Keskustelu käyttäjästä:Dionne Jinn

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 3. joulukuuta 2023
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
           
Wiki.png

Tervetuloa Dionne Jinnin keskustelusivulle!

  • Tälle sivulle jätettyihin kommentteihin vastataan täällä. Muille sivuille jätettyihin kommentteihin vastataan siellä.
  • Ethän muokkaa muiden kommentteja.
  • Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~)
  • Klikkaa tästä aloittaaksesi uuden osion.

Tallennetut valitukset: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

[+/–]

Irvinistä[muokkaa wikitekstiä]

Jos haluat lukea muisto puheita katso nämä: [1], [2], [3] ja [4]. Ekassa on todella paljon tekstiä mutta mielenkiintoisin mielestäni oli viimeisin kun esim. tähtien sodassa näytelleet tai osana olleet ovat muistelleet häntä. ---SnakeQFromHell 5. joulukuuta 2010 kello 15.39 (EET)

Palpsi-projekti[muokkaa wikitekstiä]

Jatkuukohan tämä taas joskus? :) —LRP;840 (Ota yhteyttä) 7. tammikuuta 2011 kello 23.54 (EET)

En tiedä. Ehkä. Tai ainakin minä taidan jatkaa sitä. Vi:stä en ole aivan niin varma. Se ei ole vielä kertaakaan edes kirjautunut tänne uuden osoitteen puolelle. Pitää vähän potkaista sitä, luulen ma ;)--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 8. tammikuuta 2011 kello 11.44 (EET)
Niin.. :) —LRP;840 (Ota yhteyttä) 8. tammikuuta 2011 kello 11.57 (EET)
Ja onhan minulla oma helvetinprojektinikin, jota ehkä pitäisi edistää. Kun jaksaisi. Mutta nyt olen tuijottanut tarpeekseni tietokonetta. Pitää "ulkoistua" välillä. Siellä on LUNTA!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 8. tammikuuta 2011 kello 12.33 (EET)

Jep, muokkaaminen onnistuu taas[muokkaa wikitekstiä]

Runsaan kuukauden katkoksen jälkeen muokkaus ShoutWikissä toimii jälleen. :) Ja ellet jo tiennyt, maaliskuun alussa tehdyt muokkaukset on kadonnut ikuisiksi ajoiksi jonkin päivän ja katkeamisajankohdan väliltä... —LRP;840 (Ota yhteyttä) 1. toukokuuta 2011 kello 20.43 (EEST)

Tiesin kyllä. En itse tehnyt kadonneena aikana paljoakaan. Tiedän kuitenkin, että Xwing työskenteli silloin ahkerasti ja lupasin itse tarkastaa yhden sen kirjoittaman artikkelin kieliasua, mutta en ehtinyt tehdä sitä ennen katkoksen alkua. Omasta puolestani siis ei hirveästi harmita, mutta Xwingin puolesta vähän. Harmi, että hänen kova työnsä meni hukkaan. Mutta ihan kiva, että ollaan taas kuvioissa mukana.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. toukokuuta 2011 kello 20.48 (EEST)
Jep, mutta IRC:issä Xwing on kertonut luoneensa katkoksen aikaan kyseiset artikkelit uudelleen tekstitiedostoiksi koneellensa, ja voi varmaan kohta tuoda ne Jedipedian puolelle. Itsekin ajattelin aktivoitua oikein kunnolla nyt katkoksen jälkeen. Lähinnä tynkäartikkeleita tapani mukaan aion luoda. Kenties, jos nyt ensimmäisen kerran koskaan tulisin yhteistyöprojekteihin ja sen sellaisiinkin mukaan. :) —LRP;840 (Ota yhteyttä) 1. toukokuuta 2011 kello 20.54 (EEST)
Se olisi kovin kivaa. Itse olen todennäköisesti vielä seuraavat pari-kolme viikkoa melko tiukasti kiinni yliopiston hommissa, mutta sitten alkaa kesäloma. Hmm... Jokin taitaa vielä bugata, koska minulla ei katoa tuo ilmoitus "uudesta viestistä", vaikka olen itse viestisivulla.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. toukokuuta 2011 kello 20.59 (EEST)
Olen totta totisesti kääntänyt ja kääntänyt hiki hatussa, mutta nyt artikkeli on taas kunnossa ja sinisempänä kuin koskaan! Toivottavasti en menetä sitä toista kertaa :P X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 5. toukokuuta 2011 kello 21.07 (EEST)
Toivotaan parasta. Ehkä kannattaa pitää erityisen rakkaista artikkeleista kopiot omalla koneella siltä varalta, että jotain hirveätä tapahtuu uudemman kerran.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 6. toukokuuta 2011 kello 17.35 (EEST)
Kopiot on jo koneella. Olen ottanut toiseksi projektikseni kopioida kaikkien tärkeimpien artikkeleiden lähdekoodi koneen muistiin kaiken varalta. Niitä on jo jonkin verran :) X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 6. toukokuuta 2011 kello 19.19 (EEST)

Käännösapua?[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Eräs mukava herrasmies ehdotti, että kääntyisin puoleesi käännöskysymyksissä...olen kääntämssä toimintahahmomallinetta Star Wars Merchandise Wikistä suomeksi, mutten keksi kunnollisia käännöksiä sanoille wave, pack-in ja exclusive. Wave-sanan ymmärtämiseen voi (ehkäpä) auttaa esimerkiksi tämä Rebelscum.com:in sivu; pack-in on joku samantyyppinen, kaikkien "sarjan" hahmojen mukana tuleva ylimääräinen turhake; esim. Episode I -sarjan hahmojen mukana tuli CommTech Chip (kts. esim. tämä sivu ja varsinkin tämä kuva). Tiettyjä hahmoja yms. on voinut saada yksinoikeudella vain tietyistä paikoista, esim. Lucas Collector's Set oli saatavana vain StarWarsShop.com:ista ilmestyessään (vuonna 2006).

