Keskustelu käyttäjästä:Obi-adi-jinn

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 20. huhtikuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tervetuloa Jedipediaan, Obi-adi-jinn![muokkaa wikitekstiä]

Seuraavat sivut olisi hyvä lukea ennen muokkauksen aloittamista:

Foorumeita:

Muut hyödylliset linkit:

Jedipedian logo iso.png

Muistathan allekirjoittaa kommenttisi keskustelusivuilla käyttäen neljää tildeä (~~~~). Huomioithan myös että on kiellettyä poistaa tekstiä keskustelusivuilta ilman arkistointia.

Hauskoja hetkiä muokkauksen parissa ja olkoon Voima kanssasi! X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 14. joulukuuta 2014 kello 14.40 (UTC)

Kieltenvälisistä linkeistä[muokkaa wikitekstiä]

Tervetuloa Jedipediaan minunkin puolestani! Muokkauksesi ovat erittäin hyödyllisiä, mutta muistathan kuitenkin lisätä kieltenväliset linkit luomiisi artikkeleihin. Joka tapauksessa, jatka samaan malliin! --miki--Avaa yhteys 14. joulukuuta 2014 kello 17.33 (UTC)


Juu, kiitos huomautuksesta, en itse tuollaista asiaa edes juomannut! Yritän parhaani mukaan toimia uusien artikkeleiden luomisen edistämiseksi ja vanhojen parantelemiseksi:) Itse innostuin juuri Star Warsista uudestaan muutaman vuoden tauon jälkeen, Jedipedia siis muuten on jo vanha tuttu minulle. --Tämän allekirjoittamattoman kommentin jätti Obi-adi-jinn (keskustelu – muokkaukset).

Joku on näemmä omistautunut tuoreiden muutoksien täyteen vyöryttämiselle! Hyvä hyvä! Mukava nähdä täällä vaihteeksi myös uusia (vanhoja?) kasvoja. Kunhan muistat kirjoituksen tiimellyksessä lisätä artikkeleihisi myös lähteet ja esiintymiset, jos käännät Wookieepediasta niin ne löytyy suoraan sieltä kopioimalla, jos kirjoitat itse niin sitten vaan listaat kaikki lähteet, mitä olet käyttänyt. Ja ne teosten nimet pitäisi muotoilusääntöjen mukaan myös kursivoida, jos nyt tarkkoja ollaan.
Niin joo, ja aina kun kirjoitat keskustelusivulle, pitäisi omat kommentit allekirjoittaa neljällä tildellä (~~~~). Näin tiedetään, kuka on mitäkin kirjoittanut, ja keskustelu pysyy kasassa. Ei minulla varmaan muuta… X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 20. joulukuuta 2014 kello 06.23 (UTC)
Myös minä haluan toivottaa sinut tervetulleeksi Jedipediaan, Obi-adi! Kiva saada uusia kasvoja mukaan hommaan. "Tervetuloa, tervetuloa ja kolmasti tervetuloa."--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. joulukuuta 2014 kello 14.27 (UTC)


Juu:)Obi-adi-jinn (keskustelu) 20. joulukuuta 2014 kello 18.53 (UTC)

Aikamuoto[muokkaa wikitekstiä]

Tein pieniä korjauksia luomaasi Holokroni-artikkeliin. Huomasin siinä samalla, että se oli kirjoitettu väärään aikamuotoon. Tyylioppaan ohjeiden mukaan kaikki "in-universe" artikkelit tulee kirjoittaa menneessä aikamuodossa, ei preesensissä. Äkkiä katsoen en huomannut samaa virhettä nopealla vilkaisulla muissa luomissasi artikkeleissa, mutta ehkä asiaan kannattaa kiinnittää huomiota. Erinomaista työtä muuten!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. joulukuuta 2014 kello 18.56 (UTC)

Kappas vaan, taisinkin miettia jopa asiaa tuolloin (kyllä, omistan aivot), mutta jostain syystä päätin lipsauttaa preensensiä joukkoon (hups):) Pistetään tulevaisuudessa paremmaksi (ja kiitos kaikille jotka kehuu/rohkaisee/jotain muuta kivaa) Toi Vergere jäi hieman kesken kun uni painoi päälle, jätin sitten lähteet sun muut tämän päivän tekosiksi (Kiitos sille joka niitä sinne mun perässä lisäili!) Obi-adi-jinn (keskustelu) 20. joulukuuta 2014 kello 19.01 (UTC)

Kirja-artikkeleista ja -sanastosta ja vähän kaikesta[muokkaa wikitekstiä]

Lueskelin juuri tämän päivän artikkelisatoasi ja huomasin sinun luoneen muutaman pitkään puuttuneen artikkelin, kiitokset esimerkiksi Sith-triumviraatin ja ensimmäisen jedipuhdistuksen luomisesta (Jedipedian KOTOR-ekspertti kiittää!) Huomasin kuitenkin pari juttua tuossa Darth Plagueis -kirja-artikkelissasi. Ensinnäkin termit romaani ja novelli ovat ihan eri asioita, romaani (engl. novel) tarkoittaen kirjaa ja novelli (engl. short story) tarkoittaen pienempää tarinaa. Epäloogista ja hassua, mutta eipähän ole ensimmäinen (eikä viimeinen) suomen kielen kummallisuuksista. Toinen on nuo kirja-artikkelin termit paperback ja hardcover. On siis suositeltavaa käyttää oikeaoppisia kirjapainotermejä, eli "paperback" kääntyy nidotuksi ja "hardcover" sidotuksi. Älä huoli, et suinkaan ole ensimmäinen käyttäjä jonka kanssa tätä keskustelua käydään… :D

Huomasin myös sinun ottaneen kantaa yhteistyöprojektiin. Mikäli haluat ideasi menevän pidemmälle, pitää sinun varmaan käydä tökkäämässä Dionne Jinniä, Jedipedian yhteistyöprojektivastaavaa sen keskustelusivulla, jotta se tajuaisi tulla vaihtamaan projektia (joka olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten) ja ehkä vaihtamaan sanasen aiheesta. Se palaa kyllä (aina yleensä) pikapikaa Jedipediaan, kun tajuaa jonkun kirjoittaneen sen keskustelusivulle.

