Keskustelu käyttäjästä:Xd1358

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 16. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tervetuloa Xd1358:n keskustelusivulle!

  • Tälle sivulle jätettyihin kommentteihin vastataan täällä. Muille sivuille jätettyihin kommentteihin vastataan siellä.
  • Ethän muokkaa muiden kommentteja.
  • Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~)
  • Klikkaa tästä aloittaaksesi uuden osion.

Arkistoitu keskustelu: 1 | 2 | 3 | 4

[+/–]


Vanhan jedipedian muuttoilmoitus[muokkaa wikitekstiä]

Oletko käynyt viime aikoina katsomassa, miltä vanha Jedipedia näyttää uudella ulkoasulla? (Siis sen lisäksi, että se näyttä karmealta.) Kysyn lähinnä, koska sitenotice, joka ilmoittaa Jedipedian muutosta monobook-ulkoasulla (monacosta en tiedä, en ole kokeillut), ei näy uudessa "skinnissä". Asia ehkä kaipaisi huomiota, jotta sinne googlen kautta tai muualta eksyvät huomaavat, ettei heidän tarvitse katsella sitä painajaista, vaan he voivat tulla tänne.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 11. marraskuuta 2010 kello 00.51 (EET)

Jep, tiedän että Wikia on laittanut käyttöön tämän ihanan ulkoasun… Sitenoticea ei ole uudessa ulkoasussa, ja sen korvaaja on MediaWiki:Community-corner, joka valittevasti on suoraan sanoen surkea. Että sinne varmaan kannattaisi lisätä se sitenotice. Näin rekisteröimätön käyttäjä näkee joka sivun vasemmassa alakulmassa hienon pienen sinisen laatikon, joka kertoo että "Community corner has been updated". Linkkiä voi sitten klikata, ja päädyt sivulle Special:WikiActivity, missä se community-corner -viesti näkyy pienessä laatikossa. Eli aika vaikeaa on lähettää rekisteröitymättömille viestejä. Tosin kuulin tuosta Wikian IRC-kanavasta että he aikovat ehkä jossain vaiheessa parantaa ylläpitäjien mahdollisuutta kommunikoida yhteisön kanssa. Eli pistetään peukut pystyyn. :D 1358 (Keskustelu) 11. marraskuuta 2010 kello 21.13 (EET)
Eli asian huomaaminen on hankalaa, jos ei tiedä mitä tekee. Minä en ainakaan löydä uuden ulkoasun sivuilta yhtään mitään. Olenkin sanonut sen olevan syvimmästä syvyydestä... "Valmistajalle" kiitos mahdollisuudesta käyttää yhä monobookia Wookieepediassa asioidessa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 11. marraskuuta 2010 kello 21.23 (EET)
Tietysti, sehän on Wikia. Kun entinen isäntämme kertoi uudesta ulkoasusta, noin 95 % käyttäjistä, jotka kommentoivat henkilökunnan blogia Keskuswikiassa olivat uudistusta vastaan. Mutta Wikiaahan ei kiinnosta muokkaajat, vaan lukijat, jotka tuottavat rahaa mainoksien kautta (enemmän käyntejä sivuilla > kalliimpia mainoksia > $). Wikian toiseksi suurin wiki, Wowwiki muuttikin pois, ja siinä meni sitten yksi Wikian tuottoisimmista wikeistä. No, toivotaan että saamme jonkun paremman tavan tiedottaa siirrosta. Saimmehan kuitenkin Google-hakutulokset parempaan malliin—etsi vaikka itse. ;) 1358 (Keskustelu) 11. marraskuuta 2010 kello 21.27 (EET)
Ne uudet mainokset vasta kamalia ovatkin. Flash-videot hidastavat lataamista ja joissain niistä on jopa ääni, mikä on erittäin häiritsevää, jos yrität kuunnella musiikkia samalla. Kunpa Wookieekin sanoisi hyvästit wikialle, mutta se taitaa olla pelkkää toiveajattelua.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 11. marraskuuta 2010 kello 21.32 (EET)
Joo, en minäkään usko että Wookieepedia aikoo muuttaa ainakaan lähiaikoina. Ehkä jos Wikia jatkaa yhteisön orjuuttamista… 1358 (Keskustelu) 11. marraskuuta 2010 kello 22.01 (EET)

Muokkauslaskuri[muokkaa wikitekstiä]

Onko hajua, miksi muokkauslaskurini näyttää ihan älyttömiä? 12 muokkausta Jedipediassa?????--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 18. marraskuuta 2010 kello 16.15 (EET)

Korjaan... Tiedän kyllä miksi se näyttää pääkköjä, mutta en tiedä voiko asialle tehdä mitään. Syy on serverin muutossa näköjään. Eri asia on sitten se, voiko sen korjaamiseksi tehdä jotain.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 18. marraskuuta 2010 kello 16.21 (EET)

Sitaatit vs keskustelut[muokkaa wikitekstiä]

Haluatko tietää, miksi silloin aikaisemmin tahdoin ehdottomasti nuijia meillä lävitse ajatuksen siitä, että sitaatti-malline on yhdelle puhujalle ja keskustelu kahdelle tai useammalle? Välttääkseni tämän kaltaiset riesat. Mitä yksinkertaisempia ja vähemmän tulkinnanvaraisia tietyt säännöt ovat, sitä helpompi niiden mukaan on toimia. Wookieelaiset tekevät vain omasta (ja satunnaisempien kävijöiden) elämästä vaikeata...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. joulukuuta 2010 kello 08.26 (EET)

Cześć![muokkaa wikitekstiä]

I have 2 questions to you... Can I adopt (get beaucreat/admin rights) the swedish wiki? And, would you like to join my project? Sincerely, Quentum.

Can you answer me at SV wiki? Quentum
Ekhm... can you see an answer?