Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämä artikkeli kertoo todellisesta asiasta tai henkilöstä.

MedStar II: Jedi Healer

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 23. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Medstar II - Jedi Healer.jpg
MedStar II: Jedi Healer
Tekijöiden tiedot
Kirjailija(t)

Michael Reaves, Steve Perry

Kansitaiteilija

Dave Seeley

Julkaisutiedot
Kustantaja

Del Rey

Julkaisupäivä

28. syyskuuta 2004

Median tyyppi

Nidottu

Sivumäärä

302

ISBN

0345463110

Kronologiset tiedot
Aikakausi

Imperiumin nousun aikakausi

Aikajana

20 eYt

Sarja

Clone Wars (MedStar-duologia)

Edeltäjä

MedStar: Intermezzo

Seuraaja

Hero of Cartao

MedStar II: Jedi Healer on Michael Reavesin ja Steve Perryn kirjoittama romaani, jonka tapahtumat sijoittuvat kloonisotien keskivaiheille, noin kaksi vuotta Geonosiksen taistelun jälkeiselle ajalle. Se kertoo tohtori Jos Vondarin ja hänen sotilaslääkäriosastonsa tarinan planeetta Drongarilla. Romaani on osa Clone Wars -multimediaprojektia.

Julkaisijan yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun kloonisodat kylvävät tuhoa galaksissa tilanne Drongarin kaukaisella planeetalla on epätoivoinen, kun Tasavallan joukot ottavat rajusti yhteen separatistien kanssa.

Pelätty vihollishyökkäys alkaa, kun separatistit asettavat droidilegioonansa hyökkäyskannalle. Vahvistusjoukoista huolimatta Tasavallan joukkojen lihasta ja verestä ei ole vastusta taisteludroidien kestoteräspinnalle. Tilanne on varmasti kaikista parhaiten tiedossa Jasserakin viidakossa oleville lääkintämiehille, jotka ovat mahdottoman tehtävän edessä. Kun kuolleita ja haavoittuneita alkaa kasautua kirurgit Jos Vondar ja Kornell "Uli" Divini tietävät, että aika on vähissä.

Jopa padawan Barriss Offeen jedikyvyt ovat saavuttaneet rajansa. Barrissilla on edessään koe, joka saattaa hyvinkin johtaa hänen sekä lukuisten muiden kuolemaan. Konfliktin aina vain levitessä pienellä, liikkuvalla lääkintäosastolla on vain yksi vaihtoehto. Vaikka se, mitä he ovat lähdössä tekemään, on järkyttävää, uhkarohkeaa ja ennenkuulumatonta, se on ainut vaihtoehto, mitä Josilla ja hänen tovereillaan on jäljellä. Mahdottomasta on tullut välttämätöntä. Mutta koituuko se heidän kohtalokseen?

Versiot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]