Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.

Zuulan Sentar

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Zuulan Sentar
Elämäkerralliset tiedot


Kuollut

3956 eYt (luultavasti)

Ruumiilliset tiedot
Laji

Gran

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Ei ole

Silmien väri

Mustat

Zuulan Sentar oli jedien sisällissodan aikaan toiminut orjuuttaja.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vaikka Zuulan oli tavallinen rikollinen, hän oli hyvin kunnianhimoinen eikä pelännyt kauppojen tekoa edes tarkoimmin vartioiduilla Tasavallan avaruuden sektoreilla. Hän oli aina hyvin varovainen ja pysyi maakiiturinsa lähellä, mikäli hänen täytyisi jostain syystä paeta nopeasti paikalta. Hänen asiakkaisiinsa kuului muun muassa Dantooinen varakkaan asukkaat, kuten Ahlan Matale. Se että myikö Zuulan heille orjia tai muita lajittomia esineitä ei ole tiedossa. Joka tapauksessa tämä kaikki tapahtui jedien silmien alla.

Zuulan pysyi huomaamattomana, kunnes hän yritti kaapata Coruscantin senaattorin tyttären. Tytär saatiin kuitenkin pelastettua ja Zuulan pakeni henkensä kaupalla saaden Genoharadanin huomion osakseen. Tämä Tasavallan turvallisuutta suojellut salainen palkkionmetsästäjien organisaatio pelkäsi, että Zuulan saattaisi yrittää toista suuren luokan operaatiota mahdollisesti onnistuen. Tällöin hän voisi saada käsiinsä Tasavallan tarkoin varjeltuja salaisuuksia, jotka hän voisi myydä suureen hintaan Tasavallan vastustajille.

Mikäli Genoharadin palkkionmetsästäjät eivät ehtineet tappaa Zuulania ensin, hän luultavasti kuoli sithien pommittaessa Dantooinea.

Kulissien takaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Star Wars: Knights of the Old Republic -videopelissä, pelaajalla on mahdollisuus työskennellä hetkittäisesti Genoharadanille ja yhtenä hänen tehtävistään on Zuulanin tappaminen. Tässä tapauksessa Zuulanin kiituri joutui granin tuhoksi. Revan, pelaajan valinnasta riippuen, joko asetti pommin kiituriin tai käynnisti sen hälyytyksen, jolloin kohtasi taistelussa Zuulanin taisteludroidiensa kanssa. Mikäli pelaaja taistelee Zuulania vastaan, tämä yrittää häviön partaalla anoa vapauttaan tarjoten krediittejä vaihdossa. Pelaaja voi joko antaa miehen mennä tai tappaa hänet.

Pelaaja voi myös tarjota Zuulanille antautumisen mahdollisuutta, mutta Zuulan kieltäytyy. Vaikka pelaaja tekisi näin, hän yhä saisi pimeän puolen pisteitä Zuulanin kuoltua. Eettisesti on mielenkiintoista, ettei pelaaja lähesty pimeää puolta mikäli hän päästää Zuulanin, vaarallisen orjuuttajan, vapaaksi krediittejä vastaan.

Suulan on ainoa gran, jolle on annettu nimi KotOR-pelissä.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]