Keskustelu käyttäjästä:--miki--

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 24. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
             
Wiki.png

Tervetuloa --miki--:n keskustelusivulle!

  • Tälle sivulle jätettyihin kommentteihin vastataan täällä. Muille sivuille jätettyihin kommentteihin vastataan siellä.
  • Ethän muokkaa muiden kommentteja.
  • Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~)
  • Klikkaa tästä aloittaaksesi uuden osion.

Selaa arkistoja: 1 | 2

[+/–]

Interwikien korjauksia[muokkaa wikitekstiä]

Onkos HotCat tai jokin muu interwiki-botti jo päässyt irti päivittämään interwikilinkkejä oletussivujen muuttamisen jälkeen?--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 21. marraskuuta 2018 kello 20.18 (UTC)

Ainakaan vielä ei ole kukaan tehnyt HotCatilla mitään muutoksia, mutta eiköhän niitä jossain välissä tule. Muutenkin HotCatin toiminta tuntuu vähentyneen viime aikoina. --miki-- Avaa yhteys 21. marraskuuta 2018 kello 21.09 (UTC)

Muokkaus sivusta Rohlan Dyre[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos!


Kiitos ja ole hyvä muokkauksestani (kiitos siitä että pääsin jedipediaan)! :-) IG-86 (keskustelu) 18. helmikuuta 2019 kello 16.51 (UTC)

kysymys[muokkaa wikitekstiä]

Tiedätkö miten pääsen jedipedian ylläpitäjäksi? IG-86 (keskustelu) 18. helmikuuta 2019 kello 16.51 (UTC)

Hakemuksen voi tehdä sivulla Jedipedia:Ylläpitäjät olevalla painikkeella. En kuitenkaan suosittele sitä tekemään, sillä olet aivan liian kokematon ylläpitäjäksi tässä vaiheessa, eikä uusille ylläpitäjille muutenkaan ole tarvetta tällä hetkellä. Sen sijaan suosittelen muokkaamaan Jedipediaa aktiivisesti ja ehkä tulevaisuudessa ylläpitäjyys voi olla ajankohtaista. --miki-- Avaa yhteys 18. helmikuuta 2019 kello 17.14 (UTC)

Star Wars:Edge of the Empire[muokkaa wikitekstiä]

Hei!


Hyvä tietää että voisin panostaa enemmän luomaani artikkeliin. Kiitos palautteestasi!

IG-86 (keskustelu) 19. helmikuuta 2019 kello 13.12 (UTC)

kysymys[muokkaa wikitekstiä]

Selvä.

Katsotaan ylläpitäjyyttä sitten myöhemmin.


IG-86 (keskustelu) 19. helmikuuta 2019 kello 13.20 (UTC)

Iskuryhmä -> taisteluosasto[muokkaa wikitekstiä]

Viitsitkö laittaa botin vaihtamaan iskuryhmän 96. taisteluosastossa oikeaan muotoon? En jaksaisi tehdä sitä käsin, vaikka niitä ei kai ole kovin paljoa…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. helmikuuta 2019 kello 15.39 (UTC)

Tämä hoidettu, mutta käsin joutuu silti korjailemaan – nyt parissa artikkelissa lukee "96. taisteluosastoän". --miki-- Avaa yhteys 20. helmikuuta 2019 kello 15.42 (UTC)
Tänks.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. helmikuuta 2019 kello 15.44 (UTC)
Toinen mahdollisesti bottitehtäviin kuuluva asia. Raithal. Onkohan sen korjaaminen linkeissä jäänyt botilta väliin silloin, kun siirryttiin kaanoniin oletuksena? Voitko tarkistaa jostain?--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. helmikuuta 2019 kello 20.23 (UTC)
Vaikuttaisi jääneen, vastaavia tapauksia ilmaantuu aina silloin tällöin. Tämä nyt korjattu. --miki-- Avaa yhteys 20. helmikuuta 2019 kello 20.27 (UTC)
Kiitsa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. helmikuuta 2019 kello 20.29 (UTC)

Onnittelut MediaWiki-kehittäjyydestäsi![muokkaa wikitekstiä]

Obi-Wan Kenobin sanoin: "You've taken your first step into a larger world". :-) Laita toki viestiä, mikäli tarvitset apua jonkin asian kanssa tai "vain" koodiarvioita tms. --Jack Phoenix 2. maaliskuuta 2019 kello 17.13 (UTC)