Ja nyt kun olet luonut vähän enemmän sisältöä, voidaan ottaa puheeksi vielä pari muotoiluun liittyvää pointtia, erityisesti esiintymisten ja lähteiden järjestelyn kanssa. Homma pitäisi tehdä näin:

== Esiintymiset ==
*''Kirjat''
*''Sarjakuvat''
*''Elokuvat''
*''Pelit''
*''Yms''.

== Lähteet ==
*''Lähdekirjat''
*''Aikakauslehdet''
*''Dokumentit''
*''Yms''.

Eli esmes Darth Plagueis -romaani ei ole lähde vaan menee esiintymiset-listaan. Ja ne kaikki (teosten nimet) siis kursivoidaan heittomerkeillä tai muokkausikkunan kursiivinäppäimellä. Kannattaa käydä tutustumassa Jedipedian Ulkoasuoppaaseen, sieltä löytyy koko virallinen käytäntö artikkelien muotoilulle. Se helpottaa hommaa huomattavasti ja säästää paljon päänvaivaa. Trust me.

Ja vielä tällainen pieni ikävä asia: osa Wookieepediasta kopioitavista kieltenvälisistä linkeistä ei harmillisesti toimi Jedipediassa kuten pitäisi, vaan näkyvät ikävinä punalinkkeinä artikkelin perässä, kuten esmes tuossa artikkelissasi taisi vahingossa käydä. Nämä haamulinkit saa näkyviin esikatselemalla sivua ennen tallennusta, jolloin ne kannattaa napsia pois interwiki-listasta. Esikatsella kannattaa kuitenkin aina ennen tallennusta, usein itsellenikin käy hämmästyttäviä mokailuja kirjoittaessani ja jotka tajuan vasta esikatsellessa! :D

Rönsähtipäs tämäkin postaus taas pitkäksi… Mutta joo, kaikesta huolimatta olen kovasti pitänyt kädenjäljestäsi Jedipediassa. Koita vaan kiinnittää huomiota jatkossa noihin mainitsemiimme pikku detaljeihin, niin aina paranee, toivottavasti ohjeista oli enemmän apua kuin päänvaivaa. Äläkä epäröi tulla tökkäämään ketä tahansa meistä muista, jos menee sormi suuhun jonkun jutun kanssa. Toivomme näkevämme jatkossakin yhtä paljon muokkauksiasi tuoreissa muutoksissa! Ja hei, miksi ei, Adi Gallia on myös yksi minun lempihahmoistani. Heti Aayla Securan ja Gurin jälkeen! ;) X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 30. joulukuuta 2014 kello 20.13 (UTC)


Juu, kiitokset vinkeistä! (Niistä ei todellakaan ollut päänvaivaa, hyvä vaan kun joku sanoo asiasta niin en luo hirvittävää määrää puutteellisia tai viallisia artikkeleita) Tuo novellin ja romaanin sekoittaminen oli ihan vaan aivokatkos (ymmärrän siis niiden eron!), tuo englannin novel tosiaan sai tämän aikaan, kuten arvelitkin (olisi siinä sivumäärän kohalla pitäny hälytyskellojen soida, yli 300 sivuinen novelli... XD) Yritän vastaisuudessa kiinnitellä näihin mainittuihin akilleenkantapäihin ja parantaa omien (artikkelieni tasoa:) Aina suunta ylöspäin↑ (Tämän loistokkaan liirumlaarumin jälkeen kysyisin vielä yhtä asiaa: Mistä näkee oman muokkauslaskurin tms.? Vai onko sellaista edes olemassa mistä näkisi niiden lukumäärän ja pystyisi valita esim. 100. muokkauksen tms., vai joutuuko nämä vain katselemaan siitä omasta muokkauslistasta ja laskea manuaalisemmin) Obi-adi-jinn (keskustelu) 30. joulukuuta 2014 kello 22.32 (UTC)

On sellainen olemassa, sille on itse asiassa ihan oma käyttäjälaatikkomallinekin, tuollainen, tosin siinä tuntuu olevan joku bugi tällä hetkellä, koska ainakin minun laskuriini se on laskenut kaikkiin muihinkin ShoutWikin wikeihin tekemäni muokkaukset mukaan :D Ajankohtaisempi, yksityiskohtaisempi ja varmempi, tosin tylsempi, muokkauslaskuri löytyy tämän linkin takaa, sen työkalun avulla voi myös vakoilla muitakin käyttäjiä ja heidän muokkausmääriään jos sellainen toiminta tuottaa mielihyvää tai tekee mieli vähän kisailla (ei suositella) :P 100 muokkausta on muuten saavutettu kohdallasi aivan tuota pikaa! X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 30. joulukuuta 2014 kello 23.13 (UTC)

Kiitos taas kerraan:) (Sadatta odotellessa:D) Obi-adi-jinn (keskustelu) 30. joulukuuta 2014 kello 23.40 (UTC)

Vähän myöhässä, mutta tervetuloa vaan Jedipediaan minunkin puolestani! Mahtavaa nähdä tämän wikin kasvavan myös käyttäjämäärältään, vaikka itse joudunkin intin ja muiden siviilikiireiden vuoksi lähinnä seuraamaan sitä sivusta. Hyvää työtä, jatka samaa rataa! --DARTH SIDIOUS 2 Talk 1. tammikuuta 2015 kello 11.52 (UTC)
Ja hyvää uutta vuotta 2015! \o/ X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 1. tammikuuta 2015 kello 15.09 (UTC)

Kiitokset kummallekkin:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 1. tammikuuta 2015 kello 22.23 (UTC)

Pari ohjetta[muokkaa wikitekstiä]

Heips! Hyvää työtä Marka Ragnosin kanssa. Annan kuitenkin ohjeen, tai pari. Jos toisen kerran sattuu niin, että luot vahingossa uuden artikkelin väärällä nimellä, kuten kävi uudelleenohjaukseksi muutetun Markan Ragnosin kanssa, oikea toimintatapa on siirtää sivu, ei tyhjentää väärin nimettyä sivua. Sivuja ei pitäisi koskaan tyhjentää, elleivät ne ole täysin roskaa (missä tapauksessa ne tulee merkitä {{roskaa}}-mallineella, jotta ylläpitäjä poistaa ne). Virheellisesti nimetyn artikkelin voi siirtää sivun yläreunassa olevan "siirrä" linkin kautta.