En haluaisi jättää kyseisiä sanoja englanninkielisenä (tai/ja kehno(i)na anglism(e)ina) mallineeseen, koska se on mielestäni huonoa tyyliä, mutta juuri nyt en vain keksi mitään, joten kiitän jo näin etukäteen ajastasi ja avustasi! --Jack Phoenix ShoutWiki Staff (contact) 5. toukokuuta 2011 kello 20.43 (EEST)

Tässä yhteydessä wave olisi ehkä järkevintä kääntää "sarjaksi", vaikka sana ei varsinaisesti sitä tarkoita. Pack-in aka "turhake" olisi ehkä paras kääntää "kaupanpäälliseksi" tai "lisäosaksi". Ja exclusive lienee tässä yhteydesä todella tarkoittaa jotain "yksinoikeutta", en sen parempaa nyt keksi. Toivottavasti näistä oli apua.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 6. toukokuuta 2011 kello 17.13 (EEST)
Kiitokset avustasi! Loin tämän mallineen Jedipediaan ja nyt eikun kääntämään uusia artikkeleita! --Jack Phoenix ShoutWiki Staff (contact) 6. toukokuuta 2011 kello 23.13 (EEST)
Eipä kestä. Hyvä vain, jos pystyin olemaan avuksi.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. toukokuuta 2011 kello 14.08 (EEST)

Seis![muokkaa wikitekstiä]

Olemme IRCissä sopineet, että jotta pedioiden artikkelimäärien ero kasvaisi, niin emme luo noita Linkki-mallineita tuonne Wanhan Pedian puolelle. Kiitos! X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 8. toukokuuta 2011 kello 15.48 (EEST)

Olen keskustellut aiheesta LRP:n kanssa tänään tuolla Fanon Wikin puolella.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 8. toukokuuta 2011 kello 15.50 (EEST)
Oukkei. X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 8. toukokuuta 2011 kello 15.52 (EEST)
Olen siellä selittänyt syitäni siihen, miksi teen sitä. Enkä usko lopettavani ainakaan omien artikkeleideni linkittämistä syistä, jotka olen siellä selittänyt.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 8. toukokuuta 2011 kello 15.55 (EEST)

Apua[muokkaa wikitekstiä]

Vastaani tuli visainen kääntämiseen liittyvä ongelma kääntäessäni Harkov-artikkelia. Wookieepediassa oli sana "a decicred", joka on ilmeisesti krediitin kymmenesosa. Onko tälle rahayksikölle virallista käännöstä, jos ei, niin mikä sopisi parhaiten? X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 15. toukokuuta 2011 kello 13.45 (EEST)

En muista, että olisin koskaan törmännyt viralliseen käännökseen. Ehkä sellaista ei edes ole vielä toistaiseksi. "Luovana" käännöksenä ehdottaisin "kresenttiä" (krediitti+sentti=kresentti), mutta jos emme tahdo olla vitsikkäitä voit vain korvata alkuperäisen ilmauksen "kolikkoakaan" tai "krediittiäkään" sanoilla. Ne kyllä ajavat asian ja lause pysyy ymmärrettävänä ilman ylimääräistä säätämistä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. toukokuuta 2011 kello 14.33 (EEST)
Tosin... "Sentti" tarkoittaa sadasosaa, kun kyse nyt on kymmenyksestä. Ehkä vain "suora" käännös "desikredi" olisi sittenkin parempi.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. toukokuuta 2011 kello 14.39 (EEST)
Ehkä pitäydyn tuossa "krediittiäkään"-sanassa. Se kuulostaa hyvältä :) X-wing (Pulinanurkkausluomukset ja töherrykset) 15. toukokuuta 2011 kello 16.55 (EEST)

Tervetuloa takaisin![muokkaa wikitekstiä]

Mukava saada vanhoja ylläpitäjiäkin mukaan muokkaamaan (ja torjumaan noita samperin spämmibotteja) kun pedia taas toimii! On ollut tässä viime viikkoina (kuukausina?) vähän tylsää itsekseen muokata, kun ei ole juuri uusia eikä vanhojakaan kasvoja näkynyt, mutta onneksi asiaan on näemmä tulossa muutos :D

Jos vielä löytyy samaa vanhaa innostusta kuin viimeksikin kun pedia toimi, niin tarvitsisin kipeästi apua jälleen parissa sinistämisprojektissa (!) Jaina Solo, Alzoc III, Executor ja CT-782 on tällä hetkellä pääprojektini (Ysanne Isardkin on vielä aika punainen), mutta punaista on niin paljon, että yksin ahertaessa menee vielä ainskin vuoden loppuun, että ne saa suositeltu äänestys -kuntoon... Ja tietysti, jos apua tarvitaan omien projektiesi sinistämisessä/apulaislaajentamisessa, olen aina (useimmiten) käytettävissä, myös Fanon Wikin puolella nykyään :)

Toinenkin asia on: Apua tarvitaan! Wanhat SS-äänestykset on menneet jo toista vuotta yliajalle, ääniä ei juuri ole, enkä oikein osaa sulkea niitä joissa on...

Ei muuta kun tervetuloa takaisin (spammibottien valtaamaan) Jedipediaan! *ISO virnistys*

X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 24. heinäkuuta 2012 kello 12.54 (UTC)

