. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Quatra
Ruumiilliset tiedot


Sukupuoli

Nainen

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)
Oppilaat

Juhani

Quatra oli jedien sisällissodan aikaan elänyt jedimestari. Hän otti Juhanin padawanikseen ja koulutti tätä Dantooinen jeditemppelissä.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun Juhanilla oli hankaluuksia hallita tunteitaan, Quatra päätti testata oppilastaan ja aloitti tämän kanssa valosapelitaistelun. Taistelun aikana Juhani epäonnistui testissä ja hyökkäsi vihoissaan mestarinsa kimppuun iskien tämän maahan. Vaikka Quatra saikin vain lieviä vammoja, hän päätti teeskennellä kuollutta jatkaakseen oppilaansa testaamista. Tuntien pelkoa ja syyllisyyttä mestarinsa "kuolemasta", Juhani lankesi pimeälle puolelle ja pakeni temppelin läheisille raunioille.

Myöhemmin valoisalle puolelle kääntynyt Revan saapui paikalle jedineuvoston käskystä ja kohtasi Juhanin. Kaksikko aloitti välittömästi kaksintaistelun, jonka aikana Revan näytti ylivertaiset kykynsä ja suostutteli Juhanin takaisin valoisalle puolelle. Juhani sitten palasi Revanin mukana jedineuvoston eteen, joka oli kiittollinen Juhanin paluusta ja kertoi ettei mestari Quatra ollut kuollut, vaan kaikki tapahtunut oli ollut Quatran viimeinen testi padawanilleen.

Mestari Quatra ei kuitenkaan ollut Dantooinessa näkemässä Juhanin onnistumista kokeessaan. Sen sijasta hän matkusti ympäri galaksia etsien uusia padawaneja, jotka olisivat jedikoulutuksen tarpeessa. Tämän jälkeen hänen vaiheensa eivät ole tiedossa.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]