Toinen ohje liittyy esiintymislistoilla olevien (Vain maininta)-merkintöjen tekemiseen. Ne kuuluu tehdä {{Am}}-mallineella, joka pienentää tekstin automaattisesti ja lisää sulut. Myös kaikki kirjojen ja elokuvien nimet tulee kursivoida laittamalla ''-merkit tekstin molemmille puolille.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 12. helmikuuta 2015 kello 19.21 (UTC)


Juu, eilinen sekoiluni ei siis jäänyt täysin huomiottaXD Pistetään ensi kerralla paremmaksi:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 13. helmikuuta 2015 kello 13.16 (UTC)

Ja artikkeleissa tulisi olla myös ulkoasuoppaan mukaisesti {{Eras}}-malline, jo pelkästään kaanon/Legends-luokittelun vuoksi. --miki-- Avaa yhteys 14. helmikuuta 2015 kello 10.25 (UTC)

Jos artikkeli sisältää sekä Kaanon- että eikaanonkamaa, laitetaanko eikaanon koodi? Obi-adi-jinn (keskustelu) 14. helmikuuta 2015 kello 10.37 (UTC)

Tarkentaisitko? Kaanonia ei saa olla Legends-artikkeleissa eikä Legendsiä kaanonartikkeleissa. Sellainen sisältö, joka ei kuulu kaanoniin eikä Legendsiin, lisätään Kulissien takana -osioon, ellei kyse ole kokonaan kaanoniin kuulumattomasta artikkelista, mitä varten on malline {{Eikaanon}}. Tuo Erasin eikaanon-koodi on tarkoitettu artikkeleihin, jotka eivät tarvitse kaanonisuusluokittelua. --miki-- Avaa yhteys 14. helmikuuta 2015 kello 10.54 (UTC)

Juu, kun olen parasta aikaa työstämässä artikkelia Ki-Adi-Mundista (joka oli kyllä kamalassa kunnossa), niin osahan siitä kuuluu Kaanoniin elokuvien myötä, kun suuri osa taas on Legendsiä, eli kaanonin ulkopuolelta:/ Obi-adi-jinn (keskustelu) 14. helmikuuta 2015 kello 10.57 (UTC)

Elokuvat kuuluvat kaanoniin ja Legendsiin, kuten myös TCW. Vielä muutama huomio:
  • Kuten muutkin arvonimet ja vastaavat, sithlordi kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.
  • Keskustelusivuilla ja foorumeilla vastataksesi kommenttiin, sisennä vastauksesi kaksoispisteiden avulla. (kuten esimerkiksi täällä)
Älä kuitenkaan lannistu ja lopeta erittäin hyödyllisiä muokkauksiasi, kukaan ei ole seppä syntyessään ja monet ovat tehneet samoja virheitä. --miki-- Avaa yhteys 14. helmikuuta 2015 kello 11.13 (UTC)
Juu, muttakun Ki-Adi-Mundi esiintyy sekä elokuvissa että TCW:ssa. Mutta sen lisäksi hänestä on paljon asiaa kaanonin ulkopuolelta (Joista kerron myös artikkelissa). Merkkaanko siis artikkelin eikaanoniksi, vaikka se paljon Kaanonia sisältääkin? Kö? Obi-adi-jinn (keskustelu) 14. helmikuuta 2015 kello 11.23 (UTC)
Ki-Adi-Mundi saa jossain vaiheessa erillisen artikkelin, joka tulee sisältämään vain kaanon-materiaalia. Jos työstämäsi artikkeli sisältää myös Legends-materiaalia, sinun ei tarvitse kuin laittaa tavallinen eras-malline, koska oletusarvoisesti artikkelit tällä hetkellä kuuluvat legendsiin.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 14. helmikuuta 2015 kello 11.36 (UTC)
Kiitos! Tätä tietoa juuri kaipasin:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 14. helmikuuta 2015 kello 11.41 (UTC)

Keskustelu- ja sitaattimallineista[muokkaa wikitekstiä]

Erinomaista työtä Ki-Adi-Mundin parissa, mutta jälleen minulla olisi pari asiaa, joita sinun pitäisi korjata. Sitaattimallineisiin pitäisi aina lisätä myös sitaatin lähde. Mistä jokin lainaus on otettu on hyvin tärkeä tieto. Olit myös laittanut artikkeliin pidemmän keskustelun Mundin, Anakinin ja Ahsokan välillä, jossa olisi kuulunut käyttää keskustelu-mallinetta. Ja sitaateissa/keskusteluissa ei pitäisi käyttää linkkejä, ellei kyseessä ole ainoa kohta artikkelissa, jossa linkitys voidaan tehdä. Jos tarvitset apua sen korjaamisessa, voin tehdä korjauksen sinulle malliksi, jos vain kerrot keskustelun lähteen. Ja sitten toinen ihan pienoinen juttu Voima kirjoitetaan isolla, kun tarkoitetaan Voimaa, jota jedit/sithit käyttävät.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. helmikuuta 2015 kello 07.59 (UTC)

Käynpäs parantelemassa:) (Se keskustelu oli artikkelissa jo valmiiksi, sitä en itse tehnyt)Obi-adi-jinn (keskustelu) 15. helmikuuta 2015 kello 11.51 (UTC)
Hyvin paranneltu. Ja pahoittelut, että syytin sinua sen keskustelun virheellisestä muotoilusta. En kai katsonut sivulle tehtyjä muutoksia tarpeeksi tarkkaan. Nyt näyttää oikein hyvältä. Olet kerrassaan erinomainen lisäys Jedipedian muokkaajien joukkoon.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 15. helmikuuta 2015 kello 13.12 (UTC)
En minä sitä minään syytöksenä ottanut, ihan mukavaahan nuo oli käydä korjailemassa:) Kiitos teillekin, kun jaksatte näistä muistutella, eikä hermot mene mun kanssa:D Oon vähä semmonen että asiat ei jää päähän jos ne jostain tyyloppaasta lukee, kantapään kautta muistuu kyllä mieleenXD Obi-adi-jinn (keskustelu) 15. helmikuuta 2015 kello 23.12 (UTC)
Edelleen muistutan, että se {{Eras}} tulee laittaa sinne artikkelin alkuun. Sen voi Legends-artikkeleihin kopioida suoraan Wookieesta, jos et osaa laittaa sitä itse. Sen lisääminen on tärkeää, koska se lisää Legends-tekstin artikkelin yläosaan ja lisää artikkelin luokkaan Luokka:Legends-artikkelit. --miki-- Avaa yhteys 18. helmikuuta 2015 kello 08.42 (UTC)
Korjasin nyt noita tekemiäsi artikkeleita. Täältä puuttuivat luokat ja kieltenväliset linkit kokonaan. Myös jediritarikunta ja uudet sithsodat kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Muuten erittäin hyvää jälkeä. --miki-- Avaa yhteys 18. helmikuuta 2015 kello 13.27 (UTC)
Korjasinkin niitä juuri samaan aikaanXD Kiitos kumminkin:) Noiden Ruusanin taisteluiden kanssa on muitakin ongelmia faktojen kanssa, jotka nyt korjaan (ne eivät kumminkaan mun tekemiä)Obi-adi-jinn (keskustelu) 18. helmikuuta 2015 kello 13.29 (UTC)

