Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.

Zabrakit

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. heinäkuuta 2024
(Ohjattu sivulta Zabrak)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Tämä artikkeli on siivouksen tarpeessa.

Pahoittelut sotkusta.

Tämä artikkeli on siivouksen tarpeessa ja kaipaa pikaista korjausta tieto- tai kielioppivirheistä.

Artikkelia siivotessasi seuraa Jedipedian tyylioppaan ohjeita. Kun olet mielestäsi hoitanut artikkelin kuntoon, poista tämä malline.

[+/–]
Tämä artikkeli kertoo lajista. Saatat olla etsimässä zabrakien kieltä, jota myös nimitetään yksinkertaisesti zabrak, tai iridonialaisia, aivan eri lajia.
ZabrakNEGAS.jpg
Zabrakit
Biologinen luokitus


Rodut

Useita (riippuu sarvien muodosta)

Fyysiset ominaisuudet
Keskimääräinen pituus

1.8 metriä

Ihon väri

Tummanruskea, punainen, musta tai oranssi

Erikoisuudet

Luonnolliset tatuoinnit, sarvet

Sosiokulttuuriset tiedot
Kotiplaneetta

Iridonia

Kieli

Zabrak

Jäsenet

Bao-Dur, Agen Kolar, Eeth Koth, Darth Maul, Kadrian Sey, Kass Tod, Zan Yant, Drell Kahmf, Wolf Sazen, Sirak, Maris Brood

Zabrakit, jotka myös tunnetaan iridonialaisina (kun puhutaan zabrakista jonka tiedetään tulleen Iridoniasta), olivat humanoidilaji Iridoniasta, Keskikehän ankaraoloiselta ja vaikeamaastoiselta planeetalta. Heidät tunnettiin siitä, että he olivat erittäin itsenäinen sekä raivokas rotu. He olivat sopeutuneet planeettansa vaikeisiin oloihin.

Biologia ja ulkomuoto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zabrakit olivat muuten kuten ihmiset, paitsi että he olivat paljon kestävämpiä kidutuksille ja muille brutaaleille koetuksille. Sekä mies, tai naispuolisella zabrakilla oli päässään sarvet, joista oli hyötyä monille tarkoituksille. Zabrakeilla oli myös kaksi sydäntä. Zabrakin kaikki muskelit ja lihakset olivat kokoajan toiminnassa liikuttamassa verta eliön raajoihin ja organismeihin. Näin verenkierto pysyi toiminnassa.

Toinen zabrakien luonnollisuus olivat heidän tatuoinnit, jotka oli helppo tunnistaa heidän ihoiltaan. Ne näkyivät yleensä kapeina linjoina. Tatuoinneilla symboloitiin monia asioita, kuten yksilön syntymäaikaa, luonnetta tai muita persoonallisuuksia.

Tunnettuja zabrakeja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaanonittomat esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]