Olen näköjään tottunut adminoikeuksiin[muokkaa wikitekstiä]

Hitto! En onnistunutkaan siirtämään Wookieen Fosseja samalla tavalla kuin ne on meillä. Eihän mulla siellä mitään adminoikeuksia ole, joten siirrosta jää uudelleenohjaus, eikä se anna siirtää toista sivua sen päälle. Ei tullut mieleenikään, ettei se onnistuisi, mutta ei tietenkään. Olen liian tottunut siihen, että voin tehdä täällä kaikkea tuollaista itse yp-oikeuksilla…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 29. maaliskuuta 2019 kello 16.39 (UTC)

Jännä juttu, kyllähän muokkaushistoriattoman ohjaussivun päälle pitäisi pystyä siirtämään toinen sivu. No, merkkaat vain ohjauksen poistettavaksi niin joku ylläpitäjä hoitaa asian. --miki-- Avaa yhteys 29. maaliskuuta 2019 kello 16.44 (UTC)
Lewisr hoiti jo sen puolestani ja sinä hoidit keskustelusivun. Kiitti. Voit kuvitella, että tunsin itseni idiootiksi! Unohdin jopa allekirjoittaa kommenttini, ja minä erittäin harvoin unohdan allekirjoittaa. Tuli joku ihan täydellinen aivojumi…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 29. maaliskuuta 2019 kello 16.49 (UTC)
Ei ovinkaan nopeata toimintaa Wookieen "speedy deletion". Eikä se johdu siitä, etteikö siellä riittäisi admineja. Ilmeisesti kukaan ei vain käy tarkistelemassa "roska"-luokkaa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 30. maaliskuuta 2019 kello 07.24 (UTC)
Pitkälti taitaa riippua siitä, huomaako joku poistomallineen lisäyksen tuoreista muutoksista. Wikipediassa on samanlaista, joskus poistettavaksi merkitty sivu saattaa säilyä hyvinkin kauan. --miki-- Avaa yhteys 30. maaliskuuta 2019 kello 11.02 (UTC)

Uudelleenohjausten tallentaminen[muokkaa wikitekstiä]

En ole täysin varma, miksi Mattai Daw uudelleenohjausta tallentaessani se paiskoi minua koko ajan punaisella varoituksella. Ensin se herjasi eras-mallineesta, sitten luokista ja sitten vielä lyhyestä sivustakin. Se oli uudelleenohjaus, totta kai se on lyhyt, eikä niissä kuulukaan olla erasia tai luokkia. Ja sitten mokoma errorviesti vielä käski ottaa yhteyttä ylläpitäjään. Anteeksi vain, herjaviesti, mutta minä satun olemaan ylläpitäjä. Joskin ylläpitäjä, joka ei ymmärrä hittoakaan monimutkaisemmasta wikikoodauksesta, joten osaan vain arvata, että jossain on nyt kyllä joku bitti poikittain.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 5. huhtikuuta 2019 kello 19.23 (UTC)

Väärinkäyttösuodattimen pitäisi jättää ohjaukset huomioimatta, mutta vain suomenkielisellä #ohjaus-koodilla. En ajatellut, että joku käyttäisi englanninkielistä #redirect:iä, mutta korjasin nyt asian. --miki-- Avaa yhteys 5. huhtikuuta 2019 kello 20.31 (UTC)
Toi #redirect tulee mulla ihan lihasmuistista.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 6. huhtikuuta 2019 kello 05.03 (UTC)

Keskustelumallineen siirtymä[muokkaa wikitekstiä]

Koko päivän kestäneen uurastuksen jälkeen olen karsinut lähes kaikki Jedipediasta löytyvät vanhan malliset keskutelu-mallineet ja korvannut ne keskustelu2-muotoilulla. Muutama satunnainen löytyy vielä käyttäjien käyttäjäsivuilta, joita en ole periaatteesta erityisen innokas muokkaamaan ja käytäntösivuilta, jotka muutoksen seurauksena kuitenkin tarvitsevat päivittämistä. Eli voinemme siirtyä käyttämään uutta keskustelu-muotoilua, joten kun vain kerkiät, voit pistää botin töihin.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 19. huhtikuuta 2019 kello 18.15 (UTC)