Yritä jo muistaa se {{Eras}}. Asiasta kolmanteen: lajien nimet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella, kuten myös kloonisodat. --miki-- Avaa yhteys 29. maaliskuuta 2015 kello 12.51 (UTC)

↑↑↑ Edellisestä muistuttaen. Taas olit unohtanut lisätä sen. (Tosin sattuuhan sitä joskus muillekin) --miki-- Avaa yhteys 9. huhtikuuta 2015 kello 15.32 (UTC)
Hahaa, mutta muistin lisätä sen ennen huomautusta;) Obi-adi-jinn (keskustelu) 9. huhtikuuta 2015 kello 15.36 (UTC)
Hyvä niin, mutta ohjeet voisit lukea vielä tarkemmin. Tuossahan tapauksessa pelkkä {{Eras}} sivulla riittäisi. Nuo muut parametrit ovat sitä varten, jos kyseessä on kaanonartikkeli/luokittelua tarvitsematon artikkeli, vastaava kaanonartikkeli ei ole sivu/Kaanon (ehkä hämäävä nimi tuolla parametrilla, tuollahan tarkoitetaan siis sen kaanonartikkelin nimeä), tai jos otsikkoa pitäisi muuttaa. Ja sulkuja niissä ei tarvita. --miki-- Avaa yhteys 9. huhtikuuta 2015 kello 15.43 (UTC)
Jaa, no pitikin mennä rehvastelemaanXD Tuli sitten vähän ylimääräistä höttöä, tästä lähin pistetään pelkkä {{Eras}}:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 9. huhtikuuta 2015 kello 15.53 (UTC)
Ja sellainen asia vielä, että galaksin alueet (kuten Ulkokehä ja Keskikehä) kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, toisin kuin olettaa saattaisi. --miki-- Avaa yhteys 9. huhtikuuta 2015 kello 16.04 (UTC)
Se kyllä oli ihan ylläri! Mä kun tuppaan yleensä kirjoittamaan liian usein asioita isolla kirjaimella:D Obi-adi-jinn (keskustelu) 9. huhtikuuta 2015 kello 16.18 (UTC)

Muotoseikoista...[muokkaa wikitekstiä]

...sen verran, että tynkämallineet laitetaan mieluummin artikkelin loppuun. Muuten hyvää työtä tuon Alexandra Winger -artikkelin kanssa. (Tosin iw-linkeissä oli typo) Myös olisi hyvä käyttää jotain tarkempaa tynkämallinetta, tässä tapauksessa vaikka {{Tynkä/Henkilö}}. --miki-- Avaa yhteys 17. huhtikuuta 2015 kello 19.32 (UTC) Näköjään pitäisi laittaa se ennen esiintymisiä ja lähteitä, pitääkin jatkossa muistaa se...

Tämä selvä:)Obi-adi-jinn (keskustelu) 17. huhtikuuta 2015 kello 19.55 (UTC)

Edelliset muokkauksesi[muokkaa wikitekstiä]

Jouduin valitettavasti kumoamaan muokkauksesi artikkeleihin Ahsoka Tano ja CT-7567, koska Star Wars Rebels ei kuulu Legendsiin. Kun jossain vaiheessa teemme kaanonversiot kyseisistä henkilöistä, voidaan kyseiset tiedot lisätä niihin. --miki-- Avaa yhteys 4. toukokuuta 2015 kello 06.12 (UTC)

Jaahas... mutta eikö Clone Warskin kuulu Kaanoniin? Obi-adi-jinn (keskustelu) 4. toukokuuta 2015 kello 08.05 (UTC)
Kuuluu, mutta se kuuluu myös Legendsiin. Rebels puolestaan kuuluu vain kaanoniin. --miki-- Avaa yhteys 4. toukokuuta 2015 kello 08.40 (UTC)
Okay, täähän on pahempaa sotkua ku analyyttinen geometria😦. Yritän elää sen kanssa Obi-adi-jinn (keskustelu) 4. toukokuuta 2015 kello 09.36 (UTC)

Täytettä käyttäjäsivulle[muokkaa wikitekstiä]

Mulla lienee oikeus tällaiseen, kunhan joku sen vaan mulle myöntää. Eivät taida olla kovin käytettyjä täällä Jedipediassa, mutta häliäkö vällä, käyttäjäsivun täytteeksi tuommoisen voisi pistää:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 12. kesäkuuta 2015 kello 18.32 (UTC)

Ehkä siksi, että silloin, kun palkinnot otettiin käyttöön suurin osa aktiiveista oli jo ylittänyt alempien mitalien vaatimukset, eikä ne oikeastaan kiinnostaneet ketään erityisemmin. Sinä voit kuitenkin katsoa palkinnon sinulle myönnetyksi tällä puheella, jos kerran sellaisen sivullesi tahdot tökkäistä.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. kesäkuuta 2015 kello 14.52 (UTC)
Kiitostakiitosta, käväisen sen sinne lätkäisemässä:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 13. kesäkuuta 2015 kello 14.58 (UTC)

Sellainen asia vaan...[muokkaa wikitekstiä]

...että jotain taisi taas unohtua. Ja toinen asia on se, että artikkelien keskustelusivuilla ei tulisi keskustella artikkelien aiheista, vaan itse artikkelista. Meillä on foorumi sellaisia keskusteluja varten. --miki-- Avaa yhteys 16. heinäkuuta 2015 kello 09.04 (UTC)

