Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Rickard Lusoff

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 28. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rickard Lusoff
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Dantooine

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Ruskeat

Silmien väri

Ruskeat

Rickard Lusoff oli ihmismies, joka oli syytettynä liikekumppaninsa, Calder Netticin, murhasta tämän huijattua häntä liiketoiminnassa.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lusoff ja Nettic pitivät pientä maanpinnan ja kiertoradan välistä kuljetysyritystä Dantooinella 20 vuoden ajan mandalorialaissotien ja jedien sisällissodan aikaan. Jossain vaiheessa tätä aikaa, Rickard syytti Netticiä huijaamisesta liikesopimuksessa. Tämä väittely muuttui niin katkeraksi, että jedi Tooka lähetettiin paikalle palauttamaan järjestystä.

Vuonna 3956 eYt Lusoff uskoi Calderin huijanneen häneltä krediittejä ja yritti tappaa tämän Dantooinen pinnalla. Hän oli kuitenkin liian myöhässä sillä Handon Guld oli jo suorittanut tämän rikoksen. Luullen häntä Calderiksi, Lusoff ampui Guldia, joka aktivoi hätäsignaalin. Pian paikalle saapui lähellä oleskellut jedi Bolook.

Myös valoista puolta seurannut Revan sattui seurueineen paikalle juuri kun twi'lek jediritari oli aloittanut tapahtumista omat tutkimuksensa. Saatuaan kutsun tutkintoihin, Revan suoritti useita kuuluteluita Lusoffille ja Guldille sekä jedien informaatiodroidille, jonka Bolook oli kutsunut paikalle.

Lusoff yritti salata syylisyytensä väittäen olleensa metsästämässä iriazeja. Hän sanoi, että nähdessään Guldin, hän oli luullut häntä eläimeksi auringon johdosta ja täten ampunut häntä. Hänen valheensa kaatui pian, kun Revan huomautti, että taivas oli pilvinen tähän aikaan.

Revan jatkoi Lusoffin haastattelua kysymällä tämän suhdetta Netticiin. Lusoff katkerana myönsi yhteisen liikehistoriansa Netticin kanssa, muttei maininnut tämän petoksesta. Revan sitten kysyi Netticiltä löytyneestä aseesta ja Lusoff kertoi Netticin pitäneen kotonaan echanien kevyttä sädepistoolia, mutta ruumiilta löytynyt ase ei ollut tämä. Useiden kuulusteluiden jälkeen, Revan paljasti tapahtumien vaiheet: Guld oli tappanut Netticin, koska tämä oli maannut hänen vaimonsa kanssa, ja Lusoff oli ampunut Guldia luullen tätä Netticiksi. Lusoff ja Guld vietiin sitten arestiin, jotta heitä vastaan aloitettaisiin oikeudenkäynti. Kun Guldia syytettiin murhasta Lusoffia puolestaan seurasi tuomio törkeästä hyökkäyksestä ja murhan yrityksestä.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]