Joo. Mokomia spämmääjiä näkyy olevan. Mistä niitäkin tänne pölähti. Ennen ongelmia täällä ei paljoa "tapavandaaleja" tai muitakaan riesoja näkynyt. On kiva olla taas mukana, vaikka välissä oli vähän laiska kausi. Minun pitäisi aloittaa Tuomion käsi -artikkelin uudelleenkirjoitus kokonaan uudestaan (viimeisin katastrofi tuhosi vaivalla kirjoittamani artikkelin), mutta eiköhän vähän sinistysapuakin löydy. Ja jos tahdot, voin avittaa myös lukemalla tekstejä lävitse kielioppikriitisesti ja kirjoitusvirheitä jahdaten. Sitä apua tarvitsen aina itsekin, kun ei aina nuo sormet pysy aivojen tahdissa ;) --Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 24. heinäkuuta 2012 kello 13.05 (UTC)
Noihin spämmibotteihin ja niiden varoitteluun ei kauheasti huomiota kannata kiinnittää, botteja kun ovat, jos teksti on jotain mongerrusta tai englantilaista mainostusta, ei muuta kun roskikseen vaan, itse en edes jaksa enää estää niitä, kun Jack joskus IRCissä sanoi tekevänsä niille jotain ShoutWikin laajuisesti... Jack selitti, että spämmibotit on aina kuuluisien (?) wikien ongelma tai jotain... Jedipedia ei toki ole yksin, myös esim. Darhtipediasta löytyy samanlaisia...
Mutta, kannattaa kaikki uudemmat artikkelit aina kopioida koneen muistiin Tällaisten Isojen Ja Pahojen Shoutwikin Lagitusten takia, jotka voivat tuhota artikkeleja. Toivottavasti ei kovin monen päivän (viikon?) ahkerointi mennyt... Ja kyllä luen nykyään aina kaikki uudet tekstit kielioppivirheiden takia, että siinä ei onkelmia. X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 24. heinäkuuta 2012 kello 13.39 (UTC)
Ehkä siis en enää viitsi varoitella, kunhan vain nakkaan roskikseen. Ja kyllä minulla aika paljon meni työtä hukkaan. Tuomion käsi oli lähes suositellun sivun asteella, kun se lensi taivaan tuuliin. Voit siis uskoa, että ärsytti siinä kohtaa. Onneksi ainakin osa oli "tallessa" englanninkielisessä muodossa Wookieen puolella, mistä nyt kääntelen sitä takaisin suomeksi.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 24. heinäkuuta 2012 kello 13.43 (UTC)
Hauska nähdä, että Jedipediassa muokkaa taas useampikin kuin Xwing. :D Ikävä kyllä minä itse olen ollut hyvin kiireinen ShoutWikin edellisen katkoksen loppumisen jälkeen(kin), joten en nyt itse ole ehtinyt edes seurata tuoreita muutoksia. Heti kun selvisi, että joulukuun 2011 (?) jälkeen tehdyt muutokset menetettiin, tunsin sydämessäni suurta kipua ajatellessani, kuinka paljon sinulla meni työtä hukkaan. Ei pelkästään Jedipediassa, vaan myös Fanon Wikissä, eikös? Sikäli kun olin seurannut, olit ahertanut siellä paljon noihin aikoihin.
Pelkäsin jo menettäneemme kenties historiamme parhaan jedipedistin, kun sinua ei näkynyt ShoutWikin paluun jälkeen. Hyvä huomata, että intosi ei ainakaan lopullisesti ole lopahtanut katkoksen jälkeen. Vastaisuudessa sinun pitänee tallentaa kaikki uudet artikkelit tiedostoiksi tietokoneelle, vaikka uusia katkoksia ei tietysti pitäisi tulla. --LRP;840 (keskustelu) 24. heinäkuuta 2012 kello 19.52 (UTC)
Kiitos vain, LRP. Kivaa nähdä, että sinäkin olet vielä maisemissa. Erityisesti suosimani tietokonepeli Mass Effect on Suomeen paluuni jälkeen varastanut huomion Tähtien sodalta, joten olen ollut sen pauloissa. Jossain määrin olen yhä, mutta nyt jo jaan huomiota vähän muillekin aiheille. Joo, sekä täällä että Fanonissa meni melkoisesti kirjoitusta hukkaan. Kuten Xwingille sanoin, Tuomion käden tekstin tuhoutuminen ärsytti eniten, mutta se on sen verran kiinnostava aihe, että enköhän saa kirjoittettua koko homman uudestaan...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 24. heinäkuuta 2012 kello 20.34 (UTC)
Seuraavan kerran kun estät noita peeloja niin kerro minulta terveisiä! Olen missannut jo kolme hyökkäystä... X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 24. heinäkuuta 2013 kello 10.00 (UTC)
Juuri poistin taas yhden spämmärin sotkut. Huoh...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 24. heinäkuuta 2013 kello 11.43 (UTC)

Toimintosivuista ja ääkkösistä[muokkaa wikitekstiä]

Päivitin toimintosivujen tiedot pyyntösi mukaan.

Pyytäisin myös, ettet turhaan siirtele (kuva)tiedostoja suomen kieliopin mukaisesti "väärille" (ääkkösettömille) nimille. Me ShoutWikissä olemme tietoisia, että UTF-8 merkkejä (eli "ei-englantilaisia") sisältävien tiedostojen pienentäminen ei juuri tällä hetkellä toimi, mutta on päivänselvää, että korjaamme vikaa, koska emme millään voi vaatia kaikkia uudelleennimeämään tiedostonsa, jotka toimivat vanhalla palvelimellamme moitteetta.

Kiitos ja pahoitteluni vielä kerran! --Jack Phoenix (keskustelu) 14. lokakuuta 2013 kello 17.36 (UTC)

Kiitos. Ei mitään tarvetta pahoitella. Tai noh... olihan se vähän pitkä takkuilukatkos, mutta jos asiat toimivat tästä eteenpäin paremmin, se oli sen arvoista. En siirrä tiedostoja enää, tosin ei täällä taida enää siirtämättömiä olla jäljellä. Harvojahan niitä täällä oli, kun tavallisesti ainakin mulla on tapana käyttää samaa kuvan nimeä, joka sillä on Wookieessa, jossa "erikoisia" kirjaimia näkee todella harvoin tiedostojen nimissä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 14. lokakuuta 2013 kello 18.02 (UTC)

Byrokraattius[muokkaa wikitekstiä]

Onneksi olkoon ja tervetuloa joukkoon iloiseen, sillä olet nyt Jedipedian tuorein byrokraatti! Uskon puhuvani koko yhteisön suulla sanoessani, että omistautumisesi Jedipedialle on ihailtavaa ja inspiraatio meille muille. :-) Kysy rohkeasti, mikäli tarvitset apua noiden muutaman lisätyökalun kanssa. ;-) --Jack PhoenixShoutWiki Staff (Contact) 20. toukokuuta 2014 kello 15.44 (UTC)

Grazie, amici! Heti, kun huomasin, että käyttäjäoikeuksiani oli muutettu, hyökkäsin tietysti tekemään lempi hommaani, eli päivittämään toimintosivuja. Ihan vain piruuttani… Enköhän pärjää ainakin näin alkuun. Kiitos kaikille äänestäneille!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. toukokuuta 2014 kello 15.47 (UTC)
Saat päivittää niitä aika tiuhaan tahtiin, sain nimittäin taas sivunluontihepulin. Onnittelut joka tapauksessa uusien statustyökalujesi saamisen johdosta! X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 20. toukokuuta 2014 kello 18.36 (UTC)

Ja nyt kun innostuin jakelemaan näitä palkintoja niin muistetaan sinuakin tällaisella pikku kilkuttimella. 10 000 muokkausta täynnä! Se oikeuttanee tällaiseen palkintoon, eikö totta? Onneksi olkoon! \o/ X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 20. toukokuuta 2014 kello 19.06 (UTC)

Grazie.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. toukokuuta 2014 kello 19.20 (UTC)

Töks![muokkaa wikitekstiä]

Terve Dionne! Ajattelin herätellä sinua talviunilta muutamalla sinisellä laatikolla:

Äänestyksessä Kloonisotilaan SS-statuksen poistosta tarvitaan kipeästi sinun vastustavaa ääntäsi.