Voi köbä, tottahan tuo. Poistakaa toki keskustelu, jos se on väärässä paikassaXD Teki vain mieli kommentoida. Obi-adi-jinn (keskustelu) 16. heinäkuuta 2015 kello 09.06 (UTC)
Olkoon nyt siellä, koska eihän siitä mitään haittaakaan ole. Mutta jatkossa tuollaiset kommentit voi kirjoittaa foorumille. --miki-- Avaa yhteys 16. heinäkuuta 2015 kello 09.12 (UTC)
Juuh:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 16. heinäkuuta 2015 kello 09.13 (UTC)

Inhokeista ;)[muokkaa wikitekstiä]

"Bad Gateway"! Heh heh. Joskin "Guru meditating" voisi melkein kuulua samaan sarjaan. Mutta miksi siellä oli Tycho, jos saan kysyä?--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. elokuuta 2015 kello 11.27 (UTC)

Jotenkin sillä hahmolla vaan ollut ikävä habitus mun silmissä, en sitä suoranaisesti inhonnut, mutta pidin aika ärsyttävänä. Samassa luokassa painii Luke, joka ei todellakaan kuulu lempihahmojen kavalkaadiini. Obi-adi-jinn (keskustelu) 13. elokuuta 2015 kello 14.27 (UTC)
Itsellänikin on nykyään ollut ongelmia Luken ja "muiden suurten hahmojen" kanssa (Han, Leia, Anakin, Obi-Wan, you-name-it…). Ei niinkään heidän toimintansa tai persoonansa kanssa suoranaisesti, mutta sen, että niiden on ihan pakko olla joka paikassa ja ratkoa kaikki saamarin ongelmat korkeimman omakätisesti. Zahn sentään yritti vähän vähentää sitä piirrettä Lukessa, mutta eihän siitä mitään pysyvää jäänyt koska muut kirjoittajat, mutta yrityksestä täydet pisteet. Tycholla, toisin kuin Corranilla (joka taas kuuluu omiin ei-kovin-suuriin-suosikkeihini), ei kyseistä pakonomaista tarvetta sankaroida ole, mikä on ihan jees.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. elokuuta 2015 kello 17.38 (UTC)
Joo, sankarointi pidemmäm päälle rassaa. Tuli tosta vaan mieleen kuinka petyin siihen rebels-sarjaan. Meille tuli Netflix, niin päätin sitä alkaa kattoa sen löydettyäni. Oon nyt 10-jaksossa, ja voin sanoa että me no likes. Petyin. Obi-adi-jinn (keskustelu) 14. elokuuta 2015 kello 04.07 (UTC)
Pakko tulla taas huutelemaan keskusteluun, joka ei minulle pätkääkään kuulu. Star Wars Rebelsilläkin on hetkensä, vaikka ne ovatkin melko harvassa. Mutta sitten koko potentiaali pilataan tylsillä kuuluisuuksilla kuten Rexillä ja Ahsokalla ja sillä jatkuvalla mätöllä, kehnolla dialogilla ja vanhan kaanonin paloittelumurhalla, josta noin 83 prosenttia lähetysajasta koostuu. Ja Tycho Celchu on ihan jepa. Ymmärrän toki suurten hahmojen tarpeen sankaroida, toki tuttujen hahmojen edesottamukset kiinnostavat myös Expanded Universessä. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 14. elokuuta 2015 kello 06.36 (UTC)
En tiennytkään, että Rebels näkyy myös Netflixissä. Pitääkin aloittaa sen katsominen... Ainakin Kapina nousee oli hyvä, saa nähdä miten nuo loput. --miki-- Avaa yhteys 14. elokuuta 2015 kello 11.47 (UTC) PS. Ahsoka Tano on paras!

Jeditemppeli[muokkaa wikitekstiä]

...kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. --miki-- Avaa yhteys 7. syyskuuta 2015 kello 15.00 (UTC)

Ja {{Eras}} välittää kirjainkoosta, kaikki sen parametrit on kirjoitettava kokonaan pienellä. --miki-- Avaa yhteys 7. syyskuuta 2015 kello 15.02 (UTC)
Mömmömmöö, oikeassahan olet. Kiitos jälleen korjailuista:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. syyskuuta 2015 kello 15.35 (UTC)

Kylläpäs on hyvä sitaatti tuolla käyttäjäsivullasi :D --miki-- Avaa yhteys 10. syyskuuta 2015 kello 17.25 (UTC)

Muuten, {{Droidi}} ei tarvitse kuvakoon määrittämistä, sillä se pienentää kuvan automaattisesti. --miki-- Avaa yhteys 10. syyskuuta 2015 kello 17.33 (UTC)
Tämä selvä:) Eipä siitä onneksi haittaakaan ole. Sallinet varmaan, että siteeraan sinua käyttäjäsivullani;D Obi-adi-jinn (keskustelu) 10. syyskuuta 2015 kello 19.30 (UTC)
Aa, olitkin sen jo huomannut edellisessä kommentissasiXD Tuo ainakin kuvaa minua hyvinObi-adi-jinn (keskustelu) 10. syyskuuta 2015 kello 19.31 (UTC)

DEFAULTSORT[muokkaa wikitekstiä]

Hyvä kun lisäsit DEFAULTSORTin noihin kuvaluokkiin, mutta ei siihen laiteta "Lasateista, kuvat"! Oikeaa käyttöä on {{DEFAULTSORT:Lasatit}} --miki-- Avaa yhteys 11. syyskuuta 2015 kello 16.25 (UTC)

Okay, täme selvö miki-sedöö Obi-adi-jinn (keskustelu) 11. syyskuuta 2015 kello 18.44 (UTC)

Vähän asiaa[muokkaa wikitekstiä]

Mukavaa, että joku toinenkin tekee tänne uusia artikkeleita! Sellainen pieni seikka vaan, että malline {{Tuleva}} on tarkoitettu yksinomaan tosimaailman asioille, se ei siis kuulu henkilö-artikkeleihin. Ja on tuossa Snokessa muutamia virheitä, hän on nimittäin Ensimmäisen järjestyksen korkein johtaja (Supreme Leader), ei "sotilasjuntta" (military junta, mitä Ensimmäinen järjestys tosin on). Ja tosiaan, vaikka käännöksiä ei tehdäkään sanatarkasti, niin Kylo Ren ei siltikään ole Snoken oppipoika, vaan hän työskenteli tämän alaisuudessa.

Huxista sen verran, että ihminen kirjoitetaan pienellä, kuten muutkin lajit, Lego-viitteille on malline, ja ne viitteetkin voi kopioida sieltä Wookieesta.

