Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.

Melnor Spear

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 13. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Melnor Spear oli TL-1800 rahtialus, jota oli muokattu keisarillisen turvallisuustoimiston käyttöön. 0,5 ABY Melnor Spear siirrettiin tähtituhoaja Reprisalille.

Rahtialuksen moottoreita ja sisäisiä järjestelmiä oli päivitetty, mutta muutokset eivät näkyneet ulospäin. Aluksella oli myös valikoima iskujoukkojen sotilaiden, tiedustelijoiden ja avaruussotilaiden haarniskoja, laaja valikoima aseita, kaksi kiituripyörää, liitokelkka ja suunnilleen puolen miljoonan krediitin arvosta käteistä rahaa. Oletettavasti tarvikkeet oli tarkoitettu käytettäväksi Kapinaliiton vastaiseen toimintaan. Alus oli varustettu myös käyttämään useita erilaisia peitenimiä, minkä lisäksi sillä oli laite, jolla saattoi tehdä väärennettyjä henkilöpapereita sen kyydissä matkustaville agenteille.

Surmattuaan vahingossa KTT:n majurin, Daric LaRonen johtamat viisi iskujoukkosotilasta varastivat Melnor Spearin Reprisalilta ja käyttivät sitä liikkuvana tukikohtanaan. Tuomion käden nimellä he aloittivat yksityisen sotansa palauttaakseen oikeuden Shelshan sektoriin. Matkan aikana aluksen peitenimiä olivat ainakin Ville Brok ja Gillia, vaikka iskusotilaat yleensä puhuivat aluksestaan pelkkänä Suwantekina.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]