Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi perinnön aikakaudella.

Koyi Komad

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 30. maaliskuuta 2023
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Koyi Komad
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Ryloth

Ruumiilliset tiedot
Laji

Twi'lek

Sukupuoli

Nainen

Hiusten väri

ei ole

Kronologiset ja poliittiset tiedot
Aikakaudet
Liittoutuma(t)
Viisautesi on ikääsi suurempi.
Nrin Vakil[lähde]

Koyi Komad oli Mrlsstin akatemian oppilas, joka opiskeli Rorax Falkenin alaisuudessa hyperliikeisfysiikkaa sekä valinnaista xenopsykologiaa. Akatemiassa hän ystävystyi Anki Pacen kanssa.

Phamtom-tapauksen aikana Konnalentue oli vapaalla, kun he tapasivat Koyin paikallisessa kantiinassa, The Soundmoundissa, missä tämä työskenteli tarjoilijana. He ystävystyivät pian ja Koyi auttoi Konnia välttämään vangitsemisen piilottamalla heidät turvalliseen paikkaan puiden yläpuolelle akatemian kampusalueella. Tämä tapaus avasi hänen silmänsä "suuremmalle hologrammille" ja hän hakeutui opiskelemaan työn kautta ja lopulta liittyi Konnalentueeseen.

Brentaal IV:n taistelun aikaan hän toimi Konnalentueen päämekaanikkona. Hänen taitonsa käyttää hydroväännintä tuotti hänelle ylistystä jopa vaativaiselta Isplourrdacartha Estillolta.

Myöhemmin hän avioitui toisen Konnapilotin, Nrin Vakilin kanssa ja kutsui Ankin häihinsä.

Kulissien takana[muokkaa]

Koyi Komadin nimi tulee kroatian ilmaisusta "Koji komad" (kirjaimellisesti "mikä pimu").

Esiintymiset[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]