Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämä artikkeli kertoo todellisesta asiasta tai henkilöstä.

Star Wars Galaxies Trading Card Game

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 21. maaliskuuta 2023
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
SWG TCG logo.jpg
Star Wars Galaxies Trading Card Game
Julkaisutiedot
Kehittäjä(t)

Sony Online Entertainment

Julkaisija(t)
Julkaisupäivä

19. elokuuta 2008

Genre

Verkkopelattava keräilykorttipeli

Pelimuodot

Yksinpeli/moninpeli

Ikäraja(t)

ESRB: 10+

Alusta(t)

PC (Windows)

Star Wars Galaxies Trading Card Game on verkkopelattava keräilykorttipeli, joka oli saatavilla kaikille entisille MMORPG-Star Wars Galaxiesin tilaajille. Ensimmäinen pelin setti, Champions of the Force, julkaistiin elokuussa 2008, ja sitä seurasi pelin ensimmäinen lisäosa Squadrons over Corellia saman vuoden joulukuussa. Toinen Galactic Hunters -niminen laajennusosa julkaistiin maaliskuussa 2009, ja sitä seurasivat Agents of Deception kesäkuussa 2009 ja The Shadow Syndicate saman vuoden syyskuussa. Pelin asiakasohjelma oli ilmaiseksi ladattavissa virallisilta nettisivuilta, ja sitä kautta myös ei-tilaajat pääsivät pelaamaan ilmaista kokeiluversiota, jossa oli pääsy rajoitettuun materiaaliin.

Pelaajat voivat pelissä ostaa virtuaalisia kortteja, ja vaihtaa niitä keskenään. Jokainen setti sisälsi jopa 300 korttia, ja lisää kortteja julkaistiin aina muutamina kuukausina. Sekä entiset että nykyiset Star Wars Galaxiesin tilaajat saivat aloittaessaan yhden 58 kortin aloituspakan, ja kaikki aktiiviset tilaajat saivat kuukausittain viisi ilmaista 15 kortin lisäpakkaa sen jälkeen.

Kokeiluversiota käyttävä ei-tilaaja saattoi ilmoittautua ainakin yhden kuukauden tilaukseen Star Wars Galaxiesiin. Tämä avasi mahdollisuuden kaikkiin pelitiloihin ja korttien vaihtamiseen muiden pelaajien kanssa. Tilauksen keskeyttäminen myöhemmin johti siihen, että tilille ei enää tullut ilmaisia kuukausittaisia pakkoja, mutta täysi sisäänpääsy pelin sisältöön säilyi.

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]