Sekä:

SWFanonin roolipeli on seisonut paikoillaan jo toista kuukautta ja pelaaja tahtoisi vihdoinkin saada hahmonsa pois hankaluuksista !

X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 29. kesäkuuta 2014 kello 10.55 (UTC)


Apuasi kaivataan[muokkaa wikitekstiä]

Heips, lueppas viimeisimmät muokkailut täältä, apuasi ja asiantuntemustasi kaivataan:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 30. joulukuuta 2014 kello 22.45 (UTC)

Melko pienen käyttäjämäärän vuoksi yhteistyöprojekti on ollut pitkään niin sanoakseni jäissä. Jos täällä on kaksi tai kolme aktiivia, he pystyvät helposti tekemään yhteistyötä ilman projektiakin, jos löytyy kiinnostava aihe. Omien opiskelujeni takia aktiivisuuteni muuten kuin ylläpitäjän/byrokraatin roolissa on tällä hetkellä rajoitettua.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. tammikuuta 2015 kello 10.02 (UTC)


Asia selvä, tehkäämme näin (nim. merkillä: Toivotaan uuden elokuvan tuovan lisää muokkaajia) Obi-adi-jinn (keskustelu) 1. tammikuuta 2015 kello 12.50 (UTC)

Sitä toivomme. Jo näin aikaisin julkaistu trailerin pätkä ainakin on päätähuimaava (vähintään silloin, kun sitä katsoo 3D-lasit päässä, heh heh).--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. tammikuuta 2015 kello 19.05 (UTC)

Keskustelua tulevista eloluvista ja Kaanon-Legends-sössötyksestä[muokkaa wikitekstiä]

Itse olin hieman traileriin pettynyt (hehheh) mutta elokuvasta tulee aivan varmasti katsomisen arvoinen, eiku monen katsomisen arvoinen (toosi monen)! (Nyt mä muokkaan sun keskustelusivua kovaa vauhtia keskustelusivuks siitä leffastaXD) Obi-adi-jinn (keskustelu) 1. tammikuuta 2015 kello 21.54 (UTC)

En sanonut, että pidin trailerista, sanoin, että se aiheutti huimausta… ;) En ole vielä muodostanut varsinaista mielipidettäni tulevasta materiaalista. Olen näet melkoisen kiintynyt vanhoihin Expanded Universe -kirjoihin, mutta pyrin silti pitämään mieleni avoimena myös uudelle.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. tammikuuta 2015 kello 22.28 (UTC)

Niin, olikos tossa leffojen kanssa sellainen mahdollisuus (todennäköisyys) että niillä menee sukset ristiin jonkin aikaisemman materiaalin kanssa. Jos näin käy laajemmassa mittakaavassa niin sit mie mökötän (nyyh, semmoset päällekkäisyydet ois ikäviä). Sitten oon ihan sujut jos sen sais vaan ovelasti sujautettua joidenkin tapahtumien välille:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 2. tammikuuta 2015 kello 00.41 (UTC)

Olisikin kyse vain siitä. Mutta ne teki täyden pesäeron viralliseen kaanoniin kuuluvat nyt vain elokuvat, uusimmat animaatiosarjat (Clone Wars ja Rebels, vai mikä se uusin animaatio sitten olikaan) ja sellaiset kirjat, jotka on julkaistu pesäeron ilmoittamisen jälkeen. Kaikki muu on nyt Legends-materiaalia ja tulevat kirjoittajat saavat käyttää sitä jos haluavat, mutta saavat myös jättää sen kokonaan huomiotta. Eli mahdollista on, ettei tulevilla elokuvilla ole mitään tekoa vanhojen EU-materiaalien kanssa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 2. tammikuuta 2015 kello 04.22 (UTC)

Juu, tän olin jotenkin näin sisäistänytkin, komppaan yhä itseäni muutamaa kommenttia aikaisemmin: Kurjaahan tuo. Mutta millaiset vaikutukset sillä olisi tuolle Kaanonittomalle Legends-materiaalille? Tekeekö ne sitten vaan niin että kaikki muu samalta ajalta roskakoriin, humps. (Luin myös jostain että elokuvien jälkeen tehdyt kirjat kuuluisivatkin kaanoniin, no mene ja tiedä tuosta). Sekavaa touhua, toivottavasti selkenee elokuvien myötä että kuinka pahasti ne poissulkee kirjamateriaalit ja jos kirja nyt voisi elokuvasta huolimatta tapahtua (vaikkei kuuluisikaan Kaanoniin) niin olen onnellinen:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 2. tammikuuta 2015 kello 08.42 (UTC)

Legendsistä ja kaanonista puheen ollen, oletko jo katsonut ehdotukseni eras-mallineesta ja välilehdestä? --miki--Avaa yhteys 2. tammikuuta 2015 kello 10.12 (UTC)
En ollut katsonut, mutta nyt olen. Näyttää todella hyvältä. Minun puolestani sen voi melkein jo ottaa käyttöön, vaikka ei meillä vielä ole paljoakaan valmista kamaa sinne kaanon-puolelle.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 2. tammikuuta 2015 kello 17.46 (UTC)

Galen Marek -vandaali[muokkaa wikitekstiä]

Kyseinen henkilö taas vandalisoi sitä sivua, estäisitkö IP:n? (ja vaikka suojaisit sen sivun) --miki-- Avaa yhteys 7. tammikuuta 2015 kello 21.06 (UTC)