Pari vanhaa löytyi vielä sitaattien ehdotussivuilta. Käytäntösivulla sen sijaan näyttäisi olevan vain linkkejä mallineeseen. Joka tapauksessa botti laitettu hommiin. --miki-- Avaa yhteys 19. huhtikuuta 2019 kello 18.24 (UTC)
Tiesin, että sinne on voinut jäädä joku, mutta sellaiset lipsahdukset löytyvät helpommin, kun malline näkyy virheellisenä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 19. huhtikuuta 2019 kello 18.33 (UTC)

Automaattisesti estettyjä käyttäjätunnuksia[muokkaa wikitekstiä]

Osasinko lisätä uudet kielletyt tunnukset oikein? Tänne iski taas yksi vanukaspää...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. huhtikuuta 2019 kello 18.36 (UTC)

Näyttäisi olevan oikein, ja kukaan asiallinen käyttäjä noita ilmauksia tuskin käyttääkään. --miki-- Avaa yhteys 20. huhtikuuta 2019 kello 19.08 (UTC)
Hyvä. En olekaan ennen päätynyt niitä muokkaamaan. Kas kun nuo kaksi ei olleet jo aiemmin päätyneet listalle. Lisäsin ne myös Fanonin puolelle. Ei sinnekään ketään tappeja kaivata.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. huhtikuuta 2019 kello 19.24 (UTC)

Pronssimitali[muokkaa wikitekstiä]

Hei --miki--, voisitko antaa minulle luvan laittaa {{Pronssimitali}}-mallineen hillumaan käyttäjäsivulleni? Ja kiitos siitä käyttäjän alasivu-jutusta. --IG-86 (keskustelu) 25. huhtikuuta 2019 kello 11.31 (UTC)

Muuten antaisin, mutta valitettavasti todellinen muokkausmääräsi ei ihan vielä ole vaadittavat 200. Muokkauslaskuri-malline laskee yhteen virheellisesti kaikki ShoutWikin wikeissä tehdyt muokkaukset, mutta mallineessa olevaa linkkiä klikkaamalla näkee todellisen muokkausmäärän. Paljoa ei kuitenkaan vaadita, joten kunhan tuo luku täyttyy, niin voit laittaa mallineen sivullesi. --miki-- Avaa yhteys 25. huhtikuuta 2019 kello 11.35 (UTC)
Selvä, muokkaan siis vielä ahkerammin... (:-))--IG-86 (keskustelu) 25. huhtikuuta 2019 kello 11.42 (UTC)
No niin, nyt olisi kasassa 200 muokkausta. Voisitko hyväksyä minut pronssimitalin ansainneeksi käyttäjäksi?
--IG-86 (keskustelu) 28. huhtikuuta 2019 kello 08.30 (UTC)
Selvä on, voit lisätä mallinen käyttäjäsivullesi. --miki-- Avaa yhteys 28. huhtikuuta 2019 kello 10.42 (UTC)

Väärä peli[muokkaa wikitekstiä]

mikibotti taisi IRCissä ennustaa toisen pelin lopputulosta, ei junnupelin...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 25. huhtikuuta 2019 kello 17.24 (UTC)

Siltähän tuo näyttää, tosin jatkoaikaveikkaus meni silti väärin. --miki-- Avaa yhteys 25. huhtikuuta 2019 kello 18.59 (UTC)
Mutta se jo melkein näytti siltä, että mennään jatkoajalle. Mutta ilmeisesti suomalaiset kävi viimeisellä erätauolla varastamassa ruotsalaisten "hannu hanhen" ja käänsi vielä pelin.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 25. huhtikuuta 2019 kello 19.01 (UTC)

Saako varoituksen?[muokkaa wikitekstiä]

Onko mahdollista laittaa niin, että "eras" malline heittää jotain herjaa jos erehtyy jättämään tuon englanninkielisen "title" parametrin sinne? Koska se näyttää olevan minulla krooninen virhe…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2019 kello 17.09 (UTC)

