Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Zelka Forn

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 28. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Zelka forn.jpg
Zelka Forn
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Taris

Kuollut

3956 eYt (oletettavasti)

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Mustat

Silmien väri

Siniset

Zelka Forn oli vanhempi ihmismies, joka piti sairaalaa Tarisin yläkaupungissa. Hän hyväksyi hoitoonsa kaikki kotiplaneetasta, lajista, liittoumista tai omista mielipiteistään välittämättä.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zelka Forn perusti sairaalalaitoksen, joka paransi kaikkia sairaita ja haavoittuneita. Endar Spiren tuhouduttua, hänen sairaalaansa tuotiin useita Galaktisen Tasavallan sotilaita, joista kaksi oli haavoittunut vakavasti. Hän laittoi nämä sairaalansa takahuoneen koltotankkeihin tietäen, että asetti itsensä kuoleman vaaraan, sillä planeettaa hallitsevat sithit telottaisivat hänet Tasavallan avustamisesta. Zelka myös yritti taistella rakghoul-tautia vastaan, toivoen saavansa vastalääkettä tarttuneille. Hän sitten kuuli, että Tasavallan tiedemiehet olivat lähellä lääkkeen löytämistä, kun sithit tuhosivat heidän tukikohtansa ja ottivat lääkkeen omien sotilaittensa haltuun.

Kun muistinsa menettänyt Revan saapui sairaalalle, hän sai tietää Zelkan salaisuuden, mutta päätti pitää tämän omana tietonaan. Hän sai myös tietää lääkkeestä ja syyn, miksi Zelka halusi sen. Gurney, Zelkan avustaja, myös kertoi hänelle, että Davik Kang oli halukas maksamaan lääkkeestä enemmän kuin Zelka kykenisi. Myöhemmin Revan löysi sithsotilaan ruumiin maanalaisesta kaupungista, jolla oli hallussaan lääkettä. Revan otti lääkkeen mukaansa ja vei sen Zelkalle, joka tarjosi 50 krediittiä ja kaksi lääkintälaukkua vaihdossa, mutta Revan kieltäytyi sanoen Zelkan tarvitsevan varojaan enemmän. Zelka sitten kyken tekemään lääkkeestä tarpeeksi kopioita, jotta pystyi jakamaan sitä sairaille hyvin halpaan hintaan.

Hän oletettavasti kuoli, kun Darth Malakin sithlentue pommitti kaupunkia.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]