Mä nyt ilmaisen täällä tuohtumustani! En tajunnu oikeest aiemmin et näitä vandaaleita on näin paljon (toki osa voi olla tietokoneen tekemää). Kun palasin jedipediaan uskoin niitä olevan vain murto-osa todellisuudesta. Tän kommentin tarkoitus ei ollut valittaa kellekkään suoranaisesti, halusin vaan ilmaista itseäni aiheen johdosta. Lapsellista touhua tuommoinen Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. tammikuuta 2015 kello 21.39 (UTC)-Tuohtunut-

Eihän näitä vandaaleja ole paljoa, vaan sama tyyppi tulee jatkuvasti uudella käyttäjällä tai IP:llä sotkemaan, viime aikoina erityisesti tuota Galen Marekia. --miki-- Avaa yhteys 8. tammikuuta 2015 kello 06.38 (UTC)
Kiitos ilmoituksesta, asia on hoidettu. Ja Miki on oikeassa. Vandaaleita on vain muutama, mutta ne osaavat kiertää estoja ja palaavat vandalisoimaan aina uusilla tunnuksilla.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 8. tammikuuta 2015 kello 08.08 (UTC)

Ja sama tyyppi iskee taas, hankkisi parempaa tekemistä... --miki-- Avaa yhteys 14. tammikuuta 2015 kello 20.13 (UTC)

Onhan se toisaalta ihan hiton terapeuttista sotkea toisten tekemää työtä. Ja koska vandalismin torjunta on tehty tosi helpoksi, ei tuo sotkija minua niin hirveästi harmita. On sekin mukavaa iltavapaatouhua, kun pääsee niitä peeloja löylyttämään ja läiskimään iskeviä bännäys-one-linereita estomallineisiin! X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 15. tammikuuta 2015 kello 21.03 (UTC)

Palauttajaksi?[muokkaa wikitekstiä]

Hei pitkästä aikaa! :) En tiedä, huomasitko jo, mutta tein paluun tänne muutamien muokkausten saattelemana tammikuun lopulla. Opiskelu- ja muiden kiireideni vuoksi jouduin olemaan pitkään poissa, mutta en myöskään "jaksanut" tulla aina tänne, vaikka mielessä kyllä kävi. Huomasin, että ylläpito-oikeuteni oli aivan oikeutetusti poistettu tänä aikana. En kaipaa niitä takaisin (ja takaisin saaminen onnistuisi vain äänestyksen kautta), mutta joskohan sinä voisit myöntää minulle palauttajan oikeudet, niin saisit myös ensi kertaa byrokraattina myöntää käyttöoikeuksia? :) Yritän nyt kevään mittaan aktivoitua sisällön tuottamisen kanssakin, mutta saa nyt nähdä. Yst. terv. --LRP;840 (keskustelu) 9. helmikuuta 2015 kello 21.05 (UTC)

Luulen, että me itseasiassa yritimme lähettää sinulle viestiä ennen oikeuksien poistoa, mutta ilmeisesti et huomannut sitä. Anyway, voin varmaan lätkäistä palauttajan valtuudet, koska tiedän, miten hyvin pärjäsit silloin aiemmin yp:nä. Lisäksi täällä on viime aikoina ollut pari häirikköä, joiden sotkemisen torppaamiseen kaikki apu on tervetullutta.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 9. helmikuuta 2015 kello 21.10 (UTC)
Kiitoksia kovasti. Huomasin, että laitoit käyttöoikeuslokin yhteenvetoon, että palautusoikeuksista tulisi äänestää, mutta eikö meillä ole käytäntönä ollut, että byrokraatit saavat tuosta vain nimittää heidät, jos katsovat käyttäjän ansaitsevan ne? Siksi uskaltauduinkin pyytämään oikeuksia sinulta. :) Tosiaan, te kuulemma olitte lähettäneet viestejä sähköpostiini, mutta itse mailitunnuksenikin oli poistunut pitkän käyttämättömyyden vuoksi, joten minulle suunnatut viestit menivät "hakaroille". Paljon on tapahtunut poissaoloni aikana myös SW-maailmassa. Esimerkiksi tuo Expanded Universen poistuminen ja korvaaminen Legendseillä... Vai tulisiko sen olla meillä suomalaisemmin Legendat? Kysyinkin sitä jo täällä. --LRP;840 (keskustelu) 10. helmikuuta 2015 kello 21.22 (UTC)
Siitä asti, kun palauttajanoikeuksia alettiin jakaa, minä olen ollut vakaasti sillä kannalla, että niistä pitäisi aina äänestää. Muut tekivät päätöksen siitä, miten niiden kanssa toimitaan ilman minua irc-kanavalla, jota en ole koskaan edes käyttänyt, ja siellä olleiden konsensus oli, että pelkkä pyyntö riittää. Eli toimin tässä tilanteessa sääntöjen mukaan, tahdoin vain tuoda ilmi sen, etten henkilökohtaisesti kannata kyseistä käytäntöä. Ja toistaiseksi meillä ei ole tietoa siitä, onko Legends virallisesti suomennettu Legendoiksi, joten luulen että toistaiseksi ainakin käytämme englanninkielistä termiä. Saa nähdä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. helmikuuta 2015 kello 21.42 (UTC)
Niin jää. Tietenkin voisimme harkita sellaisen anomussivun luomista tänne Wikipedian tyyliin, jolloin palauttajaksi pyrkivä laittaisi sivulle pyynnön ja myös muut käyttäjät voisivat kommentoida asiaa. Ylläpidon jäsen sitten joko hyväksyisi tai hylkäisi pyynnön. Wikipediassa kuitenkin pyyntöjä tulee paljon enemmän ja potentiaalisia käyttäjiäkin on paljon, mutta myös avoimuuden nimissä meillekin sellainen voitaisiin minun puolestani luoda. :) --LRP;840 (keskustelu) 10. helmikuuta 2015 kello 21.55 (UTC)
Se on yksi mahdollisuus. Tosin tämänhetkisellä käyttäjämäärällä sen tarpeellisuus ei ehkä ole kovin korkea. Mutta kunhan joulu lähestyy ja uusi elokuva ehkä saa ihmiset huomaamaan meidän olemassaolomme, tilanne saattaa muuttua. Ja "for the record", jos palauttajapyynnön olisi tällä hetkellä esittänyt kuka tahansa muu, kuin entinen, tuttu ylläpitäjä, olisin kieltäytynyt vetoamalla siihen, että meillä on tarpeeksi henkilökuntaa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 10. helmikuuta 2015 kello 22.01 (UTC)
Niin no, välttämättä minunkaan pyyntöäni ei olisi tarvinnut hyväksyä, mutta oikeudet tietenkin helpottavat vandalismin torjuntaa, jos satun olemaan ensimmäinen, joka havaitsee sen. Uudet elokuvat todellakin voivat tuoda tänne uutta (kenties nuorempaa) väkeä, mikä olisi kyllä erittäin toivottavaa tälle pian kahdeksanvuotiselle tietosanakirjaprojektille. Että tämä ei olisi niin muutaman ihmisen varassa. Moni varmasti on kiinnostunut googlettamaan esimerkiksi suosikkihahmonsa taustoja ja muita tarinoita, mikä sitten ohjaa tänne. Niin minäkin aikoinani tänne löysin. :) --LRP;840 (keskustelu) 10. helmikuuta 2015 kello 22.12 (UTC)