Tein sellaisen muutoksen, että otsikon muuttaminen toimii myös englanninkielisellä parametrillä. (Miksiköhän en ole keksinyt tätä aiemmin?) Sekaisin ei voi kuitenkaan olla englantia tai suomea, eli otsikko= ja title2= tai toisin päin. --miki-- Avaa yhteys 10. toukokuuta 2019 kello 17.39 (UTC)
Toimii se niinkin. Kiitti. Et ainakaan joudu ulkoasun takia korjailemaan minun jälkiäni koko ajan tuon jutun suhteen. En tiedä miksi en vain osaa huomata sitä itse…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. toukokuuta 2019 kello 17.48 (UTC)

Botille Landonis-homma[muokkaa wikitekstiä]

Voitko laittaa botin fiksaamaan Lando Calrissian -> Landonis Calrissian linkit? Niitä on kai noin sata, enkä jaksaisi tehdä sitä käsin.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 17. tammikuuta 2020 kello 16.13 (UTC)

Nyt on laitettu. --miki-- Avaa yhteys 17. tammikuuta 2020 kello 18.10 (UTC)
Tänks.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 17. tammikuuta 2020 kello 18.37 (UTC)

Aiheotsikko[muokkaa wikitekstiä]

Hei --miki--! Tein tänne ensimmäisen artikkelini, se oli Fugitive. Onko se oikein tehty? Olen Wikipediassa, mutta en vielä tunne Jedipedian käytäntöjä. Rairuoho (keskustelu) 8. helmikuuta 2020 kello 20.04 (UTC)

Ihan hyvä ensimmäiseksi artikkeliksi, ei erityisemmin korjattavaa. Artikkelin rakenne on oikea ja mallineita on käytetty oikein. Oikeastaan vain vähäisiä muotoseikkoja, esimerkiksi The Clone Wars pitäisi kursivoida (kuten muutkin teosten nimet) ja otsikon Lähteet pitäisi olla Viitteet (täällä ne ovat erillisiä asioita, toisin kuin Wikipediassa). Hyvä alku joka tapauksessa, jatka samaan malliin! --miki-- Avaa yhteys 8. helmikuuta 2020 kello 20.53 (UTC)
Okei. Täällä on näemmä paljon punalinkkejä eli paljon tehtävää :) Rairuoho (keskustelu) 8. helmikuuta 2020 kello 21.05 (UTC)

Terve, --miki--.[muokkaa wikitekstiä]

Tervehdys, --miki--, olen uusi käyttäjä, ja minä vasta aloitin Jedipediassa työskentelyn, joten minun on vielä opittava paljon. Vielä en uskalla luoda uutta sivua ja ladata kuvaa, sillä minua vähän huolestuttaa se, etteivät jotkut lataamani hahmo- tai aihekuvat ole sopivia vielä Jedipediaan. Mutta mun tulee kyllä kunnioittaa sua ja muita ylläpitäjiä, sillä te määräätte Jedipediassa.Vane (keskustelu) 1. huhtikuuta 2023 kello 18.00 (UTC)

Apua tiedoston kanssa[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Olen nyt monia tiedostoja tässä vuoden aikana saanut siirrettyä Wookieepedian puolelta tänne ilman ongelmia. Nyt tuli Acolyten logon kanssa kuitenkin ylitsepääsemättömiä hankaluuksia, kun tiedosto latautuu näennäisesti oikein, mutta esikatselukuva ei kuitenkaan avaudu. Onko vika tallennuksessani, jossain koodirimpsussa, tiedostossa vai missä? Yritin tallentaa tiedostoa vielä uudelleen, mutta esikatselukuvaa ei tullut silloinkaan. Wookieepedian tiedosto on tämä. Kiitos. Kuiil (keskustelu) 22. maaliskuuta 2024 kello 09.06 (UTC)

Taisi olla liian iso tiedosto palvelimelle. Eipä 9000 pikseliä leveälle kuvalle mitään tarvetta varsinaisesti ole, joten tallensin sen pienemmässä koossa ja nyt se näyttäisi toimivan normaalisti. --miki-- Avaa yhteys 22. maaliskuuta 2024 kello 20.56 (UTC)
Kiitoksia paljon! Katsoin vain, että tiedoston koko on alle suurimman sallitun tiedostokoon, ja ajattelin, että se riittää. En tajunnutkaan, että kuva oli noin leveä. Nyt pelittää! Kuiil (keskustelu) 23. maaliskuuta 2024 kello 06.38 (UTC)