Tulipas nyt paljon tekstiä, mutta toivottavasti saat irti oleellisen siitä. --miki-- Avaa yhteys 29. syyskuuta 2015 kello 13.37 (UTC)

Ok. Obi-adi-jinn (keskustelu) 29. syyskuuta 2015 kello 13.39 (UTC)
Itse asiassa Snoke näyttää olevan ylijohtaja, mutta tämä on oma virheeni, en katsonut eilen, oliko kyseiselle arvonimelle jo olemassa käännöstä. --miki-- Avaa yhteys 29. syyskuuta 2015 kello 13.45 (UTC)

Jatkoa seuraa: Esiintymiset suomennetaan aina. Artikkelissa ei siis lue "Star Wars: Episode II Attack of the Clones", vaan "Tähtien sota: Episodi II – Kloonien hyökkäys". Toinen, ei niin tärkeä asia on se, että Wikipediaan linkitämistä varten on {{WP}}. Ja galaksia ei vältsiin kursivoida! --miki-- Avaa yhteys 30. syyskuuta 2015 kello 19.42 (UTC)

Palauttajaksi?[muokkaa wikitekstiä]

Olet osoittanut olevasi luotettava ja aktiivinen käyttäjä, ja myös muutaman kerran kumonnut vandalismia. Niinpä ajattelin ehdottaa sinulle palautusoikeuksia, joilla sotkujen kumoaminen sujuu helpommin ja nopeammin. Oletko kiinnostunut? --miki-- Avaa yhteys 7. lokakuuta 2015 kello 19.24 (UTC)

En kyllä kieltäydy, jos tuollaista kerta oikein tarjotaan:D Kiitokset luottamuksesta --miki--! Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 19.28 (UTC)
Pim! Olet palauttaja!--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 7. lokakuuta 2015 kello 19.32 (UTC)
Juku! Kiitos:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. lokakuuta 2015 kello 19.38 (UTC)

Kaanonartikkelien teosta[muokkaa wikitekstiä]

Hyvä juttu, että olet tehnyt näitä lisää, joten laitankin sinulle tällaisen:

Hei Obi-adi-jinn! Kutsun sinut osallistumaan Jeditehtävä Kaanoniin! --miki-- Avaa yhteys 16. lokakuuta 2015 kello 18.41 (UTC)

Mutta se asia, mistä tulin sanomaan, on seuraava: Oikea koodi {{Eras}}-mallineeseen on {{Eras|tyyppi=kaanon}}, ei {{Eras|kaanon}}. Syy, miksi artikkeleissa näkyy Kaanon-teksti silti on se, että kaanonisuuden määrittelyä ei tarvita, jos artikkelin nimessä on /Kaanon-osa.

Myös eräs ei-niin-tärkeä asia, mutta kuitenkin hyvä tietää, on se, että kaanonartikkelia tehdessä on hyvä tehdä Legends-artikkeliin "nollamuokkaus" (tallentaminen tekemättä mitään muutoksia). Tämä lisää artikkeliin välilehdet ja oikean luokan, mutta sitä ei merkitä muokkaukseksi mihinkään. --miki-- Avaa yhteys 16. lokakuuta 2015 kello 18.41 (UTC)

Juups, Qui-Gonin tapauksess tuollaisen "nollamuokkauksen" vahingossa teinkin:) Kiitos taasen vinkeistä Obi-adi-jinn (keskustelu) 16. lokakuuta 2015 kello 18.46 (UTC)
Tuo Qui-Gon näyttäisi muuten olevan Legendsiä suurimmaksi osaksi, parasta korjata asia nopeasti. --miki-- Avaa yhteys 16. lokakuuta 2015 kello 18.49 (UTC)

Sacrifice[muokkaa wikitekstiä]

Valitan, mutta TCW:n neljännen, viidennen ja kuudennen kauden jaksoilla ei ole virallisia suomenkielisiä nimiä, eikä niitä saa keksiä itse. Siksi kävinkin sirtämässä sivun Sacrifice oikealle nimelleen. --miki-- Avaa yhteys 17. lokakuuta 2015 kello 11.48 (UTC)

Oi, ei vai:O Pahoitteluni siitä, hömppänä kurkkasin tuon vain suoraan Wikipediasta, missä jaksot oli lueteltuina. Obi-adi-jinn (keskustelu) 17. lokakuuta 2015 kello 12.14 (UTC)
Ei sieltä kannata katsoa, se on lähteetön luettelo ja suurimmaksi osaksi väärin. Jopa toisen ja kolmannen kauden jaksojen nimissä on virheitä. --miki-- Avaa yhteys 17. lokakuuta 2015 kello 13.34 (UTC)

Kuvien tallentaminen[muokkaa wikitekstiä]

Olet tallentanut Jedipediaan tiedostoja, joiden alkuperäinen versio Wookieepediassa on suurempi, ja luulen, että syy on seuraava:

Kun lataat kuvia Wookieepediasta, älä tallenna esikatselussa näkyvää kuvaa, vaan tiedoston kuvaussivulla napsauta kuvaa (tai tekstiä "Full resolution") ja tallenna sen jälkeen näkyvä kuva.

Lisäksi suosittelen, että tallennat kuvat alkuperäisellä nimellä (tämä ei tietenkään ole pakollista), koska se helpottaa artikkelien kääntämistä ja vähentää kaksoiskappaleiden tallennuksia. --miki-- Avaa yhteys 17. lokakuuta 2015 kello 17.21 (UTC)