Tietolaatikoiden kulmista[muokkaa wikitekstiä]

Kuten tässä keskustelussa toivoit, pyöristetyt kulmat näkyvät nyt vain niissä tietolaatikkojen yläosissa, joissa ei ole kuvaa. Pitäisi toimia, jos poistat monobook.css:täsi kohdan th.infoboxheading (ja myös div.infoboxfooter on nykyisin tarpeeton siellä). --miki-- Avaa yhteys 16. huhtikuuta 2015 kello 13.37 (UTC)

Voisit aktivoitua edes hieman täällä Jedipediassa. Aloitin juuri keskustelun, joka on erittäin tärkeä koko Jedipedian kannalta ja johon liittyen toivoisin apuasi. --miki-- Avaa yhteys 6. kesäkuuta 2015 kello 20.02 (UTC)
Kyse ei ole vain halusta aktivoitua (tai sen puuttumisesta). Olin aika ikävän niveltulehduksen kourissa suuren osan keväästä. Ennen sitä valvoin täällä toimintaa aktiivisesti, vaikka en muokannutkaan kuin satunnaisesti. Mutta nyt pahin ainakin on ohitse, mutta miljoona asiaa, jotka jäi sen takia hoitamatta odottavat, joten taidan lähinnä "stalkata" näkymättömissä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. kesäkuuta 2015 kello 14.59 (UTC)

Käyttäjä:M1K1-bot[muokkaa wikitekstiä]

Olisitko ystävällinen ja laittaisit sille bottimerkinnän? --miki-- Avaa yhteys 20. kesäkuuta 2015 kello 15.17 (UTC)

Prego. (Ole hyvä.)--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. kesäkuuta 2015 kello 15.20 (UTC)
Näkyy siltikin tuoreissa muutoksissa, mistäköhän voisi johtua... --miki-- Avaa yhteys 20. kesäkuuta 2015 kello 15.31 (UTC)
Huomasin juuri saman ja ihmettelin aihetta. Eikä auttanut edes "näytä/piilota botit" linkin edes takaisin klikkailu.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. kesäkuuta 2015 kello 15.32 (UTC)
Nyt löysin syyn: Käynnistin botin ennen bottimerkinnän laittamista, joten se merkitsi muokkaukset tavallisiksi. Nyt käynnistin botin uudestaan ja sen muokkaukset eivät enää näy. --miki-- Avaa yhteys 20. kesäkuuta 2015 kello 16.08 (UTC)
Asia selvä. Hyvä, että ongelman lähde oli sen verran yksinkertainen. Sen siitä sai, kun olit liian nopea ;) --Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. kesäkuuta 2015 kello 16.09 (UTC)

Estopyyntö[muokkaa wikitekstiä]

178.55.28.230:lle banaania, kiitos. Jatkuvaa käytäntöjen rikkomista, josta huomautettu. --miki-- Avaa yhteys 23. heinäkuuta 2015 kello 15.18 (UTC)

Juuri samaa olin pyytämässä. Häiritsevä kaveri. 213.214.155.24 23. heinäkuuta 2015 kello 15.22 (UTC) (Obi-adi-jinn)
Hoidettu.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 23. heinäkuuta 2015 kello 16.01 (UTC)

Canon/Legends Templates[muokkaa wikitekstiä]

Do you want this template on this Jedipedia?? Mustafar29 (keskustelu) 6. elokuuta 2015 kello 13.18 (UTC)

It looks nice, but you should ask --miki--. He's the one who made the one we are currently using.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 6. elokuuta 2015 kello 13.23 (UTC)
Thanks, I know that this template looks nice xD But who is administrator? Mustafar29 (keskustelu) 6. elokuuta 2015 kello 20.08 (UTC)
I have admin and byro rights, but I do not deal with templates. I suck at coding and such. All those things are better if either --miki-- or Jack handles them. And even then the final decision is made as a community. A single admin does not make such decisions. Which is why I told you to talk to the one who does coding and has edited our current Legends/Canon-template.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 6. elokuuta 2015 kello 20.17 (UTC)
I will made this templates as attempt. Mustafar29 (keskustelu) 7. elokuuta 2015 kello 08.51 (UTC)
So when writte canonical information about Ahsoka? I am Mustafar29, Polish and Star Wars Fan. 7. elokuuta 2015 kello 18.13 (UTC)
When someone wants to. I'm not very likely to do that, because I haven't seen most of The Clone Wars. Only season 1 and about half of season 2. To put it bluntly: I don't give a damn about Ahsoka.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. elokuuta 2015 kello 18.17 (UTC)

Aurebesh ja linkittäminen[muokkaa wikitekstiä]

Oli jonkin aikaa sitten puhetta aurebeshillä linkittämisestä. Malline {{AurText}} mahdollistaa linkkien lisäämisen. --miki-- Avaa yhteys 31. joulukuuta 2015 kello 21.49 (UTC)

