Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämä artikkeli kertoo todellisesta asiasta tai henkilöstä.

Star Wars: Empire at War

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 16. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Tämä artikkeli on siivouksen tarpeessa.

Pahoittelut sotkusta.

Tämä artikkeli on siivouksen tarpeessa ja kaipaa pikaista korjausta erityisesti kieliopissa ja listassa. Laajennusta tarvitaan myös kipeästi.

Artikkelia siivotessasi seuraa Jedipedian tyylioppaan ohjeita. Kun olet mielestäsi hoitanut artikkelin kuntoon, poista tämä malline.

[+/–]
Bobawhere.jpg

Boba Fett? Boba Fett? Missä?

Tämän artikkelin laatu parantuisi huomattavasti yhdestä tai useammasta uudesta kuvasta.

Tallenna asiaan kuuluva ja kaanoniin kuuluva kuva ja lisää se tänne. Kun asia on mielestäsi kunnossa, voit poistaa tämän huomautuksen.

[+/–]
TPM-CGYoda.jpg

Mestari Qui-Gon, vielä muuta sanottavaa onko teillä?

Tämä artikkeli, tai osa siitä, vaatii laajennusta.

Lisätietoa saatat löytää artikkelin keskustelusivulta. Kun olet mielestäsi laajentanut artikkelia tarpeeksi, voit poistaa tämän mallineen.

[+/–]
Eaw keyart.jpg
Star Wars: Empire at War
Julkaisutiedot
Kehittäjä(t)

Petroglyph

Julkaisija(t)

LucasArts

Pelimoottori

Alamo

Julkaisupäivä

16. helmikuuta 2006

Genre

Strategiapeli

Pelimuodot

Yksinpeli, moninpeli

Alusta(t)

PC (Windows), Mac OS X

Star Wars: Empire at War on LucasArtsin vuonna 2006 julkaisema peli, jossa taistellaan joko Galaktisen Imperiumin ja Kapinaliiton puolella.

Kummallakin on omat vahvuutensa, esim. kun tähtituhoaja pelottelee vihollislaivaston karkuun, kun Kuolemantähti tuhoutuu X-siipisen ampumasta protonitorpedosta sen ilmastointikuilussa. Pelissä on kampanja-muoto, Galaktinen Valloitus, ja skirmish, jossa pitää tuhota vihollisen avaruusasema. Sotaa voidaan käydä suoraan galaksin kartalta, avaruudessa tai planeetan pinnalla. Pelin juonena on valloittaa kaikki planeetat kartalta. Vuonna 2007 peliin julkaistiin Empire at War: Forces of Corruption -lisäosa, jossa on mahdollista rakentaa Supertähtituhoaja Executor, tai toinen kuolemantähti.

Alukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kapinaliitto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Avaruusjoukot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Galaktinen Imperiumi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]