Olen koettanut aina ladata kuvat samankokoisina, näemmä siinä onnistumatta. Koetetaan tulevaisuudessa kovemmin. Ja juu, pidetään tuo muukin korvan takana:) (Tippuu kohta korvat kun pistän niiden taakse siinä määrin kaikkea) Obi-adi-jinn (keskustelu) 17. lokakuuta 2015 kello 20.14 (UTC)
"Tee tai älä tee. Yrittämistä ei ole." Tallentelen tarkempia versioita tässä joutessani. Sovitaanko muuten, että en ollut paikalla kello 00:01 enkä siis nähnyt mitään, mutta keskustelusivujen kommenttien muokkaaminen on kielletty, ihan vaan muistutuksena. Jos haluat perua sanasi, yliviivaa kommenttisi tähän tapaan. --miki-- Avaa yhteys 17. lokakuuta 2015 kello 21.20 (UTC)
Viheltelyä. Miksi muuten taivutusmuoto on Geonosisilla eikä Geonosiksella? Löytyykö muutenki näistä taivutusmuodoista jonkinnäköistä linjaa, sillä aika monen voi taivuttaa monella tavalla. Obi-adi-jinn (keskustelu) 17. lokakuuta 2015 kello 21.23 (UTC)
Tästä käytiin keskustelu ...jossain (?) missä --miki-- oli tuonut kielitoimiston ohjeen peliin. Sen mukaan konsonanttiin päättyvät (menikö se niin?) vieraskieliset nimet, niin kuin esmes Geonosis, Grievous, Jarrus, taivutetaan Geonosisiin, Grievousin, Jarrusille. Ja sitä ollaan nyt pidetty virallisena linjauksena. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 17. lokakuuta 2015 kello 21.45 (UTC)
Juurikin näin, kyseessä on tämä ohje. Pitäisi vielä korjata näitä, esimerkiksi Xanatos ja Ossus ovat vielä taivutettuja toisella tavalla. --miki-- Avaa yhteys 17. lokakuuta 2015 kello 21.57 (UTC)
Onpas häiritsevääXD No nyt mäkin sitten tiedän, ja ehkä pystyn jopa elämään tän kanssa Obi-adi-jinn (keskustelu) 18. lokakuuta 2015 kello 09.14 (UTC)

Yllätys![muokkaa wikitekstiä]

1 000 muokkausta on tullut täyteen. Se oikeuttanee tällaiseen kilkuttimeen.

Onneksi olkoon! — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 19. lokakuuta 2015 kello 10.38 (UTC)

Jee, kiitos:D Yleensä ku oon tehny jotain yhtään isompaa, "Sinulle on uusi viesti" -teksti tarkottaa, että jokin meni pieleenXD Obi-adi-jinn (keskustelu) 19. lokakuuta 2015 kello 12.34 (UTC)
Tällä kertaa meni myös pieleen, koska niin kauan kun malline on myös keskustelusivullasi, myös keskustelusivusi lasketaan luokkaan Hopeamitalin ansainneet käyttäjät. Eli se kuuluu siirtää käyttäjäsivulle (ainut tapaus, jossa keskustelusivulta saa, tai peräti pitää, poistaa sisältöä). Ja vaikkei tämä mikään virallinen linjaus olekaan, yleensä vain yhtä (siis sitä korkeinta :P) muokkausmäärämitalia pidetään käyttäjäsivulla. — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 19. lokakuuta 2015 kello 14.57 (UTC)
No sentään melkein kaikki oikein;D Obi-adi-jinn (keskustelu) 19. lokakuuta 2015 kello 15.12 (UTC)

Re: Kyber[muokkaa wikitekstiä]

So I am sorry :) I write interwiki to Ossus, my national Star Wars Wiki of Poland :) Do You know Biblioteka Ossus? And.... please.... write to my friends! xD ~Mustafar29 DyskusjaPrzyjaciele! 6. marraskuuta 2015 kello 21.50 (UTC)

That's okay! And yes, of course I know, that many other countries than just us have their own Star Wars -wiki:) Anyway, please answer to our messages on the same place, where we put them! Obi-adi-jinn (keskustelu) 8. marraskuuta 2015 kello 09.10 (UTC)

Malline:Käyttäjä[muokkaa wikitekstiä]

Älä turhaan lisää kyseistä mallinetta, haluttujen sivujen listalla on vain päänimiavaruuden sivuja (artikkeleita). Muutenhan lopettaneen DS2:n käyttäjäsivu olisi listan kärkipäässä... Aiemmin asia ei ole ollut näin, ja siksi malline on luotu. --miki-- Avaa yhteys 1. joulukuuta 2015 kello 18.20 (UTC)

Lisään vielä, että artikkeleissa on hyvä olla lähteiden lisäksi myös viitteet. Varsinkin Wookieepediasta käännettäessä ei niiden lisäämisen pitäisi olla vaikeaa. --miki-- Avaa yhteys 1. joulukuuta 2015 kello 18.23 (UTC)
Tuskin tuosta mallineesta haittaakaan on, mutta ei sitä varmaan lisäilläkkään tarvitse. Viitteitä taas minun lienee paras alkaa käyttää vaikka niitä kuinka inhoankin:P Obi-adi-jinn (keskustelu) 1. joulukuuta 2015 kello 18.48 (UTC)

Kootut valitukset, osa 1138[muokkaa wikitekstiä]

Onnitteluni, löysit bugin {{Eras/Legends}}-mallineesta. Sitten huomautukset: Jediritarikunta ei ole osa Tasavaltaa, {{Eras}} välittää edelleen kirjainkoosta, tyyppi=kaanon on tarpeeton /Kaanon-artikkeleissa, linkitä mieluiten tämän ohjeen mukaisesti. Ja kiitokset panoksestasi kaanonartikkelien luomisessa. --miki-- Avaa yhteys 5. joulukuuta 2015 kello 21.19 (UTC)

Juups:) Ja niin löysin, ihmettelinkin hieman, että miksei se oikein toiminut, mutta unohdin raportoida. Obi-adi-jinn (keskustelu) 6. joulukuuta 2015 kello 12.46 (UTC)
Miksi muuten tuo /Kaanon -pääte pitää poistaa kun siirrytään lähtökohtaisesti Kaanoniin? Obi-adi-jinn (keskustelu) 6. joulukuuta 2015 kello 12.48 (UTC)
Mitä tarkoitat? --miki-- Avaa yhteys 6. joulukuuta 2015 kello 13.44 (UTC)
Vai mitä tällä tarkoitetaan?: Kun kaanonartikkelit siirtyvät oletussivuiksi, ensimmäinen linkki on helppo muuttaa botilla muotoon [[Endorin taistelu/Legends|Endorin taistelu]]ssa. Obi-adi-jinn (keskustelu) 6. joulukuuta 2015 kello 13.48 (UTC)
Tarkoitus on se, että kun satunnainen lukija (sikäli jos niitä on) kirjoittaa hakuun "Han Solo", hän todennäköisesti haluaa lukea salakuljettajamme edesottamuksista uudessa The Force Awakens -elokuvassa. Tällöin nykyiset artikkeliotsikot "Nimi" ja "Nimi/Kaanon" muutetaan muotoon "Nimi/Legends" ja "Nimi". Silloin Käyttäjä:M1K1-bot muuttaa mainitun linkin [[Endorin taistelu|Endorin taistelu]]ssa muotoon [[Endorin taistelu/Legends|Endorin taistelu]]ssa. Jos linkki olisikin [[Endorin taistelu|Endorin taistelussa]], siitä tulisi [[Endorin taistelu/Legends|Endorin taistelussa]], mikä vie enemmän tilaa. --miki-- Avaa yhteys 6. joulukuuta 2015 kello 13.55 (UTC)
Juu, no onhan se sinäänsä sitten ihan loogista:P Obi-adi-jinn (keskustelu) 6. joulukuuta 2015 kello 13.59 (UTC)
Keskikehä ja muut alueet isolla alkukirjaimella, näin muistutuksena. --miki-- Avaa yhteys 7. joulukuuta 2015 kello 18.25 (UTC)
Ach so, niinpäs olikin. Obi-adi-jinn (keskustelu) 7. joulukuuta 2015 kello 18.26 (UTC)