Nice! Tuota täytyy kokeilla heti huomenna. Nyt ei jaksa ryhtyä leikkimään. Ja sitten pitää ihmetellä, miten se saadaa myös Fanonin puolelle… Ai niin: HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 31. joulukuuta 2015 kello 21.56 (UTC)
Pyydä Jackia asentamaan Scribunto-lisäosa Fanoniin, niin tuon mallineen ja siihen liittyvän moduulin saa sinnekin. Ja hyvää uutta vuotta sinullekin! --miki-- Avaa yhteys 1. tammikuuta 2016 kello 14.10 (UTC)
Kiitos kiitos.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. tammikuuta 2016 kello 15.25 (UTC)

Sininen laatikko[muokkaa wikitekstiä]

Jedipediassa on taas suurten muutosten aika ja koska en haluaisi päätösten jäävän yksinomaan minun ja --mikin-- vastuulle, ajattelin kohdistaa huomiosi muutamaan yhteisöasiaan tökkäämällä sinua sinisellä laatikolla. Ainakin toisen käynnissä olevista keskusteluista uskoisin kiinnostavan sinuakin.

X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 30. heinäkuuta 2016 kello 19.22 (UTC)

Käyttäjäoikeuksia ja muuta[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Esittämäsi ehdotus palauttajien oikeuksien poistosta saatiin vihdoinkin osaksi käytäntöä ja tilanne on nyt se, että työkalut pitäisi poistaa kaikilta muilta palauttajilta paitsi Obi-adi-jinniltä. Byrokraattina kunnia lankeaa luonnollisesti sinulle.

Lisäksi meillä on uuden käytännön mukaisia SS- ja HA-ehdokkaita jo vino pino, joten jos kiinnostaa, niitäkin voit käydä lukaisemassa läpi. Parissa ensimmäisessä on "äänestys"aikaa jäljellä enää pari päivää. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 8. syyskuuta 2016 kello 19.19 (UTC)

Ja samaan syssyyn: Viitsitkö etsiä Jedipedian unohdetun Twitter-tilin tunnukset ja pudottaa ne Dropboxiin? Minulla ja --mikillä-- on suunnitelma uudelleenaktivoida se. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 9. syyskuuta 2016 kello 18.56 (UTC)
Jack oli näköjään hoitanut tuon käyttäjäoikeuksien asian. Ja Twitterin tiedot on laitettu löytymään. Olen ollut vähän kiireinen, väsynyt ja pihalla kaikesta loppukesän/alkusyksyn. Ehkä nyt helpottaa, tai sitten ei…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 3. lokakuuta 2016 kello 07.32 (UTC)
Joo, me saatiin tunnukset jo Jackilta ja tunnus on taas toiminnassa. Kiitos kuitenkin, ja mukava nähdä sinua taas pitkästä aikaa ^^ — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 3. lokakuuta 2016 kello 13.07 (UTC)

Featured articles[muokkaa wikitekstiä]

Hello Dionne, as a Wookieepedian I like to also see what articles are quality articles on the other websites, and I see that several FAs here, such as Conan Antonio Motti, are simply tagged as no longer up to date without actually being delisted from status if not fixed within a certain time period. It would appear that rather they seem to just be tagged indefinitely. Does this site have a formal review process that actually delists articles not fixed within a certain time length? If not, I think it should. Thank you for your time, and hope to see more work from you on Wookieepedia. 108.49.241.247 19. lokakuuta 2016 kello 00.48 (UTC)

  • Addendum: This is Hanzo from Wookieepedia. Didn't realize that I wasn't on a Wikia subdomain. 108.49.241.247 19. lokakuuta 2016 kello 00.49 (UTC)
    • Dionne is quite inactive nowadays, so I'll answer. We modified our FA/GA nomination process a while ago and currently we don't have any status removal process. Because we don't have many FAs, and we want to have new FAs before removing status from old ones. I am well aware that some FAs here are quite poor quality for a status article, and I have added most of update tags. I started a status removal vote for probably the worst FA in Jedipedia but it didn't pass for aforementioned reasons. However, we will probably introduce a review and removal process when we have 52 featured articles (ie. one for each week). --miki-- Avaa yhteys 19. lokakuuta 2016 kello 14.45 (UTC)

Byrokraattien veto-oikeus[muokkaa wikitekstiä]

Jedipedian foorumilla keskustellaan byrokraattien veto-oikeudesta luopumisesta. Koska olet Jedipedian byrokraatti ja tämä asia on siten sinua koskeva, on tärkeää, että käyt kertomassa mielipiteesi. --miki-- Avaa yhteys 19. heinäkuuta 2017 kello 16.18 (UTC)

Keskustelumallineesta ym.[muokkaa wikitekstiä]

Ihan sellainen pieni toive, että kun lisäilet uusia sitaattiehdotuksia, niin käytä mieluummin uutta mallinetta {{Keskustelu2}}. Nykyisessä keskustelumallineessa on, aiemman muunnostyön ja tuolloin huonompien bottitaitojeni vuoksi, paljon jäsenninfunktioita ja toistuvia koodinpätkiä, mikä kasvattaa sivun kokoa ja pidentää latausaikoja. Uusi Lua-pohjainen malline vie vähemmän tilaa ja sen pitäisi myös nopeuttaa latausaikoja.

Tällä hetkellä sitaattien ehdotussivu on selkeästi Jedipedian pisin sivu, noin 75 kilotavua pidempi kuin TORin esiintymislista. MediaWikin sivujen pituutta rajoittaa $wgMaxArticleSize, jota pidemmillä sivuilla olevat mallineet yksinkertaisesti jätetään pois, mikä lienee kyseessä myös tässä sitaattisivun tapauksessa. --miki-- Avaa yhteys 12. elokuuta 2018 kello 17.36 (UTC)

Se voi olla palvelinystävällisempi, mutta näyttää hieman hankalammalta käyttää. Mutta ehkä opin sen parametrit vielä ulkoa joskus… Koetan siis käyttää sitä jatkossa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 12. elokuuta 2018 kello 18.35 (UTC)
Oikeastaan ainoa ero entiseen on se, että kuvaus ja lähde vaativat nimetyt parametrit, mikä vastaa Wookieen keskustelumallinetta. Ehkä sen olisi saanut toimimaan nykyisen kaltaisesti, mutta Lua-taitoni eivät siihen riitä. Hyvä puoli on se, että =-merkkejä sisältävät url-osoitteet lähteenä toimivat oikein ilman ylimääräistä säätöä. --miki-- Avaa yhteys 12. elokuuta 2018 kello 20.17 (UTC)

