Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.

Kaerobani

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 25. syyskuuta 2021
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kaerobani.jpg
Kaerobani
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Rathalay

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Mustat

Kronologiset ja poliittiset tiedot
Aikakaudet

Uuden tasavallan aikakausi

Liittoutuma(t)

Luminipiraatit

Kaerobani oli miespuolinen ihmissalakuljettaja sekä Luminipiraattejen johtaja. Hänen operaationsa kohdistuivat kohteisiin Rathalayn ulkopuolella ja hänet tunnettiin tavastaan viedä harvinaisia esineitä kokoelmaansa.

Elämäkerta[muokkaa]

Uuden Tasavallan aikana Kaerobanin avaruuspiraatit hyökkäsivät Uuden Tasavallan puolustusvoimia palvelevan CR90 korvettin kimppuun. Kaerobanin joukot käyttivät vallattua Immobilizer 418 risteilijää varastaakseen korvetin karkolastin mukaanlukien erittäin tärkeän jediholokronin. Mara Jade ja korvetin miehistö torjuivat hyökkäyksen, vaikkakin piraatit veivät holokronin ja osan karkolastista. Mara piiloutui lastin sisälle ja tunkeutui Kaerobanin alukselle. Näin hän pääsi jopa Kaerobanin tukikohtaan ja varasti holokronin takaisin.

Kaerobanilla oli tukikohdassaan suuri artefaktikokoelma, jossa oli holokronin lisäksi 8t88:n pudonnut pää sekä kloonisotilaan kypärä.

Kulissien takaa[muokkaa]

  • Kaerobani nimettiin luultavasti sanan "Caribbean" mukaan.
  • Kaerobani mainitaan pelin juonessa sekä manuaalissa. Hänen hahmonsa näkyy vain monipelimuodossa ja näin hahmon kanoonisuus ei ole varmaa.

Esiintymiset[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]