Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Vanhan Tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

Keisarillinen laivastoakatemia

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 17. lokakuuta 2021
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Paina tästä lukeaksesi artikkelin kaanonversiota.  Tämä on artikkelin Legends-versio. 
Obiwanarchives.jpg

Ehkä arkistot ovat epätäydelliset.

Tämä artikkeli, käännös tai niiden osa on vasta keskeneräinen, ja sitä ei ole saatettu loppuun.

Koska artikkeli on kesken, kaikenlainen apu sen parantamiseksi on tervetullutta.

[+/–]
Tämä artikkeli kertoo Prefsbelt IV:n laivastoakatemiasta. Saatat olla etsimässä Coruscantin akatemiaa.
Mottomme on 'Palvelus, uskollisuus, luotettavuus.' Tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun kuulette sen. Kun valmistutte, ette koskaan tule unohtamaan sitä.
―Laivastoamiraali Holt, aloituspuheessa akatemian kadeteille[lähde]

Keisarillinen laivastoakatemia, alkuperäiseltä nimeltään Tasavallan laivastoakatemia, oli Tasavallan laivaston ja Imperiumin laivaston tärkein laivastoakatemia. Muita akatemiasta käytettyjä nimiä olivat Prefsbelt IV:n laivastoakatemia, Prefsbeltin keisarillinen akatemia, Prefsbeltin laivastoleiri sekä Keisarillinen laivasto-opisto. Vaikka akatemian sijainti oli virallisesti salainen, sen tiedettiin yleisesti olevan planeetta Prefsbelt IV:ssä. Akatemia perustettiin Pius Dean ristiretkien jälkeen amiraali Pers Pradeuxin uudistaessa Tasavallan laivastoa ja se palveli Tasavaltaa tuhansia vuosia, sekä sen seuraajaa Galaktista Imperiumia yhtenä kolmesta tärkeimmistä keisarillisista akatemioista.

Esiintymiset[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]