KÄYTÄ ESIKATSELUA. Ja tämä on käsky. Muuten käy niin, että tietolaatikkokuva saattaa täyttää koko artikkelin (kaikki tietolaatikot eivät pienennä kuvaa automaattisesti) tai joitain virheitä jää huomaamatta. --miki-- Avaa yhteys 8. joulukuuta 2015 kello 18.18 (UTC)

Ja edelleenkään {{Eras}}-mallineessa pelkkä {{Eras|Kaanon}} ei tee mitään, tuolla koodilla artikkeli merkitään kaanoniin kuuluvaksi automaattisesti otsikon perusteella tai sitten siitä tulee Legends-artikkeli. Oikea koodi on {{Eras|tyyppi=kaanon}}. --miki-- Avaa yhteys 8. joulukuuta 2015 kello 18.22 (UTC)
Aah, en vain ollut tajunnut, että pelkkä {{Eras}} riittää /Kaanon-artikkeleissa Obi-adi-jinn (keskustelu) 8. joulukuuta 2015 kello 18.32 (UTC)
Nyt ainakin tiedät sen. Ei siitä /Kaanon-artikkelissa mitään haittaakaan tietysti ole. Asiasta on luonnollisesti mainittu mallineen ohjeissa ja kaksi kertaa tällä sivulla... --miki-- Avaa yhteys 8. joulukuuta 2015 kello 18.57 (UTC)

Jatketaanhan valittamista. Siihen ==Viitteet==-kohtaan tulisi aina lisätä {{Viitteet}}, joka lisää siihen viitelistan oikeassa muodossa. Viitteet saattavat näkyä siinä ilmankin, koska oletuksena MediaWiki lisää ne artikkelin loppuun, mutta jos artikkelissa onkin esim. Aiheesta muualla -osio, niin silloin viitteet näkyvät väärässä paikassa. --miki-- Avaa yhteys 14. joulukuuta 2015 kello 21.32 (UTC)

Huh, pelkäsin jo jotain pahempaa! Asia selvä:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 14. joulukuuta 2015 kello 21.39 (UTC)

Mielestäni näin suuri lisäys ei ole pieni muutos (toisaalta Jedipediassa ei ole mitään käytäntöä tämän suhteen), ja virallinen käännös on "Yönsisaret".[lähde] --miki-- Avaa yhteys 22. helmikuuta 2016 kello 12.43 (UTC)

Miki! Eih! Kyllä iso, vähämerkityksinen muutoskin voi olla pieni muutos! Ei nyt nillitetä tyhjästä :P — X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 22. helmikuuta 2016 kello 12.55 (UTC)
Sanoinkin, että mielestäni, ja että asiasta ei ole käytäntöä. Tuossa lisäyksessä kerrottiin kuitenkin kokonaan uusi asia (Dookun myrkyttäminen). Nillitys koski lähinnä tuota nimitystä "Yönsisaret" vs. "Yön siskot". --miki-- Avaa yhteys 22. helmikuuta 2016 kello 13.38 (UTC)
Okey dokey Obi-adi-jinn (keskustelu) 23. helmikuuta 2016 kello 08.19 (UTC)

Kloonisotia, galaksia ja jediritarikuntaa ei kirjoiteta isolla alkukirjaimella, näin muistutuksena. --miki-- Avaa yhteys 26. helmikuuta 2016 kello 21.14 (UTC)

Mä kyllä vähän vastustan tuota Galaksin kirjoittamista pienellä. Jos puhutaan galaksista yleisenä terminä niin eikö se silloin olisi pienellä, mutta siitä Tähtien sota -galaksista puhuessa isolla? Muuten yritän muistaa Obi-adi-jinn (keskustelu) 27. helmikuuta 2016 kello 08.30 (UTC)
Ei se ole galaksin nimi, joten siksi pienellä. Eihän meilläkään ole "Aurinkokuntaa" vaan aurinkokunta. Jopa Wookieessa galaksi on aina kirjoitettu pienellä. --miki-- Avaa yhteys 27. helmikuuta 2016 kello 14.15 (UTC)
Note to myself: Älä ajattele Obi-adi-jinn (keskustelu) 1. maaliskuuta 2016 kello 19.24 (UTC)

Sininen laatikko[muokkaa wikitekstiä]

Nyt kun olet näköjään taas maisemissa, on aika kohdistaa huomiosi muutamaan yhteisöasiaan tökkäämällä sinua sinisellä laatikolla:

X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 30. heinäkuuta 2016 kello 19.22 (UTC)

Parasta aikaa perehtymässä aiheisiin:) Obi-adi-jinn (keskustelu) 30. heinäkuuta 2016 kello 19.41 (UTC)

Varoitus palautusoikeuksien poistosta[muokkaa wikitekstiä]

Hei Obi-adi-jinn, edellinen muokkauksesi on tehty 2. helmikuuta 2018 ja käytännön mukaisesti palautusoikeudet voidaan poistaa, mikäli palauttaja ei ole muokannut vuoteen. Mikäli et ilmoita itsestäsi tai muokkaa Jedipediassa ennen 2. helmikuuta 2019, byrokraatti voi poistaa oikeutesi ilman erillistä varoitusta. Toivon, että palaisit vielä muokkaamaan Jedipediassa aktiivisesti. Hyvää uutta vuotta toivottaen --miki-- Avaa yhteys 1. tammikuuta 2019 kello 11.47 (UTC)