Toimintosivujen päivitys[muokkaa wikitekstiä]

Voisitko päivittää toimintosivut? Viimeksi ne on päivitetty marraskuussa, ja varsinkin haluttujen sivujen sekä mallineiden lista ovat selkeästi vanhentunutta tietoa. --miki-- Avaa yhteys 15. elokuuta 2018 kello 20.05 (UTC)

Obi-adi-jinnistä[muokkaa wikitekstiä]

Hei, Obi-adi-jinnin edellisestä muokkauksesta on jo yli vuosi aikaa, eikä vastausta yhteydenottoon ole kuulunut, joten pyydän poistamaan hänen palautusoikeutensa käytännön mukaisesti. --miki-- Avaa yhteys 15. helmikuuta 2019 kello 20.30 (UTC)

Tehty työtä käskettyä. Nyt kun saisin talvilomalla vielä kasattua energiaa miettiä peliasioita, niin…--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. helmikuuta 2019 kello 20.53 (UTC)

Hyvää uutta vuotta![muokkaa wikitekstiä]

Seuraava tuhatluku saavutettu, ja se oli hyvin taiteellisesti tehty. --miki-- Avaa yhteys 31. joulukuuta 2019 kello 22.58 (UTC)

Kiitos kiitos. Ja hyvää uutta vuotta myös sinulle!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 1. tammikuuta 2020 kello 07.44 (UTC)

Tädää![muokkaa wikitekstiä]

Tuhatluvuista puheen ollen...

Kunniamitali.png
Xwing on antanut sinulle kunniamitalin!

Motivaatioksi matkalle kohti suurempia tuhatlukuja.

X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 11. tammikuuta 2020 kello 09.01 (UTC)

Tietokannan lukitsemisesta[muokkaa wikitekstiä]

Jedipedia oli siis muiden ShoutWikin sivustojen kanssa lukittuna eilisestä iltapäivästä n. klo 13:00 (Suomen aikaa) alkaen. Kuten sivustonlaajuisessa viestissä, joka syystä tai toisesta meni useammalta käyttäjältä "ohi", kerrottiin, syynä oli siis MediaWiki-ohjelmiston päivitys: "On Thursday, approximately 10AM UTC, we'll be performing our MediaWiki 1.34 deployment. Please expect some downtime, we apologise in advance for any inconvenience!"; muokkausten ym. muutosten tekeminen ohjelmistopäivityksen aikana saattaa aiheuttaa epävakautta tms. joten päädyimme tähän ratkaisuun.

Luulimme toki olevamme erittäin hyvin kartalla siitä, mitä tapahtuu ja missä järjestyksessä, mutta MediaWiki mokoma pääsi taas yllättämään! Olimme puun ja kuoren välissä: palatako takaisin tilapäisesti vanhaan versioon 1.32 vaiko antaa wikien olla uudessa versiossa, joka puolestaan olisi edellyttänyt kaikkien wikien lukittuna pitämistä jopa useamman viikon ajan (!). Luonnollisestikin jälkimmäinen vaihtoehto, no, ei ollut vaihtoehto, joten päädyimme ensimmäiseen, ja pyrimme tulevien päivien ja viikkojen aikana tekemään kaikki sellaiset toimenpiteet, joiden avulla saamme päivityksen sujumaan nopeasti ja vaivattomasti seuraavan kerran kun sitä yritämme. (MediaWikin versiojen 1.32 ja 1.34 välillä tapahtui paljon "konepellin alaisia" muutoksia, jotka eivät juuri mitenkään vielä näy käyttäjille, mutta jotka ovat merkittävästi muuttaneet ohjelmiston toimintaa. Tästäkin syystä johtuen palaaminen 1.32-versioon oli ja on kaikkea muuta kuin helppoa. Lisäksi nämä muutokset ovat suoraan syypää päivitysprosessin sietämättömään hitauteen: mitä isompi wiki, sitä enemmän tehtävää, ja sitä hitaammin prosessi etenee. Pyrimme saamaan nämä muutokset tehdyksi ennen seuraavaa päivitysyritystä. Ah, kuinka kaipaankaan aikaa, jolloin me vain päivitimme sivun, sen sijaan, että yrittäisimme päivittää...)

Tätä kirjoittaessani Lewis työskentelee hiki hatussa korjatakseen ongelmia, jotka esiintyvät jo päivitetyissä wikeissä, kuten Jedipediassa, Fanon Wikissä ja englannikielisessä keskuswikissämme. Olemme erittäin pahoillamme tästä sotkusta ja yritämme saada sen siivotuksi mahdollisimman pian—jokseenkin tietokoneiden prosessointinopeus on rajallinen, valitettavasti. Kuitenkin tästä johtuen tällä hetkellä mm. tuoreet muutokset -toimintosivu ei ainakaan toimi vaan heittää tietokantavirhettä. (Edellä mainitut kolme wikiä olivat ensimmäisiä päivitettyjä wikejä, johtuen niiden koosta ja tärkeydestä.)

Mikäli törmäät em. virheilmoituksiin tms., laita minulle viestiä; halutessasi voit myös ilmoittaa asiasta Phabricatoriin, vika-/virheilmoitusjärjestelmäämme (in English), josta Lewis näkee suoraan ne. --Jack PhoenixShoutWiki Staff (Contact) 29. toukokuuta 2020 kello 14.46 (UTC)

Käytetyt sitaatit[muokkaa wikitekstiä]

Ehdotussivuilta on poistettu käytetyt sitaatit edellisen kerran marraskuussa, joten lienee korkea aika tehdä se uudestaan, kunhan ehdit. (Mistä muistuikin mieleeni, minunkin pitäisi jatkaa arkistointiprojektiani.) Ja byrokraattiushakemustani voisit myös vilkaista. --miki-- Avaa yhteys 21. huhtikuuta 2021 kello 20.14 (UTC)